Επισκέπτης
Απο τις καλύτερες.....
Kav δώσε ρε φίλε τηλεφωνάκι εύας 38... ξεροσταλιάζω εδώ 2 ώρες...
Απο τις καλύτερες.....
παιχτη εχει διπλα μια νεοδμητη πολυκατοικια..Πρωτη φορα στη red light district Κασσανδρας!Επαθα πλακα 5 στουντιο σε ενα δρομο και αλλα τοσα γυρω γυρω.Πολυ μουνι :o :o :o :o :o :o μιλαμε!Δυο μου αρεσαν πολυ η Αννα και η Νικολ.Η Αννα ηταν η τυχερη της βραδιας
Χθες μαλιστα καθοντουσαν καποιοι στα μπαλκονια και μπανιζαν εμας τους μπουρδελιαριδες!παιχτη εχει διπλα μια νεοδμητη πολυκατοικια..
αμα ο κατασκευαστης φτιαξει κανα τουνελακι να μην καρφωνομαι στην γειτονια,του σκαω μεχρι & 2χιλιαρικα το τετραγωνικο..
για επενδυση θα το παρω ρε..se blepv poly zesto
πολυ μακρυα,ασε που ετσι & αλλιως δεν προκειται να γινει ΠΟΤΕ γηπεδο του ΠΟΥΣΤΗ στον βοτανικο..ependysh dipla sto ghpedo toy bazeloy???
Θα συμφωνήσω απόλυτα!Την κυρία Πένυ δεν έχει τύχει να τη γνωρίσω και από ότι φαίνεται δεν πρόκειται,τουλάχιστον όχι σύντομα.Άννα-Μαρία έγκρινω και εγώ. Κορυφή στο δωμάτιο!!!
Ποια Άννα-Μαρία λες? Η Άννα-Μαρία πλέον δουλεύει Βριλησσού 55, Βουλιαγμένης 83, Φραντζή 47, Αγ.Μελετίου 37 κτλ...Καλα ρε παιδια η Αννα-Μαρια στα Κασσανδρας ειναι τοσο καλη τελικα?Τι εχω δει απειρες φορες αλλα δεν ξερω.Μου φαινεται φολα στο κρεβατι
Μην γράφεις τέτοια και δεν ξέρω που βρίσκεται και ο Πλέζουρας!!!!!Τα καλα δωματια τωρα.
Κροκεων ολα τα δωματια, σουπερ.
Σερβιων, γκαργκανο.
Κασανδρας 3 πανω, γκαργκανο x 2.
Πιπινου 107 διπλα στο σαλονι, τα @@ κρυσταλλο!
Κηφισου 30, αυτο με το τετραγωνο κρεβατι, καλο.
Πιπινου118, αυτο με την ντουσιερα, βοριας!
Βουλιαγμενης 83 στο βαθος, καιρος για 2!
Καλα ρε παιδια η Αννα-Μαρια στα Κασσανδρας ειναι τοσο καλη τελικα?Τι εχω δει απειρες φορες αλλα δεν ξερω.Μου φαινεται φολα στο κρεβατι
Μην γράφεις τέτοια και δεν ξέρω που βρίσκεται και ο Πλέζουρας!!!!!
Τελικά μάλλον θα αγορασει όλοκληρη την πολυκατοικία!!!!
Για σκεφτειτε το. ''Επενδυουμε'' 2-3 και παιρνουμε 4αρι με θεα στην Κασανδρας. Την βγαζουμε στο μπαλκονι και βλεπουμε ποτε εχει κενο και κατεβαινουμε (στο δρομο για ψωμι λεμε, η για σουβλακια απο τη γωνια).
Ο Πλεζουρας, που εχει κυρηξει εμπαργκο, τροφοδοτειται με ντελιβερυ σπιτι, με τη ληξη της βαρδιας!
Διορθωνω, Κασανδρας 3 κατω, το πανω δωματιο.
Η Αννα Μαρια δεν δουλευει στα ΚασσανδραςΚαλα ρε παιδια η Αννα-Μαρια στα Κασσανδρας ειναι τοσο καλη τελικα?Τι εχω δει απειρες φορες αλλα δεν ξερω.Μου φαινεται φολα στο κρεβατι