Να πω και δυο λογια για τη Μαριανα, που σταθηκε και αιτια να γνωρισω τετατετ το λαοθρυλλητο σκουπακι.
Κορμι λαμπαδα, βυζι 1,5 καμαρωτο, ξανθο μαλλι κωτσο, καυλερο ρωσσικο προσωπακι, 25, επιδερμιδα αψεγαδιαστη, ειδε ηλιο πρωτη φορα και την εκαψε! δεν μιλα γρι. Ουτε αγγλικα, ιταλικα, γαλλικα. ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡουσκι μου λεει, ντα της λεω και με παντομιμα τα λεω ολα.
Γαργαλιεται, πεθαινει στα γελια, κοροιδευει λεω μεσα μου. Αρχιζει ομως ενα μπουκιτσι, που δεν εχω ξαναδει. Λιγο σκληρο αλλα χαρντκορ κι εγω που δεν ειμαι και φαν, εγινα! μπαλλες, βαθυ-ολο, μα ολο, γυρισαν τα ματια μου εμενα, γελαγε η ρρρουσκι! ξανα και ξανα, αρκετη ωρα. Ιεραποστολικο και παλι ιδιο σεναριο, να σπρωχνει κι αυτη και να γελαει! καβαλαρια κι αρχιζει ενα χορο της κοιλιας, σουπερ! μπραβο Μαριαναααα! και το καλυτερο, οταν με εφτανε στο αμην και με γουρλωμενα ματια την μαγκωνα, εκοβε ρυθμο μην με τελειωσει! επικοινωνια αριστη-παντομιμα ειπαμε. Και στα 4 ολα καλα κι αυτη να παιζει μπαλλα με τεχνη και δυναμη! Κατι σαν Λιτοφτσενκο, οποιος θυμαται...
Πηγαινετε χυστες μου, συστηνω!