Επισκέπτης
μαθαινεις βλεπο....!!!!ευγε ευγε τσολια μου!Η Σάντρα από μεταξουργίο είναι Γερμανίδα.
μαθαινεις βλεπο....!!!!ευγε ευγε τσολια μου!Η Σάντρα από μεταξουργίο είναι Γερμανίδα.
μορφονεσε παντος..αν θες μπορο να σου κανο πουτανοιδιαιτερα ετσι οστε να γινισ πιο μορφομενοσ καυλιαρις και να βγεις με μοναδικες μπουρδελογνοσεις στιν κοινονια!μπουαχαχχαχαχα!Μπα έχω... πολλά έτη στο πανεπιστήμιο ακόμη!!!
τελικα τι ειναι γερμανιδα,ολλανδεζα η απλα ρωσιδα. εμενα μου ειπε το δευτερο.παντως η γκομενα πολυ καλη μου κανε ενα 69 που μου φυγε το κεφαλι (το πανω). εχει κορμι τρελο οπως και λωκο τη ρωτησα αν θα μας παρει κανα 20 λεπτο και αυτη γελουσε...H Sandra ειναι Γερμανιδα αν δεν κανω λαθος..
τελικα τι ειναι γερμανιδα,ολλανδεζα η απλα ρωσιδα. εμενα μου ειπε το δευτερο.παντως η γκομενα πολυ καλη μου κανε ενα 69 που μου φυγε το κεφαλι (το πανω). εχει κορμι τρελο οπως και λωκο τη ρωτησα αν θα μας παρει κανα 20 λεπτο και αυτη γελουσε...
με εβγαλε εκτοσ μαχης σε 8.
περασα πριν κανα μηνα επαιζε Ελληνιδα νταρτανα χαλι μαυρο την οποια μου συστησε η τσατσα ως η κουκλίτσα μας! Και ζητούσε 50αρικό!Ρε παιδια με εκεινο το στουντιο στη σερρων και δοξατου στο κεντρο ξερει κανεις τι παιζει? λεει τιποτα εχει καμια καλη γκομενα αξιζει να καταθεσω ποια η γνωμη σας?
Κατ' αρχήν ισχύει η ρήση των σοφών της Φυλής ότι "περι ορέξεως πουτανόπιτα"... Μία γενική περιγραφή όμως είναι νταρντανοMilf ξανθό συμμετοχικό με ισχύ αναρρόφησης 1200W στα χείλη και εξαιρετική τεχνική. Ακόμη και μένα που μου αρέσουν τα μικρόσωμα πιπίνια μου άρεσε.τι σημαινει ευα?