CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Eπιστροφη στο Λελας η Σονια η λαθος ακουσα ?
Απο τηλεφωνικη ενημερωση:
Η Σονια πλεον εργαζεται πρωινη βαρδια στο Λελας......
Μεχρι τις 17:00
Eπιστροφη στο Λελας η Σονια η λαθος ακουσα ?
Οχι!!!!Η Ευα που ειναι στο Αθανασιας 3 ειναι ιδια με την Ευα που ειναι το πρωι στο Πιπινου 118?
Έλα ντε??? το έχω ρωτήσει κι εγώ αυτό αλλά απάντηση δεν πήρα ακόμα...τις ευας γινεται σε αυτα τα στουντιο και αντε μετα να βρεις τι γινεται...η ευα που δουλευει τωρα ηλια ηλιου ειναι η ευα απο φυλης 104??please help
πλακωσαν οι αγαπουληδες να υποστηριξουν την αλυσιδα..
ΧΟΥ ρε..
αααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχααχαχχαχαχααμε άλλη γυναίκα έχει πάει ποτέ ο τύπος?
αυτή που είδα ρε μαλάκα στις φωτός είναι η μοντέλα;
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχχααχαχχααχχααχαχαχα
De gustibus non est disputandum (ας με διορθώσει ο 1personanongrata αν το έγραψα λάθος)αυτή που είδα ρε μαλάκα στις φωτός είναι η μοντέλα;
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχχααχαχχααχχααχαχαχα
σωστα αλλα & εμεις δικαιουμαστε να κραζουμε..De gustibus non est disputandum (ας με διορθώσει ο 1personanongrata αν το έγραψα λάθος)
De gustibus et coloribus non est disputandum.De gustibus non est disputandum (ας με διορθώσει ο 1personanongrata αν το έγραψα λάθος)
Έλα ντε??? το έχω ρωτήσει κι εγώ αυτό αλλά απάντηση δεν πήρα ακόμα...
με άλλη γυναίκα έχει πάει ποτέ ο τύπος?
Αν κοιτάξεις προηγούμενες κριτικές του θα δεις ότι παραθέτει πλήρες βιογραφικό για τους έχοντες μάλλον την ίδια απορία