Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

k-king

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
1
Αριστομένους 72: Μιας και το είδαμε ανοιχτό μετα από καιρό περάσαμε. Ευχάριστη έκπληξη: Η Αφροδίτη. Από τα καλυτέρα σαλόνια που έχω δει, καστανόξανθη με μακριά μαλλιά, χυμώδης, κέρδισε το ενδιαφέρον μου και σύντομα θα έχω στενότερη γνωριμία μαζί της.   

ειναι η ιδια απο πιπινου,που ειχε ραστα τα μαλλια...?????

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Επιλεκτική στουντιοτσαρκα παρέα με τους αγαπητους Pitsiriko1 & Biker

Ηρώων Πολυτεχνείου 37: Σάρα. Κλασική Γερμανίδα, καστανή, ψηλή , ωραία σώμα με μηδενικό όμως sex appeal.. Υπηρεσία εκτός τόπου και χρόνου, ρωτούσε γιατί φεύγουμε ιδιεταιρα επιτατικά.

Κασσάνδρας 4 κάτω: Το νέο studio της περιοχής. Παλατάκι πραγματικό. Πολυτελέστατο, άνετο , όμορφος χώρος. Ειδικά το δωμάτιο μετά τζακουζι, όλα τα λεφτά. Εργαζόμενο κορίτσι η Σαντρα. Γνωστή κορασίδα της αλυσίδας πλέον, μελαχρινή, με μακριά ίσια μαλλιά. Χυμώδης αναλογίες τόσο σε στήθος όσο και σε περιφέρεια.

Πιπινου 107: Ακόμα ένα νέο studio. Σε ανακαινισμένο νεοκλασικό, ανεβαίνοντας την ξύλινη σκάλα. Όμορφος. Ζεστός χώρος στις αποχρώσεις του κόκκινου. Η Λίζα ήταν το κορίτσι που είδαμε. Γνωστή από τη θητεία της στο Αριστομένους 72-Πιπινου 118- Πέλλας 35-Κωνσταντινουπόλεως 94. Όπως εύκολα καταλάβατε το  studio ανήκει σε αυτόν τον όμιλο. Τιμή εκκίνησης τα 40 ευρώ.

Αριστομένους 72: Μιας και το είδαμε ανοιχτό μετα από καιρό περάσαμε. Ευχάριστη έκπληξη: Η Αφροδίτη. Από τα καλυτέρα σαλόνια που έχω δει, καστανόξανθη με μακριά μαλλιά, χυμώδης, κέρδισε το ενδιαφέρον μου και σύντομα θα έχω στενότερη γνωριμία μαζί της.   
Thanks για την ενημέρωση μετά από πολύμηνη αποχή από studios την χρειαζόμουνα...

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Χθες το μεσημερι εκανα μιαεπισκεψουλα στο παιωνιου 10. η τσατσα (εγω δεν την θεωρησα τσατσα παντως) ενα μουνακι γυρω στα 3 απιστευτο!!!!!!!πασαρελα 2 κοπελες η μια μαυρο χαλι η αλλη πολυ σκυλιγκομενα για πολλα ξεσκισματααλλα ημουν σιγουρος οτι θα ετρωγα φολα. φευγωντας εριξα μια ματια στο χωρο του καθεται το team και πηρε η ακρη του ματιου μου μια ξανθια μεσα για πολλα  :knockinb: :knockinb: συμπερασμα η τσατσα και η μεσα ξανθια αξιζαν σιγουρα και απο εμφνιση τα 50

mounakias1984

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πέπασμα πριν απο λίγο απο Βουλιάγμενης 83 δουλέυει η Κωνσταντίνα ένα πανέμορφο πιπινάκι :kissass:
Κατάθεση πρωίνη :grin:

Nikiforos_

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2010
Κριτικές
33
Like
0
Πόντοι
10
Μετά από αρκετό καιρό έκανα μια βόλτα στη Βριλησσού χθες το απόγευμα.

Διαπίστωσα με χαρά αλλά και με κάποια πικρία,πως νέα ονόματα εμφανίστηκαν.
Κάποιες ήταν του γούστου μου άλλες όχι.
Σταθερότητα αποτελούν οι κοπέλες του 46,πάντα ξανθιές.Αν και δεν συγκράτησα το όνομα της χθεσινής.
Το 57 είδα ότι έκλεισε ενώ άνοιξε ένα στο νούμερο 42.

Όλα μεταβάλλονται τελικά.
Τελικώς,ακολούθησε συνάντησις στο 60!

Bono Vox

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
5.765
Επίσκεψη χθες κατά τις 2.30 το βράδυ στο Κασσ.6 όπου γεύτηκα τη Σιλβή...εξαιρετική περίπτωση, έχω στείλει ήδη κριτική συναγωνιστές

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μολις επεστρεψα απο το στουντιο Ερως, γνωριζοντας την καταπληκτικη και ανεπαναληπτη Ιρα Ταρταρα!!! Ακολουθει και κριτικη μου!!!!!!!!.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σημερα το πρωι..
Κασσανδρας 6
Μελινα η ομορφη ξανθια με τις σιλικονες
Κασσανδρας 4 ανω
Εκδιδοταν διδυμο που περιελαμβανε μια στεγνη ξανθια με μετρια μαπα και ενα μελαχρινο καμπυλατο με πολυ σεξυ φατσουλα!Το μελαχρινο πολυ ωραιο τεμαχιο
Ιακχου 7α
Αννα..ξανθο τρανς-σκυλι του πολεμου με βραζιλιανικες καμπυλες!Παλια γνωριμη απο το Λιοσιων 303 κ το Παρασιου 36 πιο προσφατα
Πειραιως 109
Τατιανα..κοντη ξανθια μετριοτητα
Παπαδοπουλου 2
Ελενα..μελαχρινο στεγνο τραβεστακι με εκφυλοφατσα!Εχει φωτος και στις κυριες
Ηλια Ηλιου 82
Πεννυ..filf αδυνατο τραβεστι με ξανθο περουκινι και 2αρια!Γνωστη φυσιογνωμια απο την Συγγρου
Βριλλησου 55
Κατερινα το Πουτανακι

