Επισκέπτης
Συνγνωμη για το μαστορα δεν ηξερα οτι εισαι σοβατζης.Baby, το "μάστορα" στους κολλητούς σου. Δεν σε υποχρέωσε κανείς να απαντήσεις.
Συνγνωμη για το μαστορα δεν ηξερα οτι εισαι σοβατζης.Baby, το "μάστορα" στους κολλητούς σου. Δεν σε υποχρέωσε κανείς να απαντήσεις.
Εγω μπετατζης ειμαι και δεν ντρεπομαι να το πω μπρε σοβατζη και ναι εχω και απολυτηριο τριτης δημοτικου ουτε αυτο ντρεπομαι να πω μπρε σοβατζη παλι.Το τί είσαι εσύ φαίνεται από το "συνγνώμη". Αυτά και τέλος από μένα.
σήμερα κατα της 9 το βράδυ επίσκεψη με τον μέγιστο panosmpos στο Αγ.Μελετίου 37 που έχει ξάνα ανοίξει μετά απο ένα χρόνο απουσίας...
Μας υποδέχθηκε η γλυκήτατη τσατσα κ. Ειρήνη (η γνωστή απο Φραντση 47).
Πρόγράμματα απο 40 έως 70 ευρώ.
Χωρος ανακαινισμένος πεντακάθαρος και με λίγο κόσμο.
Δουλευε η γνωστη Ντάρια. Με τα γυαλάκια της και φορώντας ένα σέτ baby ροζ εσώρουχα.
Το κορίτσι ήταν όπως πάντα μεσα στη γλύκα.
Το μαγαζί διανυκτερέυει έως τις 5 το πρωί για τους ξενύχτηδες.
παλι τα ιδια δηλαδη........το γνωστο ντουετο της απολυτης σκαουτοσυνης επανασυνδεθηκε μετα απο απο απουσια ολιγων ημερων ρεκλας,φασολιας και ξεκουρασης και ξανακτυπησε σε ροδοκοκκινα σπιτακια της ακατανομαστης κυψελης!Ντροπη σας!
θα σε καταγγειλω στη μελινα οτι την απαταςΠατερ ενημερωστε με σας παρακαλω για το αξιολογο ιταλιδακι περιγραφη,ποιες μερες δουλευει,τιμες
Σου έστειλα το τηλ. σε pm. Καλή διασκέδαση και μη ξεχάσεις να ενημερώσεις αν τύχει και περάσεις!Παιδιά απόψε μια και θα είμαι στην περιοχή λέω να περάσω απο το studio της Λ.Συγγρου 144.Υπάρχει μήπως κάποια πληροφορία ποια κοπέλα θα είναι και μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτό;
Ευχαριστώ πολυ