vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Τελικα Παπας εισαι η κομμωτρια.
παπας.....παπας....παπας....παπας......
Τελικα Παπας εισαι η κομμωτρια.
ισαμπελλα ...παρασκευη βραδυ παλι..στην συγγρου 144.το μαγαζι μεχρι τις 2 το πρωι ειναι ανοικτο.Κατάλαβα.....Αντε να την πετύχουμε την ισαβέλλα
Θειε τιγνωμη εχεις για την Νονη για δωσε τα φωτα σου.στην ιππωνακτος τωρα ειναι η νονη και στη φρατζη η νταρια!
Thanks δεν την παιρνω.Η Νόνη δουλεύει και στο Λιοσίων 278! 'Οπου μπορείς να την πάρεις και με πολύ λιγότερα από 50€ ! Δεν λέει και πολλά πάντως!
δεν την εχω παρει εγω αλλα ενα φιλαρακι μου ,που δεν εμεινε πολυ ευχαριστημενος!!εμενα εμφανησιακα δεν μου πολυαρεσε,ειχε κατι βαριεστημενο ,"ωχαδερφισμο"Θειε τιγνωμη εχεις για την Νονη για δωσε τα φωτα σου.
Πριν 10 χρονια πληρωναμε και την πιτα-γυρο 150 δρχ και τωρα 5 φορες πανω..Αλλαξαν οι εποχες αλλα μαλλον σε λαθος σημειο ανοιγω το θεμα..Αλλα παλια πουτανα και να εχει τετοια περαση ακομα?αυτο δεν το ξερω...μανουριαζει ομως γιατι την θυμουνται οταν πριν δεκα χρονια την γαμουσαν μονο με 3.000 και οχι με 50 και 60 ευρω που ζητάει τωρα!!!!
αν δε βγαζει η πουτανα το στρινγκ, λιγο προσοχη μαγκες γιατι υπάρχει περιπτωση απ την τριβη να γινει η καποτα 1000 κομματια :'(