CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ειναι το νεο studio στην οδο Ευνειδων στον Βοτανικο.Ποιο ειναι το studio blue?
Πρωτη παραλληλος της Ιακχου, ρπος την Εθνικη τραπεζα.
Ειναι το νεο studio στην οδο Ευνειδων στον Βοτανικο.Ποιο ειναι το studio blue?
[move]Ναι...ναι...ναι!!!!! [/move]εχω λοκαρη ακουγετε πιο ηδονικο!!!
καλησπερα,ξερει κανεις ποτε θα επιστρεψει αυτη η πενυ??
...[move]Δηλαδη ειχες γραψει τοσα και τοσα και δεν την ειχες γνωρισει απο κοντα??? [/move]Ολόκληρη Πενυάδα έχει γραφτεί κι η Πένυ άφαντη,....!
Οχι τπτ άλλο δηλαδή, αλλά να γνωρίσω κι εγώ απο κοντά, αυτή για την οποία έχω γράψει τόσα και τόσα !
Σου εχει απαντησει συναγωνιστης στο θρεντ του ΕΡΩΣ που αλλου δουλευει!!!συναγωνιστες ξερει κανεις που αλλου δουλευει η ελπιδα απο το δροσοπουλου 95?πρεπει να την τιμησω οπως και δηποτε...
συναγωνιστες ξερει κανεις που αλλου δουλευει η ελπιδα απο το δροσοπουλου 95?πρεπει να την τιμησω οπως και δηποτε...
Σου εχει απαντησει συναγωνιστης στο θρεντ του ΕΡΩΣ που αλλου δουλευει!!!
Δεν γίνονται τέτοια ατοπήματα ειδικά στα 50 ευρώ.την πήρες ή απλως την είδες;
Όντως η κοπέλα είναι πολύ καλή,όπως πολύ καλή είναι και η Χριστίνα.Ξανθιά ρωσσίδα όμορφη με καλό σώμα αρκετά όμως αγύμναστο,μικρό βυζί αλλά στο σέρβις άλλο πράγμα,owo-anal-cim κτλ κτλ κτλ.Η κοπέλα γουστάρει με τρέλα να γαμιέται.Δουλεύει συνήθως βράδυ.Καλά όλα αυτά αρκεί βέβαια να σας ανοίξουνε οι μαλάκες!!!!!!!!Κατερίνα-Δροσοπούλου 97:Δεν γίνονται τέτοια ατοπήματα ειδικά στα 50 ευρώ.
Όντως η κοπέλα είναι πολύ καλή,όπως πολύ καλή είναι και η Χριστίνα.Ξανθιά ρωσσίδα όμορφη με καλό σώμα αρκετά όμως αγύμναστο,μικρό βυζί αλλά στο σέρβις άλλο πράγμα,owo-anal-cim κτλ κτλ κτλ.Η κοπέλα γουστάρει με τρέλα να γαμιέται.Δουλεύει συνήθως βράδυ.Καλά όλα αυτά αρκεί βέβαια να σας ανοίξουνε οι μαλάκες!!!!!!!!
tresurert, μεσα σε λιγο περισσοτερο απο 1 ωρα, εβαλες 4 αποθεωτικες κριτικες για το στουντιο στη Κασσανδρας.Καλα,εργολαβια το πηρες το ζητημα??Το Πωλινακι ποτε θα μπει απογευματακι να το γνωρισω και να μου κανει και ενα μασαζακι !!!
Πως τα καταφερε ο ατιμος και τις γαμησε και τις 5 μεσα σε μια ωρα δεν μπορω να καταλαβω!!!tresurert, μεσα σε λιγο περισσοτερο απο 1 ωρα, εβαλες 4 αποθεωτικες κριτικες για το στουντιο στη Κασσανδρας.Καλα,εργολαβια το πηρες το ζητημα??
Ενταξει λογικο να μην το λογοκρινουν οι αντμιν,αν ηταν αρνητικες δεν θα εβγαιναν καν.
ιδιοκτησιακα η αλυσιδα Κασσανδρας ειναι ανεξαρτητη απο τα αλλα?Πως τα καταφερε ο ατιμος και τις γαμησε και τις 5 μεσα σε μια ωρα δεν μπορω να καταλαβω!!!
Υ.Γ. Δεν αποθεωσε μονο τα Κασσανδρας αλλα και αλλες κοπελες και μαγαζια οποτε μαλλον δεν ισχυει αυτο που λες!!!