pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
παιδες ξερετε αν θα μπορουσα να βρω μαυρη γαζελα σε studio...???????
πήγαινε λίντο.
παιδες ξερετε αν θα μπορουσα να βρω μαυρη γαζελα σε studio...???????
απο την αλλη εβδομαδα μια καινουρια βραζιλιανα σε μαςπαιδες ξερετε αν θα μπορουσα να βρω μαυρη γαζελα σε studio...???????
κουλουρι παιζει???απο την αλλη εβδομαδα μια καινουρια βραζιλιανα σε μας
Για τουτο ομιλουμε ?κουλουρι παιζει???
Υ.Γ ελπιζω να μην μας πλασαρεις & εσυ την τζετλινα για βραζιλιανα,γιατι θα πεσει το γελιο της αρκουδας λεμε..
τσου..Για τουτο ομιλουμε ?
Ωραια σεντονια για να σπαει η μαυριλα !!! :-
Βραζιλιανες (αν σου κανει) στο Brasil house - Κωνσταντινουπολεως 130.
Οπως επισης και την Πατριτσια στο Πειραιως 193 - Κηφισου 30.
"Σοκολατι-Λατινοαμερικανες" κοπελες, διευκρινιζω.
Καθεαυτου γαζελες, πολυ δυσκολο αν οχι αδυνατον, για studio μονο περιστασιακα, κατι που εμενα δεν εχει τυχει ποτε...
συμφωνω..Η Πατρίτσια είναι εγγύηση ότι θα περάσεις καλά. Την είχα δοκιμάσει αρκετές φορές παλιότερα όταν δούλευε στο Brazil House. Δεν πάνε χαμένα τα ευρώ σου.
Η τρελοΛίντα από Σπ.Πα 40 και Βουλιαγμέλης83, από βδομάδα πάει διακοπές και επιστρέφει μετά 4/9.
υγ.καλύτερα να κάτσεις για μπάνια φίλε μου, μα τον τουτάτι ;)
Xωρις να ξερω ειμαι σχεδον βεβαιος οτι δεν εχει καμια σχεση η μια Αλινα με την αλλη, ουτε η μια Τανια με την αλλη!!!Δυο ερωτήσεις:
Η Τανια στο Βριλ 60 είναι νέα ή έχει καμια σχέση με την μιλφ Τανια από Φυλής 69 ?
Η Αλίνα από Κασσάνδρας έχει σχέση με την γνωστή Αλίνα από Βουρβαχη κλπ ?
Ευχαριστώ.
Ισμηνης 2!!!Σύντομη βόλτα στο αμαρτωλό βουνό:
Βριλησσού 46: Καινούργια κοπέλα σύμφωνα με την υπηρεσία που ακούει στο όνομα Εύα! Όμορφο πρόσωπο, μελαχρινή, έχω την εντύπωση ότι την έχω δει ξανά αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που!
λες;Ισμηνης 2!!!
Και Τριγγετοαλυσιδα!!!λες;
μαλλον εχεις δικιο αλλα ακομα δεν ειμαι σίγουρος!
αν και απο εκει εχω να παω απο τα χριστουγεννα... ισως και ποιο πριν!
Βικη απο ΚασσανδραςΣυγνώμη παιδιά που σασ ξενερώνω αλλα θα ήθελα να μου πειτε ποια <<κοριτσια>> ειναι πρώην υδραυλικοί γιατι έχω δει να παραγίνετε το κακό και ξεφυτρώνουν παντου.Οχι τιποτα αλλα μη φάμε καμια ήττα χωρίς να το καταλαβουμε.
Τα τρανσάκια τα τονιζετε με μωβ χρωματάκι?[move] Σημερα 20/08 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras3-kato.com/monika]Μονικα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/claudia]Κλαουντια[/url]
Κασσανδρας 4(κατω): Αλινα - Μιχαελα - Αλεξια
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - www.kassandras4.com/sandra]Σαντρα[/url] - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras6.com/katia]Κατια[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60: Αντριανα - www.vrilissou60.com/vicky]Βικυ[/url] - Ευα