Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
σαν την αντριαννα καμια !!!
Ρε λύσα κακιά με αυτή τη σαβούρα
σαν την αντριαννα καμια !!!
Ρε λύσα κακιά με αυτή τη σαβούρα
εχθες πετιχα τιν σβετα στο στουντιο τισ κεφαλινιας εν ορα τσαρκασ με γκομενιο!τελικα αυτο το ατακτο πορνιδιο εχει παρει σβαρνα ολα τα στουντιο και τα μπουρδελα!οπου παο τιν βλεπο μπροστα μου!μπουαχχαχαχαχα!!!!
μεγαλε σκιστι σκιντο καλο σταουτ αγορινα μου!!!επρεπε να περασεισ και απο πουτανοπιατσε με τα ποδια να μου πισ τι γινετε!χεχε!!!!!!
τηλεφωνο φρατζη.210-9025005
τιν μπαρμπι τιν ειχα πετιχι μεταμεσονιχτια βαρδια στι λεμπεσι παρασκευι!Παιδες καλησπερα. Ξερει κανεις το προγραμμα Φρατζη σημερα ? Συγκεκριμενα καιγομαι να μαθω ποτε παιζει η Αλεξια στη φρατζη και η Μπαρμπι στη Λεμπεση. Αν θελει κανενας ας στειλει το τηλ της Φρατζη (ακους θειο ?) γιατι μου τη σπαει και εμενα να ρωταω συνεχεια τι παιζει εκει και να σας ζαλιζω.
τιν μπαρμπι τιν ειχα πετιχι μεταμεσονιχτια βαρδια στι λεμπεσι παρασκευι!
Νομίζω Τετάρτη ήταν...
η μεταμεσονυχτια βαρδια στη Λεμπεση, τι ωρα ειναι ?
Αυτή η Νόνη, δουλευει και Λιοσίων 278 απ' οτι μου είπε. Βριλησσού θα είναι Τετάρτη πωί και Πέμπτη απόγευμα. Για 2 βδομαδες τουλάχιστον.ξαναπήγα βριλησσου αλλά αυτί τι φορά στο Ν36 εκεί είχαν τι Νονι δεν ρώτησα αλλά πρέπει να ήταν ρωσίδα και αυτή ήταν πολλή συμπαθητική και τσαχπίνα χοροπήδαγε στον πούτσο μου με μια χαρά που δεν περιγράφετε αποδώ και πέρα κομμένα τα απλά μπουρδελακια και αρχίζω μόνο στουνδιο