Σχολιασμος πρωτοεμφανιζομενων τεμαχιων που εθεαθησαν τις τελευταιες μερες..
Kασσανδρας 3,4,6 κλπ
Σονια...ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΙΠΙΝΑ(ψηλη,λεπτη μελαχρινη) η οποια δυστυχως δεν ξερει τι σημαινει η λεξη προκαταρκτικα
Οταν την μαθει εδω ειμαστε!Απο τα κοριτσια που χαζευεις με την ομορφαδα τους
Καρμεν..μετριοσυμπαθητικη παρουσια με ραστα μαλλι!Εχει δουλεψει πολυ προσφατα ως Μαρια στο Αγαθουπολεως 54(LCD TV)το οποιο δυστυχως ειναι πλεον προς πωληση-ενοικιαση!
Βριλλησου 36,Κων/λεως 80 κ Μ.Αλεξανδρου 133
Τανια...δηλαδη Σουζανα απο Τριγγετοαλυσιδα,Φραντζη κ Βουλιαγμενης 83!Ισως η πιο κοντη πουτανα της Αθηνας!Μετριοτατη για τα γουστα μου
Σαρα..η γνωστη Σλοβενα η οποια την εκανε απο την Τριγγετοαλυσιδα!Ενω στην γερμανοαλυσιδα παντα την εβλεπα με κατι μουτρα μεχρι το πατωμα μια δυο φορες που την εχω πετυχει τελευταια βγαζει πολυ θετικη διαθεση στο σαλονι!Επισης στα συν της οτι εχει χασει κιλα κι εχει ομορφυνει σε σχεση με πριν
Βριλλησου 42-57
Τζενιφερ..καστανη μετριοπουλα με μοναδικο συν απο οσο μπορεσα να διακρινω το ωραιο στηθος της!Μετρια
Οπου Ζιζελ στα προγραμματα ειναι η γνωστη Εμιλυ το κοντοτουμπανο
Γκαμπριελα..συμπαθητικο μελαχρινο με ωραιο πατουρι!Οχι κατι το ιδιαιτερο απλα καλο
Κηφισου 30-Πειραιως 193
Μονικα..ομορφο μελαχρινο με πολυ θετικη διαθεση στο σαλοναρισμα της!Τωρα που το σκεφτομαι σαν να μου θυμισε την Μονικα την Σλοβενα απο την γερμανοαλυσιδα αλλα δεν βαζω το χερι μου στην φωτια
Αριστομενους 72,Πιπινου κ Λελας
Βικυ..κοντη καστανοξανθη μετριοτητα!Δεν πρεπει να το εχει με τιποτα
Σαντρα..ξανθια χαμογελαστη Τσεχα κατα δηλωσιν με καλο κορμι και προσωπο!Μοιαζει να ειναι τιμια περιπτωση
Θησεως 35 κλπ
Τζεσσικα..οπως ανεφερε και καποιος προηγουμενως!Οντως πολυ ομορφο μελαχρινο με εντονα χαρακτηριστικα!Μου εκανε πολυ καλη εντυπωση γι αυτο και μαλλον σημερα θα το επισκεφτω
Αν απο την αρχη..δεν..θα διωχθει και τα χρηματα θα επιστραφουν στον κατοχο τους
Γιατι τα 50αρικα δεν ειναι πετσετακια