lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
ενα [size=20pt]ΟΛΟΚΛΗΡΟ [/size] καλαμακι?τα καλαμακια δεν κανουν κακο και εγω τωρα μετα το τενις ενα καλαμακι το'φαγα
ενα [size=20pt]ΟΛΟΚΛΗΡΟ [/size] καλαμακι?τα καλαμακια δεν κανουν κακο και εγω τωρα μετα το τενις ενα καλαμακι το'φαγα
ε ναι ΣΧΕΔΩΝ ολο το'φαγαενα [size=20pt]ΟΛΟΚΛΗΡΟ [/size] καλαμακι?
ε ναι ΣΧΕΔΩΝ ολο το'φαγα
ποια απ'ολες?Η Κατερίνα που έχει εξαφανιστεί!? Ανησυχώ!
α σορυ γι'αυτην δεν ξερω :SΤου 55!
Kαλημέρα σκέφτομαι για απόψε Σαμπρίνα η Αμάντα. Δεν ξερω τι να διαλέξω ποιος μπορει να βοηθήσει
Χαχαχα Δεν παμε Σαμπρινα τουλαχιστον να κλαιμε 2 μαζιχμ...μόνο την Αμάντα έχω δει απο κοντά καλούτσικη μου φάνηκε αλλά κάτι με χάλασε δε ξέρω τι.
εγώ έχ το εξής δίλλημα.
Σαμπρίνα ή Μιρέλλα?
Μιρέλα απο που?
Με εβαλες σε σκέψεις Σαμπρινα η μιρελα? ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.απο στούντιο βούρβαχη, κάποιες φορές συναντάται και στη Βριλλησού...ένα μελαχρινό συνεσταλμένο πιπινάκι είναι
Με εβαλες σε σκέψεις Σαμπρινα η μιρελα? ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.
Μπαααα μαλλον σαμπρινα θα παω ισα που προλαβενω ελπιζω να μην ειναι κουρασμενη
Εχει βάλει σιλικόνη και θα επιστρέψει τέλος Μαίου.Πρίν απο λίγο καρέα 30 Τζίνα και Άννα μελαχρινή ωραίο σώμα κοντούλα και μεγάλα βυζιά.Η Σάρα ρεπό όπως είπε ο κυρ-βασίλης σε κάποια παληκάρια που ρωτούσανε και απο αύριο θα είναι παλι βράδυ.Περίπου στης 23.30 που πήρα τηλέφωνο στα Κασσάνδρας μου απαντήσανε όλα που σημαίνει οτι ήτανε ανοιχτά.Η Κατερίνα που έχει εξαφανιστεί!? Ανησυχώ!