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
Μολις επεστρεψα απο το στουντιο Ερως, γνωριζοντας την καταπληκτικη και ανεπαναληπτη Ιρα Ταρταρα!!! Ακολουθει και κριτικη μου!!!!!!!!.
ταταρα βρε παιχτουρα.καλα ρε μαγκες που ειναι αυτα τα ταταρα που καταγετε η δεσποινης :huh: :think:. καλο εργαλειο φαινετε :tits:

rockstar

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
36
Like
9
Πόντοι
11
Ρε παιδιά,…. Η Νίκη που έχει στο πρόγραμμα του το στούντιο Άρτεμις έχει σχέση με την Νίκη  από Βούρβαχη…????

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Σημερα το πρωι..
Κασσανδρας 6
Μελινα η ομορφη ξανθια με τις σιλικονες
Κασσανδρας 4 ανω
Εκδιδοταν διδυμο που περιελαμβανε μια στεγνη ξανθια με μετρια μαπα και ενα μελαχρινο καμπυλατο με πολυ σεξυ φατσουλα!Το μελαχρινο πολυ ωραιο τεμαχιο
Ιακχου 7α
Αννα..ξανθο τρανς-σκυλι του πολεμου με βραζιλιανικες καμπυλες!Παλια γνωριμη απο το Λιοσιων 303 κ το Παρασιου 36 πιο προσφατα
Πειραιως 109
Τατιανα..κοντη ξανθια μετριοτητα
Παπαδοπουλου 2
Ελενα..μελαχρινο στεγνο τραβεστακι με εκφυλοφατσα!Εχει φωτος και στις κυριες
Ηλια Ηλιου 82
Πεννυ..filf αδυνατο τραβεστι με ξανθο περουκινι και 2αρια!Γνωστη φυσιογνωμια απο την Συγγρου
Βριλλησου 55
Κατερινα το Πουτανακι

πιάτσας ο άρχοντας της συστηματικής ενημέρωσης. :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697
πηγα χθές μετά απο καιρό Αριστομένους 72
Λειτουργεί πλεον υπο νεα διευθυνση
ΣΤΟΥΝΤΙΑΡΑ!
φοβερός χώρος, μετά την ανακαίνιση.
Μαζί με τα Φυλής 104 και Βριλησου 42 ειναι 2 σκαλες ανώτερα σαν χωροι απο όλα τα υπολοιπα.
Μονη παραφωνια η κοπέλα που δουλευε, μια στρουμπουλή μελαχρινη Λαουρα νε μακρύ ισιο μαλλι.
χαμογελαστή, εδινε και κώλο, αλλα δεν μου γεμισε το μάτι...

Περασα επίσης και απο το νεο στουνριο Πιπινιυ 107
Συμπαθεστατη υπηρεσια, πάρα πολυ καλος, καθαρος και προσεγμένος χώρος, τιμές για όλα τα προγράμματα 10 ευρώ κάτω απο τις τιμές τις αγοράς, πολυ καλη περιπτωση γενικότερα σαν μαγαζί , ΜΠΡΑΒΟ!
η κοπελα που δουλευε μια Τζενη, κορμάρα , αλλά λιγο ξυνη σην φάτσα, και με σιλικονατα ωραία στηθη, Παλια νομιζω δουλευε στο Πιπινου 65 και ειναι Βουλγάρα..

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ΣΤΟΥΝΤΙΑΡΑ!
φοβερός χώρος, μετά την ανακαίνιση.
Μαζί με τα Φυλής 104 και Βριλησου 42 ειναι 2 σκαλες ανώτερα σαν χωροι απο όλα τα υπολοιπα.
Μονη παραφωνια η κοπέλα που δουλευε, μια στρουμπουλή μελαχρινη Λαουρα νε μακρύ ισιο μαλλι.
χαμογελαστή, εδινε και κώλο, αλλα δεν μου γεμισε το μάτι...

Περασα επίσης και απο το νεο στουνριο Πιπινιυ 107
Συμπαθεστατη υπηρεσια, πάρα πολυ καλος, καθαρος και προσεγμένος χώρος, τιμές για όλα τα προγράμματα 10 ευρώ κάτω απο τις τιμές τις αγοράς, πολυ καλη περιπτωση γενικότερα σαν μαγαζί , ΜΠΡΑΒΟ!
η κοπελα που δουλευε μια Τζενη, κορμάρα , αλλά λιγο ξυνη σην φάτσα, και με σιλικονατα ωραία στηθη, Παλια νομιζω δουλευε στο Πιπινου 65 και ειναι Βουλγάρα..
zero εχουνε και φωτο για να κοζαρουμε τιποτα

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Μπερδεύτηκα. Ο όμιλος Λέλας ποιά στούντιο έχει ?
Έδωσε το Αριστομένους, έδωσε το Κωνσταντινουπόλεως 94, πήρε το Πιπίνου 107 ...

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Ξέρει κανένας σύντροφος, αν δουλεύει πουθενά σήμερα η Φρίντα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom