Μεσημεριανή επίσκεψη στο κέντρο και οι αλλεπάλληλες εμπειρίες από ξέκωλα ντυσίματα προκάλεσαν ισχυρή στύση σε δημόσιο χώρο...Η κατάσταση έχρηζε άμεσης απέμβασης και ατάκα αποφασίστηκε επιδρομή σε κοντινά studio, με ειλημμένη ήδη απόφαση, όπως τα άτακτα πορνίδια τιμωρηθούν με αυστηρό κωλοδάκτυλο και ηχηρό πουτσοσκάμπιλο
Πρώτη στάση στην Αχαρνών 106, όπου στο χώρο αναμονής έκανε θρασύτατη είσοδο η Ρωσίδα Κορίνα...Ξανθό σγουρό μαλλί, ψιλοπρόστυχη φάτσα, και αρμονικό σώμα, με καμπύλες εκεί που πρέπει
Στο δωμάτιο ξεκίνησε με αξιοπρεπή λαπιπού, και στη συνέχεια καβάλησε στο υπερερεθισμένο κατάρτι μου, το οποίο και "σφυροκόπησε" με προθυμία!!!
Εν συνεχεία, ιεραποστολικό, με μεταβαλλόμενη ένταση και ταχύτητα και τέλος πισωκολλητάκι, με θέα στην κωλάρα της γκόμενας και τελείωμα με σφοδρή ένταση
Αξιοσημείωτο, το ότι καθόλη τη διάρκεια της συνεύρεσης, η κοπέλλα ήταν πρόσχαρη και συμμετοχική, ενώ δε βιάστηκε, αν και το σαλονάκι ήταν γεμάτο
Τιμή, το απλόπ πρόγραμμα 30 γιούρια, ενώ με 20 επιπλέον εμπλουτίζεται με sex show και αυταρχικό (σιγά μην έπαιρνα
) και άλλα 20 ισπανική και 69...
Ίσως το εν λόγω στούντιο να αξίζει της προσοχής των φίλων σινεμπουρδελιάρηδων...
Αναχώρηση από το κατάστημα, και αναζήτηση νέου στόχου μια που η φιλότιμος Κορίνα δε μπόρεσε να σβήσει την ασίγαστη κ@@λα του σιωπηρού τιμωρού του
bourdela.com (οι ξέκωλες καριόλες είχαν κάνει καλή δουλειά!!!)
Στο 83 της Αχαρνών, ψηλή, ξανθιά Ρωσίδα, όπως την παρουσίασε η τσατσά, που όμως μέσα στα σκοτάδια, με τη μυωπία μου και τα γυαλιά ηλίου δε μου έκανε κλικ και δεν πέρασα...
Με γοργό βήμα κατευθύνθηκα στην Αγ. Μελετίου 37, όπου βρήκα ένα χοντρό σχοινί στην κλειστή είσοδο...Μεταβολή και βουρ για Κεφαλληνίας 75, όπου έπαιζε η Ρωσίδα Άννα, ξανθιά, γεματούλα, της οποίας ο υπερτροφικός μεγάβυζος θα μπορούσε να κολάσει και Αρχιμανδρίτη!!!
50 γιούρια, το απλό (είπαμε, μακριά από αυταρχικά!!!), με λαπιπού που θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη αν δεν έπαιζε και λίγο δόντι, ιεραποστολικό και πισωκολλητάκι για τελείωμα με τρελές ταχύτητες
Στα συν, το ότι η κοπέλλα δεν είναι χοάνη και αισθάνεσαι δυνατά την τριβή ενώ (heelover ακούς;), δε βγάζει τα ψηλοτάκουνα κατά τη διάρκεια της πράξης