Συναγωνιστές τη Νίκη της Βούρβαχη που αλλου μπορουμε να τη βρούμε;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)
asigratitos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μονο εκει δουλευει φιλαρακι μου
k-king
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Αριστομένους 72: Μιας και το είδαμε ανοιχτό μετα από καιρό περάσαμε. Ευχάριστη έκπληξη: Η Αφροδίτη. Από τα καλυτέρα σαλόνια που έχω δει, καστανόξανθη με μακριά μαλλιά, χυμώδης, κέρδισε το ενδιαφέρον μου και σύντομα θα έχω στενότερη γνωριμία μαζί της.
ειναι η ιδια απο πιπινου,που ειχε ραστα τα μαλλια...?????
Thanks για την ενημέρωση μετά από πολύμηνη αποχή από studios την χρειαζόμουνα...Επιλεκτική στουντιοτσαρκα παρέα με τους αγαπητους Pitsiriko1 & Biker
Ηρώων Πολυτεχνείου 37: Σάρα. Κλασική Γερμανίδα, καστανή, ψηλή , ωραία σώμα με μηδενικό όμως sex appeal.. Υπηρεσία εκτός τόπου και χρόνου, ρωτούσε γιατί φεύγουμε ιδιεταιρα επιτατικά.
Κασσάνδρας 4 κάτω: Το νέο studio της περιοχής. Παλατάκι πραγματικό. Πολυτελέστατο, άνετο , όμορφος χώρος. Ειδικά το δωμάτιο μετά τζακουζι, όλα τα λεφτά. Εργαζόμενο κορίτσι η Σαντρα. Γνωστή κορασίδα της αλυσίδας πλέον, μελαχρινή, με μακριά ίσια μαλλιά. Χυμώδης αναλογίες τόσο σε στήθος όσο και σε περιφέρεια.
Πιπινου 107: Ακόμα ένα νέο studio. Σε ανακαινισμένο νεοκλασικό, ανεβαίνοντας την ξύλινη σκάλα. Όμορφος. Ζεστός χώρος στις αποχρώσεις του κόκκινου. Η Λίζα ήταν το κορίτσι που είδαμε. Γνωστή από τη θητεία της στο Αριστομένους 72-Πιπινου 118- Πέλλας 35-Κωνσταντινουπόλεως 94. Όπως εύκολα καταλάβατε το studio ανήκει σε αυτόν τον όμιλο. Τιμή εκκίνησης τα 40 ευρώ.
Αριστομένους 72: Μιας και το είδαμε ανοιχτό μετα από καιρό περάσαμε. Ευχάριστη έκπληξη: Η Αφροδίτη. Από τα καλυτέρα σαλόνια που έχω δει, καστανόξανθη με μακριά μαλλιά, χυμώδης, κέρδισε το ενδιαφέρον μου και σύντομα θα έχω στενότερη γνωριμία μαζί της.
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
Χθες το μεσημερι εκανα μιαεπισκεψουλα στο παιωνιου 10. η τσατσα (εγω δεν την θεωρησα τσατσα παντως) ενα μουνακι γυρω στα 3 απιστευτο!!!!!!!πασαρελα 2 κοπελες η μια μαυρο χαλι η αλλη πολυ σκυλιγκομενα για πολλα ξεσκισματααλλα ημουν σιγουρος οτι θα ετρωγα φολα. φευγωντας εριξα μια ματια στο χωρο του καθεται το team και πηρε η ακρη του ματιου μου μια ξανθια μεσα για πολλα συμπερασμα η τσατσα και η μεσα ξανθια αξιζαν σιγουρα και απο εμφνιση τα 50
ok ευχαριστώ έχεις μήπως προσωπική εμπειρία μαζί της;μονο εκει δουλευει φιλαρακι μου
mounakias1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πέπασμα πριν απο λίγο απο Βουλιάγμενης 83 δουλέυει η Κωνσταντίνα ένα πανέμορφο πιπινάκι
Κατάθεση πρωίνη
Κατάθεση πρωίνη
Nikiforos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 33
- Like
- 0
- Πόντοι
- 10
Μετά από αρκετό καιρό έκανα μια βόλτα στη Βριλησσού χθες το απόγευμα.
Διαπίστωσα με χαρά αλλά και με κάποια πικρία,πως νέα ονόματα εμφανίστηκαν.
Κάποιες ήταν του γούστου μου άλλες όχι.
Σταθερότητα αποτελούν οι κοπέλες του 46,πάντα ξανθιές.Αν και δεν συγκράτησα το όνομα της χθεσινής.
Το 57 είδα ότι έκλεισε ενώ άνοιξε ένα στο νούμερο 42.
Όλα μεταβάλλονται τελικά.
Τελικώς,ακολούθησε συνάντησις στο 60!
Διαπίστωσα με χαρά αλλά και με κάποια πικρία,πως νέα ονόματα εμφανίστηκαν.
Κάποιες ήταν του γούστου μου άλλες όχι.
Σταθερότητα αποτελούν οι κοπέλες του 46,πάντα ξανθιές.Αν και δεν συγκράτησα το όνομα της χθεσινής.
Το 57 είδα ότι έκλεισε ενώ άνοιξε ένα στο νούμερο 42.
Όλα μεταβάλλονται τελικά.
Τελικώς,ακολούθησε συνάντησις στο 60!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Μολις επεστρεψα απο το στουντιο Ερως, γνωριζοντας την καταπληκτικη και ανεπαναληπτη Ιρα Ταρταρα!!! Ακολουθει και κριτικη μου!!!!!!!!.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Σημερα το πρωι..
Κασσανδρας 6
Μελινα η ομορφη ξανθια με τις σιλικονες
Κασσανδρας 4 ανω
Εκδιδοταν διδυμο που περιελαμβανε μια στεγνη ξανθια με μετρια μαπα και ενα μελαχρινο καμπυλατο με πολυ σεξυ φατσουλα!Το μελαχρινο πολυ ωραιο τεμαχιο
Ιακχου 7α
Αννα..ξανθο τρανς-σκυλι του πολεμου με βραζιλιανικες καμπυλες!Παλια γνωριμη απο το Λιοσιων 303 κ το Παρασιου 36 πιο προσφατα
Πειραιως 109
Τατιανα..κοντη ξανθια μετριοτητα
Παπαδοπουλου 2
Ελενα..μελαχρινο στεγνο τραβεστακι με εκφυλοφατσα!Εχει φωτος και στις κυριες
Ηλια Ηλιου 82
Πεννυ..filf αδυνατο τραβεστι με ξανθο περουκινι και 2αρια!Γνωστη φυσιογνωμια απο την Συγγρου
Βριλλησου 55
Κατερινα το Πουτανακι
Κασσανδρας 6
Κασσανδρας 4 ανω
Εκδιδοταν διδυμο που περιελαμβανε μια στεγνη ξανθια με μετρια μαπα και ενα μελαχρινο καμπυλατο με πολυ σεξυ φατσουλα!Το μελαχρινο πολυ ωραιο τεμαχιο
Ιακχου 7α
Αννα..ξανθο τρανς-σκυλι του πολεμου με βραζιλιανικες καμπυλες!Παλια γνωριμη απο το Λιοσιων 303 κ το Παρασιου 36 πιο προσφατα
Πειραιως 109
Παπαδοπουλου 2
Ηλια Ηλιου 82
Πεννυ..filf αδυνατο τραβεστι με ξανθο περουκινι και 2αρια!Γνωστη φυσιογνωμια απο την Συγγρου
Βριλλησου 55
Κατερινα το Πουτανακι
ταταρα βρε παιχτουρα.καλα ρε μαγκες που ειναι αυτα τα ταταρα που καταγετε η δεσποινης . καλο εργαλειο φαινετεΜολις επεστρεψα απο το στουντιο Ερως, γνωριζοντας την καταπληκτικη και ανεπαναληπτη Ιρα Ταρταρα!!! Ακολουθει και κριτικη μου!!!!!!!!.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Σημερα το πρωι..
Κασσανδρας 6
Κασσανδρας 4 ανω
Ιακχου 7α
Πειραιως 109
Παπαδοπουλου 2
Ηλια Ηλιου 82
Βριλλησου 55
Κατερινα το Πουτανακι
πιάτσας ο άρχοντας της συστηματικής ενημέρωσης.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
H ιδια ειναι.Ρε παιδιά,…. Η Νίκη που έχει στο πρόγραμμα του το στούντιο Άρτεμις έχει σχέση με την Νίκη από Βούρβαχη…????
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ναι η ιδια ειναι, αλλα χωρις ραστα πλεον.ειναι η ιδια απο πιπινου,που ειχε ραστα τα μαλλια...?????
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.129
- Πόντοι
- 42.697
πηγα χθές μετά απο καιρό Αριστομένους 72
Λειτουργεί πλεον υπο νεα διευθυνση
ΣΤΟΥΝΤΙΑΡΑ!
φοβερός χώρος, μετά την ανακαίνιση.
Μαζί με τα Φυλής 104 και Βριλησου 42 ειναι 2 σκαλες ανώτερα σαν χωροι απο όλα τα υπολοιπα.
Μονη παραφωνια η κοπέλα που δουλευε, μια στρουμπουλή μελαχρινη Λαουρα νε μακρύ ισιο μαλλι.
χαμογελαστή, εδινε και κώλο, αλλα δεν μου γεμισε το μάτι...
Περασα επίσης και απο το νεο στουνριο Πιπινιυ 107
Συμπαθεστατη υπηρεσια, πάρα πολυ καλος, καθαρος και προσεγμένος χώρος, τιμές για όλα τα προγράμματα 10 ευρώ κάτω απο τις τιμές τις αγοράς, πολυ καλη περιπτωση γενικότερα σαν μαγαζί , ΜΠΡΑΒΟ!
η κοπελα που δουλευε μια Τζενη, κορμάρα , αλλά λιγο ξυνη σην φάτσα, και με σιλικονατα ωραία στηθη, Παλια νομιζω δουλευε στο Πιπινου 65 και ειναι Βουλγάρα..
ΣΤΟΥΝΤΙΑΡΑ!
Μαζί με τα Φυλής 104 και Βριλησου 42 ειναι 2 σκαλες ανώτερα σαν χωροι απο όλα τα υπολοιπα.
Μονη παραφωνια η κοπέλα που δουλευε, μια στρουμπουλή μελαχρινη Λαουρα νε μακρύ ισιο μαλλι.
Συμπαθεστατη υπηρεσια, πάρα πολυ καλος, καθαρος και προσεγμένος χώρος, τιμές για όλα τα προγράμματα 10 ευρώ κάτω απο τις τιμές τις αγοράς, πολυ καλη περιπτωση γενικότερα σαν μαγαζί , ΜΠΡΑΒΟ!
η κοπελα που δουλευε μια Τζενη, κορμάρα , αλλά λιγο ξυνη σην φάτσα, και με σιλικονατα ωραία στηθη, Παλια νομιζω δουλευε στο Πιπινου 65 και ειναι Βουλγάρα..
ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
zero εχουνε και φωτο για να κοζαρουμε τιποταπηγα χθές μετά απο καιρό Αριστομένους 72
ΣΤΟΥΝΤΙΑΡΑ!
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Μπερδεύτηκα. Ο όμιλος Λέλας ποιά στούντιο έχει ?πηγα χθές μετά απο καιρό Αριστομένους 72
Έδωσε το Αριστομένους, έδωσε το Κωνσταντινουπόλεως 94, πήρε το Πιπίνου 107 ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K