You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
geomix
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2
- Πόντοι
- 5.775
Βριλησσου 57:
Παρασκευη: Αννα- Ναταλιε- Ευα
Σαββατο: Ναταλιε- Παολα- Βαλερια
Κυριακη: Ευα- Ναταλιε- Χριστινα
αυτη ειναι μια πολυ καλη ηλεκτρονικη ενημερωση...
Ναταλιε? Καμια σχεση με τον Πασπαλιε?
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Η Ntaria ειναι αυτη που λετε που δουλευει σε στουντιο? Αν ναι, μεγαλη μαγκια! Σεβασμος στον πελατη! Μπραβο που βγαζει το προγραμμα του σπιτιου απο μονη της . Ολα τα σπιτια να το κανουνε αυτο! Θα την επισκεφτω!
Ntaria, εισαι Ρωσιδα ? Εγω απο πατερα! Θα τα πουμε!
Ρε boidopoutsa μάθε μας κάνα ρώσικο! Εγώ λέω να πάω να γραφτώ του χρόνου στο Pushkin!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Νομιζεις οτι τα ξερω καλα; Σε γελασανε! Στο Πανεπιστημιο να πας, στη Ιπποκρατους . Εκει ηθελα να παω εγω για να παρω χαρτι πιστοποιηση. Ειμαι Ελληνας υπηκοος παντως , γιατι η Ρωσια δεν ειναι στο ΝΑΤΟ και θα πρεπει να παω και εκει στρατο.Πηγα και εδω! Και εκει δεν εχει Σαμο, Χιο και τετοια! Ουτε δεν μου αρεσει το φαι και παιρνω απ'εξω σουβλακια.
Ναι ίσως πάω στο Πανεπιστήμιο. Ωχ και ο στρατός στη Ρωσία είναι και δύο χρόνια. Και είναι πολύ σκληρός. Ο αδερφός μου μένει στη Γερμανία και κάνει παρέα με Ρώσους και του έχουν πει. Είναι και οι επιχειρήσεις στην Τσετσενία. Μη μπεις σε κάνα τέτοιο πόστο... Δε πας πάντως εσύ ως Έλληνας υπήκοος ε?
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
οχη, παιδια σας παρακαλω να μην μαθαινετε τα ρωσικα..)) να μην μας καταλαυενετε οταν σας βριζουμε..)
Θέλουμε να μάθουμε για να σας λέμε γλυκά λόγια. Αν και προσωπικά μου αρέσει η Ρωσία σα χώρα και πολιτισμός και τη θαυμάζω ( πιστεύω η Ελλάδα αποτελεί χώρα οργανικά συνδεδεμένη με τη Ρωσία) και για αυτό θέλω να μάθω. Όπως θαυμάζω και τον Πούτιν αλλά ας μη το πάμε στα πολιτικά ( μεταξύ άλλων τον θαυμάζω γιατί ασχολείται με το άθλημα που ασχολούμαι κι εγώ- το τζούντο, έχει 6 νταν!!!)
Επισκέπτης
Εγω λεω να αφησουμε τις αηδιες και να παμε στην Υδρα για κανα μπανακι .σε λιγο ολι η Ρωσια θα μεινει στην Ελλαδα και η Ελλαδα θα φηγει για Ρωσια..) Ανταλλαγη!!!!
Τι λετε. ;)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Εγω λεω να αφησουμε τις αηδιες και να παμε στην Υδρα για κανα μπανακι .
Τι λετε. ;)
εγω ειμαι μεσα..!!
δεν ερχεσαι να κατσεις και λιγο ''στο πόδι μου'' να την κανω ????
Επισκέπτης
Αν ειναι θα τα κλεισουμαι και θα την κανουμαι ολοι μαζι.εγω ειμαι μεσα..!!
δεν ερχεσαι να κατσεις και λιγο ''στο πόδι μου'' να την κανω ????
Επισκέπτης
η ναταλια ειναι η πρωην μαργαριτα στην βουρβαχη...
Πάνο έγραψες!Και επειδή Ντάρια μπαίνεις καθημερινά και διαβάζεις τις περιπέτειές μας σου στέλνω αυτό ;)
я тебя люблю и быть осторожным ваш друг Panos
Όπως εμείς είχαμε για ήρωες τον Μάικλ Νάιτ και τους Ντιούκς και δεν βλέπαμε την ώρα να σχολάσουμε από τα Αγγλικά για να στρωθούμε στην TV , έτσι και η Ντάρια! Δε βλέπει την ώρα να σχολάσει και να μπει στο σάιτ , να διαβάσει "τις περιπέτειές μας". Είμαστε οι ήρωές της! Πώς έχυσε ο germaon τα βυζιά της κοπέλας, πώς ο Πάνος έριχνε τις σφαλιάρες του στα κωλομέρια της άλλης κλπ.!
markoswolf
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παίδες , μόλις γυρισα απο Θησέως 35 , εκει ήταν η Σβέτλα , απο εμφάνιση ήταν όντως εξωπραγματική ,δεν κατέθεσα όμως , μου φανηκε ψυχρή , μακάρι να κανω λάθος , την έχει πάρει κάποιος ;
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Καλά έκανεςΚαλησπέρα παίδες , μόλις γυρισα απο Θησέως 35 , εκει ήταν η Σβέτλα , απο εμφάνιση ήταν όντως εξωπραγματική ,δεν κατέθεσα όμως , μου φανηκε ψυχρή , μακάρι να κανω λάθος , την έχει πάρει κάποιος ;
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Καλησπέρα παίδες , μόλις γυρισα απο Θησέως 35 , εκει ήταν η Σβέτλα , απο εμφάνιση ήταν όντως εξωπραγματική ,δεν κατέθεσα όμως , μου φανηκε ψυχρή , μακάρι να κανω λάθος , την έχει πάρει κάποιος ;
Μόνο αν σου περισσεύει το 50ρικο και θες να την βάλεις στο βιογραφικό σου αλλιώς μακριά....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K