Ωχ μην μου λες για υδραυλικους γιατι ξερω και κατι ατριχους
Μιας και ειμαι διπλα θα παω εγω.
Να πας - να πας
οχι δεν εννοώ, αυτον τον μουστάκια τον υδραυλικο
Ωχ μην μου λες για υδραυλικους γιατι ξερω και κατι ατριχους
Μιας και ειμαι διπλα θα παω εγω.
Σε ποιο τηλ παιρνεις.....στο Λελας παρε και ρωτα!!!Αν και δεν δουλευει τωρα......δεν ξερω ποτε επιστρεφει,προς το τελος του μηνα το κοβω παντως!!!
Εδω και λιγο καιρο!!!Δεν θυμαμαι απο ποτε.....παντως εκει ειναι!!!Τωρα με μπερδεψες...Η Σονια δουλευει στο Λελας? Απο ποτε?
Εγω για Πιπινου 107 ξερω
Αν δε σε πειράζει ότι η Βίκη γεννήθηκε Βαγγέλης τότε η πλειοψηφία των συναγωνιστών έχει καλές εντυπώσεις.
Πέρασα από Αντιοχειας, αλλά δεν πέρασα στα ενδοτερα. Μετρια στο πρόσωπο, καλο στηθος αν και κρυμμενο με αυτο που φορουσε, σχετικα ψηλη και γυρω στα 30 νομιζω. Δεν μου άρεσε το όλο πακέτο.
Υπονοείς κάτι για την κυρα-Λίτσα;
Να πας - να πας
οχι δεν εννοώ, αυτον τον μουστάκια τον υδραυλικο
Μαστορια μολις επεστρεψα και εγω απο Αντιοχειας. Οπως ειπε ο παραπανω βυζαρες, κωλαρα (που την ειδα μονο μεσα στο δωματιο), ματαρες (και αυτες μεσα τις ειδα γιατι εξω πολλυ σκοταδι δικε μου) και μαλι και στυλλ οπως της γκομενας του υδραυλικου!!
Καλα μιλαμε τωρα ειδα το βιντεο και κλαιω απο τα γελια.
Περασα μεσα, περιμενα και κανα 20λεπτο(βαρεθηκα να βλεπω τις τσοντες στην τν), ασχοληθηκα λιγο με αυτα που ηθελα και δεν ξαναπαω.
Βοηθα λιγο με τα συνθηματικα τι ειναι το κομοδινο και τι η τανα? Σορρυ αλλα δεν κατεχω.
Παντως για τραβελι δεν μου εκανε λογω φυσικου βυζιου. Απο τσιμπουκι γαματα και απο γαματα τσιμπουκι. Κωλο οχι αλλα αδειασα στο πισωκολλητο.
Το μονο καλο οτι η κουπελα ειναι καθαρουλα. Μια ωρα εκανε μετα ντουζ. Για αυτο περιμενουν ολοι σαν τους μαλακες
Οχι φωναζει αρα τανα.
Και απο κατω δεν την εκοψα για ΣΑΚΗ τωρα αν λαθεψα πες τε μου να παω να ξερασω
Καλά πέρασε αυριο με τον πατέρα σου - τον Σεπτεμβριο θα ξαναδώσεις το μάθημα "Στουντιολογίας"
ΑΑΑΑ πέρασε και από την Λίντα (αυριο είναι στο στουντιο Γοργονες - πληροφορίες στο σαιτ του στουντιο) να την και να γραψεις κριτική
Studio ή μπουρδελο στο Μαρουσι δεν υπαρχει.καλημερα
γνωριζει κανενας κανενα studio (ή μπουρδελο ή "μασαζ") στην περιοχη του αμαρουσιου?
ευχαριστω
Βραζιλιανες (αν σου κανει) στο Brasil house - Κωνσταντινουπολεως 130.παιδες ξερετε αν θα μπορουσα να βρω μαυρη γαζελα σε studio...???????