You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Δεν μας λες τι απέγινες εσυ από τότε που έκελισε το Αγνώστου Στρατιώτου;Άξιοι συναγωνιστές, γνωρίζετε τι απέγινε το μαγαζί στην Αγνώστου Στρατιώτη? Κατά καιρούς είχε φοβερό προσωπικό και πάνω από όλες την Λίνα (Ρωσία, μελαχροινή, μακρύ μαλί, θεϊκό σώμα) και την Στέλλα (Κύπρια)
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
fleshforfantasy, ακούω και καταγράφω, ευχαριστώ για την πληροφορία
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Άξιοι συναγωνιστές, γνωρίζετε τι απέγινε το μαγαζί στην Αγνώστου Στρατιώτη? Κατά καιρούς είχε φοβερό προσωπικό και πάνω από όλες την Λίνα (Ρωσία, μελαχροινή, μακρύ μαλί, θεϊκό σώμα) και την Στέλλα (Κύπρια)
και πανω απο ολες την γιασμιν την βραζιλιανα φιλη της σιμον απο βριλλησου 12!Τί νιμου θεε μου!
-Κεφαληνίας 75, άτακτο ρωσιδάκι Αλίνα, που δούλευε Βριλησού 60. Η πείρα μου με συγκρατησε γιατί ωραία μεν, αλλά μύριζε απάτη
Μήπως είναι μια Αλίνα που πέρασε τον τελευταίο 4μηνο από Φυλής 134 και 59? Την είχα πετύχει πριν κανα δύο εβδομάδες στο 134 επάνω. Μετά εξαφανίστηκε και η τσατσά δεν ξέρει τίποτα.
Μήπως είναι μια Αλίνα που πέρασε τον τελευταίο 4μηνο από Φυλής 134 και 59? Την είχα πετύχει πριν κανα δύο εβδομάδες στο 134 επάνω. Μετά εξαφανίστηκε και η τσατσά δεν ξέρει τίποτα.
aleksandrosbig
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σήμερα το πρωί στη Βριλησσου 57 ήταν η Εύη ….. δεν τη πήρα αλλά φαινόταν πολλά υποσχόμενη κοπέλα
Εχει αναφερθει δυο σελιδες πιο πριν, αξιζει εναν ελεγχο, φιλοτιμη και υπομονετικη.Σήμερα το πρωί στη Βριλησσου 57 ήταν η Εύη ….. δεν τη πήρα αλλά φαινόταν πολλά υποσχόμενη κοπέλα
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Παρακαλω οποιος εχει δοκιμασει ή εχει δει την Γαβριελα που ειναι Φραντζη 47 ας ενημερωσει -Σκεφτομαι για καταθεση εκει σε λιγο
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Παρακαλω οποιος εχει δοκιμασει ή εχει δει την Γαβριελα που ειναι Φραντζη 47 ας ενημερωσει -Σκεφτομαι για καταθεση εκει σε λιγο
Eίναι λεπτή, μελαχροινή, μέτριο ύψος. Ομορφούλα είναι δίχως να είναι κάτι- εμφανισιακά πάντα- που θα σε κάνει να μείνεις με το στόμα ανοιχτό. Πάντως από επιδόσεις στο δομάτιο το μαγαζίτης φρατζή 47 έχει καλή φήμη...
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Αυτο με ενδιαφερει φιλε μου!να εχει καλη φημη οταν κλεινει την πορτα εκαστη...thanx για την πληροφορια-κολλητα σε 5 λεπτα εχω φυγει
Επισκέπτης
μωλις επεστρεψα απο μινι τσαρκα.........συγγρου 144 η γνωστη μαγκη απο ιπποκρατους τριγγετα κτλ δινει και βαλβιδα με 50 εχτρα.
αριστοτελους 6 ενα χοντρο μπαζο με φατσα σαν του Αποσπορη του πανιωνιου πριν χρονια.
και ιππορατους ενα ρουμανακι 20 χρονων που ειχει προβλημα με τον πουτσο μου αλλα τελικα το ξεμουνιασα.
αριστοτελους 6 ενα χοντρο μπαζο με φατσα σαν του Αποσπορη του πανιωνιου πριν χρονια.
και ιππορατους ενα ρουμανακι 20 χρονων που ειχει προβλημα με τον πουτσο μου αλλα τελικα το ξεμουνιασα.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Ιπποκράτους 144 τώρα ένα πολύ γλυκούλι μελαχρινό και πρόσχαρο
Παιζει ποδολαγνεία ?Ιπποκράτους 144 τώρα ένα πολύ γλυκούλι μελαχρινό και πρόσχαρο
[-SHADOWKEEPER-]
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καρέα 30.
00:30
Σιμόνα ξανθιά Σλοβάκα
Πολύ τη γούσταρα, θα ξαναπάρω στανταρ.
Για τους γνώστες:
LUCY IS BACK απογευματινές ώρες. Απόλυτο GFE.
00:30
Σιμόνα ξανθιά Σλοβάκα
Πολύ τη γούσταρα, θα ξαναπάρω στανταρ.
Για τους γνώστες:
LUCY IS BACK απογευματινές ώρες. Απόλυτο GFE.
χαχαχαχαχαΑΧΧΑχαΧΑΧΑαχΑΧΑχαχχαΑΧΧΑχαΧΑΧΑαχΧΑχαχαχα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K