giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ΙΣΩΣ η χειροτερη βιζιτα σε στουντιο-μπουρδελο που εχω παρει ποτε..
και εξηγουμαι..
σκαω στον καλλιτερο ισως χωρο στουντιο που υπαρχει αυτη τη στιγμη, δηλαδη στο νεο μαγαζι της λ.αθηνων 215 στο χαιδαρι, χθες βραδυ κατα τις 01:15..
- τσατσα αλλοδαπη και με ''στημενη'' ευγενεια που δεν ειναι δικια της.. ;)
- τεμαχιο που το παρουσιαζει η τσατσα για 20 ετων αλλα μαλλον θα την εβλεπε με το ενα ματι μονο..
- προγραμματα: 50 ευρω για κλασικο, 60 για μασαζοπρογραμμα..
παιρνω των 60, μπαινω, κανω ντους και πριν τελειωσω το ντους (μιλαμε για ντους του 2λεπτου) και ενω στο μαγαζι δεν υπαρχει ουτε μυγα, αλλα το τεμαχιο εκανε αγγαρεια και ηθελε να τελειωνει μια ωρα αρχιτερα, μπαινει στο δωματιο και με κοιταει στραβωμενη.. (Η ΚΑΡΙΟΛΑ !!!!!!!!!)
συνεχιζω..
σκουπιζομαι πανικοβλητος, μενω με τα μισα νερα και παω κρεβατι.
μου λεει (Η ΚΑΡΙΟΛΑ ): english ????
οκ λεω και το αρχιζουμε στο αγγλικο..
γυρνα, μου λεει, για μασαζ..
να γυρισω, λεω απο μεσα μου, μηπως και ισιωσει το κλιμα..
μου κανει 23,344 δευτερολεπτα μασαζ και μου λεει (Η ΚΑΡΙΟΛΑ ): ξαναγυρνα..
ξαναγυρναω, βαζει ελαστικο και τον παιρνει στο στομα για 18,967 δευτερολεπτα..
ξεχναω να αναφερω οτι το τεμαχιο ειναι τσεχικο, ξανθο, το λενε γιαννα και εχει στα ποδια 3,5 χιλιοστα τριχα..
μην σας τα πολυλογω, τη βαζω στα τεσσερα (τοσα βρηκα, δεν ειχε αλλα, Η ΚΑΡΙΟΛΑ ) και πιανω τα κωλομερια της..
μετα απο 4-5 δευτερολεπτα, πλησιασε (κατα λαθος και ειλικρινα) ο αντιχειρας του χεριου μου την κωλοτρυπιδα της, οποτε εκανε το κορυφαιο: στριγγλιά που μου τρυπησε τ αυτια και στα καπακια τραβιεται και παραλιγο να χτυπησει το κεφαλι της στον τοιχο..
εεεε..... δεν εχει συνεχεια, της εδωσα το στρίνγκο στο χερι και την εστειλα στην τσατσα να κανουν τσιγαρακι..
υ.γ. πηγα κι εφαγα μετα διπλα στα goudy's ενα κλαμπ με μπολικη κετσαπ και ηρεμησα..
και εξηγουμαι..
σκαω στον καλλιτερο ισως χωρο στουντιο που υπαρχει αυτη τη στιγμη, δηλαδη στο νεο μαγαζι της λ.αθηνων 215 στο χαιδαρι, χθες βραδυ κατα τις 01:15..
- τσατσα αλλοδαπη και με ''στημενη'' ευγενεια που δεν ειναι δικια της.. ;)
- τεμαχιο που το παρουσιαζει η τσατσα για 20 ετων αλλα μαλλον θα την εβλεπε με το ενα ματι μονο..
- προγραμματα: 50 ευρω για κλασικο, 60 για μασαζοπρογραμμα..
παιρνω των 60, μπαινω, κανω ντους και πριν τελειωσω το ντους (μιλαμε για ντους του 2λεπτου) και ενω στο μαγαζι δεν υπαρχει ουτε μυγα, αλλα το τεμαχιο εκανε αγγαρεια και ηθελε να τελειωνει μια ωρα αρχιτερα, μπαινει στο δωματιο και με κοιταει στραβωμενη.. (Η ΚΑΡΙΟΛΑ !!!!!!!!!)
συνεχιζω..
σκουπιζομαι πανικοβλητος, μενω με τα μισα νερα και παω κρεβατι.
μου λεει (Η ΚΑΡΙΟΛΑ ): english ????
οκ λεω και το αρχιζουμε στο αγγλικο..
γυρνα, μου λεει, για μασαζ..
να γυρισω, λεω απο μεσα μου, μηπως και ισιωσει το κλιμα..
μου κανει 23,344 δευτερολεπτα μασαζ και μου λεει (Η ΚΑΡΙΟΛΑ ): ξαναγυρνα..
ξαναγυρναω, βαζει ελαστικο και τον παιρνει στο στομα για 18,967 δευτερολεπτα..
ξεχναω να αναφερω οτι το τεμαχιο ειναι τσεχικο, ξανθο, το λενε γιαννα και εχει στα ποδια 3,5 χιλιοστα τριχα..
μην σας τα πολυλογω, τη βαζω στα τεσσερα (τοσα βρηκα, δεν ειχε αλλα, Η ΚΑΡΙΟΛΑ ) και πιανω τα κωλομερια της..
μετα απο 4-5 δευτερολεπτα, πλησιασε (κατα λαθος και ειλικρινα) ο αντιχειρας του χεριου μου την κωλοτρυπιδα της, οποτε εκανε το κορυφαιο: στριγγλιά που μου τρυπησε τ αυτια και στα καπακια τραβιεται και παραλιγο να χτυπησει το κεφαλι της στον τοιχο..
εεεε..... δεν εχει συνεχεια, της εδωσα το στρίνγκο στο χερι και την εστειλα στην τσατσα να κανουν τσιγαρακι..
υ.γ. πηγα κι εφαγα μετα διπλα στα goudy's ενα κλαμπ με μπολικη κετσαπ και ηρεμησα..