Αν είναι έστω και 80% όπως στις φωτογραφίες, προφανώς έχεις απόλυτο δίκιο.Και εγω μια απο τα ιδια!!!
Λιγο νωριτερα βεβαια!!!Η κοπελα ειναι το κατι αλλο!!!!
Σημερα θα ειναι Βουλιαγμενης 68!!!
Το Βουλιαγμενης 68 έχει σάιτ ?
Αν είναι έστω και 80% όπως στις φωτογραφίες, προφανώς έχεις απόλυτο δίκιο.Και εγω μια απο τα ιδια!!!
Λιγο νωριτερα βεβαια!!!Η κοπελα ειναι το κατι αλλο!!!!
Σημερα θα ειναι Βουλιαγμενης 68!!!
Το αφηνω σε εσενα να μας το πεις ο ιδιος!!!Αν εδειχνε και προσωπο στις φωτο δεν θα το συζηταγαμε τωρα!!!Αν είναι έστω και 80% όπως στις φωτογραφίες, προφανώς έχεις απόλυτο δίκιο.
Το Βουλιαγμενης 68 έχει σάιτ ?
Καλυτερη απο τις φωτο ειναι doctore !!!
Απλα να της πεις να μην νιαουριζει !!!
Το αφηνω σε εσενα να μας το πεις ο ιδιος!!!Αν εδειχνε και προσωπο στις φωτο δεν θα το συζηταγαμε τωρα!!!
Οχι δεν νομιζω να εχει site!!!
Νομιζω απογευμα!!!ξερουμε ποια βαρδια θα κανει στη βουλιαγμενης????
Η Ρομινα ειναι πρωι σημερα?Σημερα :-*Ρομινα-Μαργο-Ρανια :-* :-* :-*
Τελικα δεν ειναι τυχαιο που δεν βαζουν photo καποιον κοριτσιων Βλέπε studio blue
Στο Βουλιαγμενης 68 ειναι συνηθως καθε Σαββατο απο τις 18:00 μεχρι το πρωι και τις Κυριακες, απο το πρωι μεχρι τις 18:100ξερουμε ποια βαρδια θα κανει στη βουλιαγμενης????
Σύντομη στάση στο μπλε studio πριν από λίγο... Η υπηρεσία ευγενική και γνωστή από άλλα ευαγή "ιδρύματα"... Η κοπέλα που σαλονάρισε ήταν η Λολίτα... Ξανθιά και ψηλή κοπέλα, κωλάρα και σχετικά μικρό στήθος για τα κυβικά της!
Εκ Ρωσίας ορμώμενη! ;)Μ αρέσειη Λολή-Τα (Απο φωτό-)!
Είναι το πρώτο τεστ ντράϊβ, που θα κάνω μόλις μου περάσει η μυτο-αλλεργία μου, γμτ τη καντεμιά μου !
Είναι Βαλκανικό μοντέλο ή Ρώσικο άραγε ?
Εκ Ρωσίας ορμώμενη! ;)