who is linda?
Η Λίντα είναι η πιό τρελή τάνα
www.studio40-gr.com/linda]http://www.studio40-gr.com/linda[/url]
αλλά κοντά είναι και άλλα στούντιο
who is linda?
Απο το 42 εχει σταματησει!το 55 και το 42 Β σταματησαν τα σιτε τους?η εμιλι ξερουμε ποτε δουλευει?και που>?
Έχω πέσει κάτω λέμε......σημερις ειναι ημερα λατρας & τα μεταξωτα σεντονια εχουν μπει για πλυσιμο..
εξαλλου εμεις εχουμε κυρηξει εμπαργκο & ανενδοτο αγωνα προκειμενου το σκουπακι να αντικατασταθει απο συγχρονοτερα μεσα καθαρισμου..
πλεον ψωνιζουμε πουτσομεζεδες απο αρτι ανακαινισθεν χαμαιτυπειον στα περιξ των πρεζοπεριοχων..
δεν νομιζω οτι οι αλφα καυλες σας μπορουν να κατανικησουν την αρχοντικη ανατροφη σας..
ως εκ τουτου αναμεινατε με το πεος στο χερι εως οτου οι τουριστριες διεκπεραιωσουν με επιτυχια το προγραμμα των ΑΑ..
σκεψου να μην γραφαμε καθε 3 & λιγο για την χουβερ,τι θα μας εσουρνε η κυρα λιτσα δηλαδης..Υ.Γ.Μαριάννα και τα μυαλά στα κάγκελα....ΤΣΟΥ-ΛΟΥ η γκόμενα!!!!!
συμφωνων φιλε μου ειναι πολυ τρελλα αλλα η αλικη ειναι πολυ πιο καυτη και καυλαΗ Λίντα είναι η πιό τρελή τάνα
Η Κορινα ειναι οντως Γερμανιδα, εχει σιλικονες (σε black light παλιοτερα φαινοντουσαν εντονα τα σημαδια) και θα την ελεγα 40αρα εγω!!!
Παλιοτερα δουλευε και στο Βριλ.46 και στο στουντιο στη Σεβαστειας για να βοηθησω μηπως την γνωριζουν και αλλοι!!!
Με αυτη την κορινα που περιγραφεται ειχα συναντηθει περυσι στο ηρ.πολυτεχνειου 37 στην ηλιουπολη μαυρα χαλια η τυπισα γιαυτο εφυγε γρηγορα απο το εν λογω ιδρυμα.Παντως φετος που ξανανοιξε παει ικανοποιητικα λογω κυριως της μαριλυν ΄΄ισμηνης 2΄΄ για οσους γνωριζουν .Την εχω τημισει βεβαια λογω εντοπιοτητας
συμφωνων φιλε μου ειναι πολυ τρελλα αλλα η αλικη ειναι πολυ πιο καυτη και καυλα
τελικα ταιριαζουν τα γουστα μας!
και εγω την ιδια απορια ειχα...
εγω πιστευω οτι ειναι η βανεσσα αλλα με κομμενο μαλι! ;)
Καθόλου δεν μπερδεύτηκα. Το μηχανάκι πάει παντού! Απλώς είδα τις φωτό και θυμήθηκα κάτι παλιά σχόλια ότι το συγκεκριμένο studio δούλευε με μοντέλα που είχαν κομμένες εξατμίσεις.
ποιά είναι η Αλίκη και που εργάζεται;;;;;;;
AXAXAXAXA τι βλακας που ειμαι...Παιδια για το Αντιοχειας λεμε οχι για το Κροκεων.......ποτε ειχε Βανεσσα και ποτε τραβελια αυτο και δεν το πηρα ειδηση?
Κουμπαρε μας μεινανε οι βερες αμανατι...
Δαφνη......Χαλκιδικης 83 και Κων/λεως 80!!!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ?
Γιατι τα εδωσες......αφου στο'πε η τσατσα!!!φρατζεσκα κηφισου 30 μεγαλη φολα... 100ευρω πεταμενα ακόμα τα κλαίω... Παρεπιπτοντως στην αθηνα ρε παιδια οταν κανετε τζακούζι μόνο ο αντρας μπαίνει μεσα? τι παπαριες μου ελεγε ι τσατσα... καλα της λεω θα δώσω 120ευρω να κανω τζακούζι μόνος μου και η γκόμενα τι θα κανει θα με κοιταει απο εξω...
Ναι σωστα....τωρ το προσεξα!!!κοιτα η γκόμενα ήταν ωραία, έκανα και πόσο κόπο να πάω, οπότε είπα να δωσω 100 και οχι 120 και να μην κάνω τζακούζι αλλα το αμέσως προηγούμενο προγραμμα
ΤΟ ΒΙΚΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΙΖΕΙ!!!ΕΧΕΙ Κ ΕΝΑ ΤΑΤΟΟ...!!!Δαφνη......Χαλκιδικης 83 και Κων/λεως 80!!!
Βικυ.....τωρα στο Βριλησσυ 60!!!
Μαντονα......παλι στο Βριλ.60!!!
Την τελευταια δεν την εχω παρει ακομα αλλα απο εμφανιση σκιζει!!!
H Λίντα ειναι η πιο τρελή τάνα η απόλυτη τσόντα!ΑΗ Λίντα είναι η πιό τρελή τάνα
Λιντα χωρίς κώλο.....λιμάνι χωρίς μώλο!!!!!H Λίντα ειναι η πιο τρελή τάνα η απόλυτη τσόντα!Α
Ψαξε σε καμια αγγελια στις βιζιτες.....Ελληνιδα και πιτσιρικα εγω προσωπικα δεν γνωριζω σε στουντιο!!!ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΕΕΝ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΡΤΩ....
ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΕΕΝ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΡΤΩ....