Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Χθές βράδυ 23.00 φραντζή 47 και καρέα 30 κλειστά.

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[size=15pt]
Το νεο[/size] [size=16pt]στουντιο Κασσανδρας 4 (κατω)[/size] σημερα ανοιξε και σας περιμενει να το επισκεφτειτε!!!!!

[size=13pt]Νεο στουντιο Κασσανδρας 4(κατω)[/size] σημερα 26/02: Μελινα - Βικυ - Νικολ

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Έλεος πια με αυτή την κατάσταση . :headbang:
Κλώνοι, λιγούρα, μαλακες  με την μαλακια στο ζενίθ   , ασάφειες , ο κάθε ψυχασθενής βγάζει τα ψυχολογικά του εδώ . :jerking:
Πως τον παίζετε ?
Πως τον παίρνετε?
Τι αμάξι οδηγούν οι κοπέλες ?
Πια μαλακια με βαραει στο κεφάλι ?
Τρέξτε να δείτε την καλύτερη κοπέλα ( ουσιαστικά ‘ΤΟ ΜΠΑΖΟ’ )  :s&m_3:
Τι θα γίνει ρε επιτέλλουν
Για να συγκεντρωθούμε ..
τι εννοεις νεους??????

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
καλημερα. διαβαζω τις πεισσοτερες κριτικες συναγωνιστων και οι πιο πολλες παντως ειναι αρνητικες.λες να εχει αρχισει η καθοδος???

Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα έρθει ο αντίστοιχος Ολι Ρεν και για αυτούς/ές που κάνουν αρπαχτές σε στούντια και μπουρδέλα!!

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Κα Λιτσα κανόνισε να δώσεις προγραμμα για τον ομιλο γιατί στα site των στούντιο τα έχετε αλλα ντ άλλων.
Συγνώμη κιόλας

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
νομιζα οτι εκανες off..
Η ενημέρωση δεν έχει καμία σχέση με την επίσκεψη, πατερ μου.
Αν και το τιμησα το νέο μαγαζί του ομίλου μιας και η τσα μου είπε ότι θα ήμουν ο πρώτος πελάτης στο νέο μαγαζί. Και όχι βέβαια ο πρώτος της ωραιοτατης με τους υπέροχους μαστους Μελινας. :cheesy:
πες μου πως να αντισταθω; Το μαγαζί κινηται στα ίδια επίπεδα με τα υπόλοιπα της ζυγης  πλευράς της Κασσανδρας.
Τέλος λοιπόν μιας και είναι και σαρακοστη. Ευλογησον.

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Όχι. Δεν είναι αυτή. Μια μελαχρινη τσεχα ήταν. Το όνομα το εκλεψα απ το ποστ της λιτσας

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Έμοιαζε με την Μονικα. Λες να ήταν αυτή;
Επίσης να αναφέρω ότι η Άννα από το Κασσάνδρας 4 πάνω είναι σούπερ καβλα! Μελαχροινο κι αυτό με σούπερ βυζι τριαρι και ολοστρογγυλη κωλαρα και απ ότι άκουγα όταν ήταν στο δωμάτιο, με γερά πνευμονία και φωνή καμπάνα! Είναι για το Μέγαρο η πουτανα...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Thanks Παιχτη γιατι ημουνα ετοιμος να παω στις Βυζαρες της γνωστης Μελινας και θα ετρεχα τσαμπα !!! :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
ενδιαφέρον ΜΙΛΦ στο Πιπίνου εξηντακάτι.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
όχι ρε! Σαραντακάτι την κάνω. Εγραψα και κριτική πρίν απο λίγο. Τούρμπο είναι.

Revenger

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
όχι ρε! Σαραντακάτι την κάνω. Εγραψα και κριτική πρίν απο λίγο. Τούρμπο είναι.
Sorry αλλά παραπάνω έγραψες εξηντακάτι. Αλλιώς έχεις κάνει λάθος thread. Γιατί στούντιο στο 60 κάτι δεν νομίζω ότι υπάρχει. :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Επιλεκτική στουντιοτσαρκα παρέα με τους αγαπητους Pitsiriko1 & Biker

Ηρώων Πολυτεχνείου 37: Σάρα. Κλασική Γερμανίδα, καστανή, ψηλή , ωραία σώμα με μηδενικό όμως sex appeal.. Υπηρεσία εκτός τόπου και χρόνου, ρωτούσε γιατί φεύγουμε ιδιεταιρα επιτατικά.

Κασσάνδρας 4 κάτω: Το νέο studio της περιοχής. Παλατάκι πραγματικό. Πολυτελέστατο, άνετο , όμορφος χώρος. Ειδικά το δωμάτιο μετά τζακουζι, όλα τα λεφτά. Εργαζόμενο κορίτσι η Σαντρα. Γνωστή κορασίδα της αλυσίδας πλέον, μελαχρινή, με μακριά ίσια μαλλιά. Χυμώδης αναλογίες τόσο σε στήθος όσο και σε περιφέρεια.

Πιπινου 107: Ακόμα ένα νέο studio. Σε ανακαινισμένο νεοκλασικό, ανεβαίνοντας την ξύλινη σκάλα. Όμορφος. Ζεστός χώρος στις αποχρώσεις του κόκκινου. Η Λίζα ήταν το κορίτσι που είδαμε. Γνωστή από τη θητεία της στο Αριστομένους 72-Πιπινου 118- Πέλλας 35-Κωνσταντινουπόλεως 94. Όπως εύκολα καταλάβατε το  studio ανήκει σε αυτόν τον όμιλο. Τιμή εκκίνησης τα 40 ευρώ.

Αριστομένους 72: Μιας και το είδαμε ανοιχτό μετα από καιρό περάσαμε. Ευχάριστη έκπληξη: Η Αφροδίτη. Από τα καλυτέρα σαλόνια που έχω δει, καστανόξανθη με μακριά μαλλιά, χυμώδης, κέρδισε το ενδιαφέρον μου και σύντομα θα έχω στενότερη γνωριμία μαζί της. 

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom