Studio Paradise
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
κάτι τέτοιο μου μυρίζει και μένα. Σε απλή ερώτηση- ποιά κοπέλα ήταν δεν έχει απαντήσει....Προσωπική βεντέτα μου μυρίζει η υπόθεση.
κάτι τέτοιο μου μυρίζει και μένα. Σε απλή ερώτηση- ποιά κοπέλα ήταν δεν έχει απαντήσει....Προσωπική βεντέτα μου μυρίζει η υπόθεση.
λοιπόν τουλαχιστών απο το paradise έχω διαπιστόσει ότι δεν έχεις περάσει καθόλου οπότε σταμάτα τις βλακίες
Ο Big Brother είναι εδώ και μας παρακολουθεί!!!!! Ακούς whowho? Κακό παιδί! Σταμάτα τις βλακείες!!! Μπράβο Studio Paradise που πάταξες τον διαφθορέα!!!!
κάτι τέτοιο μου μυρίζει και μένα. Σε απλή ερώτηση- ποιά κοπέλα ήταν δεν έχει απαντήσει....
δεν έχουμε καμία υπηρεσία ελληνίδα οπότε πάλι λάθος σου όλες μιλάνε πολύ σπαστά τα ελληνικά και αμέσως καταλαβαίνεις ότι είναι ξένεςα. Δεν είσαι σε θέση να το διαπιστώσεις. Άλλωστε μόνο τις κριτικές μου από το στουντιο σου να μαζέψεις φτάνει.
β. Δεν γράφω ποτέ posts χωρίς λόγο. Ίσως να έτυχε να είμαι εγώ ο μόνος που είχα τέτοια αντιμετώπιση.
γ. Είμαι βέβαιος ότι είσαι σε θέση να δέχεσαι και την άσχημη κριτική, η οποία παρεπιμπτόντως δεν είναι για το χώρο σου αλλά για το δίδυμο που μου έτυχε το συγκεκριμένο βράδυ.
δ. Δεν είμαι υποχρεωμένος να θυμάμαι το όνομα της κοπέλας, άλλωστε δεν μου αφησε περιθώρια να την καταχωρήσω στο κεφάλι μου. Θυμάμαι ότι ήταν ψηλή ξανθιά, όμορφη και ίσως να την τιμούσα κιόλας. Η υπηρεσία ήταν 55άρα σπασμένη στο πρόσωπο ελληνίδα με καρέ μάυρο μαλλί. Ψάξτε να τις βρείτε, δικό σας το πρόβλημα.
πάντα δέχομαι και τα ασχήμα, δεν μπορούν να είναι όλα τα πράγματα τέλεια για τους όλους. Άλλα ποτέ δεν θα πιστέψω ότι κάποια κοπέλα θα φονάζει από την κουζίνα "Αυτός δεν θα περάσει"......γ. Είμαι βέβαιος ότι είσαι σε θέση να δέχεσαι και την άσχημη κριτική, η οποία παρεπιμπτόντως δεν είναι για το χώρο σου αλλά για το δίδυμο που μου έτυχε το συγκεκριμένο βράδυ.
δεν έχουμε καμία υπηρεσία ελληνίδα οπότε πάλι λάθος σου όλες μιλάνε πολύ σπαστά τα ελληνικά και αμέσως καταλαβαίνεις ότι είναι ξένες
αφού την αλήθεια λέω. Δεν υπάρχει ελληνίδα υπηρεσία. Μήπως έχεις πιεί εκείνο το βράδυ? Αν θα πέις ναί τότε θα πιστέψω ότι ήσουν εσύ και δεν σ'αφήσανε να μπείς.Είναι άδικο να προσπαθείς να με αναιρέσεις.
Ευχαριστώ πάντως που διαβάζεις ο,τι γράφεται.
Καλησπέρα Παιδιά,
Ρε συναθλητή whowho δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο αλλά επειδεί όταν ήμουν Ελλάδα ήμουν πελάτης στο συγκεκριμένο ευαγές ίδρυμα δεν αντιμετώπισα τέτοιου είδους συμπεριφορά. Μου προκαλούν εντύπωση αυτά που λές. Οκ καμία φορά η τσατσά ήταν στραβωμένη δεν σου χαμογελούσε και ειλικρινά στα φρύδια μου για την τσατσά για την κοπέλα πήγαινα. Και τώρα τελευταία που είχα κάνει μερικές επισκέψεις δεν έπεσα σε τέτοια συμπεριφορά ίσα ίσα ολοι ευγενικοί να κεράσουν κιολας και οι κοπέλες για τα δεδομένα των studio της Ελλάδας ήταν πολύ οκ. Μήπως ήσουν κάπως επιθετικός?
άμα δεν πίνεις πως σου ήρθε ότι η τσατσά ήταν ελληνίδα?Δεν πίνω δεν καπνίζω δεν φωνάζω όυτε τσακώνομαι ποτέ, πόσο μάλλον σε ένα studio.
Πειραζει που πηγα απροσκλητος?Σ'έχουν καλέσει μαζί με PIATSA και Pitsiriko για να κόψετε την κορδέλα;
άμα δεν πίνεις πως σου ήρθε ότι η τσατσά ήταν ελληνίδα?
.... ας είναι και από το Τζιμπουτί.
χθεσινη επισκεψη παλι στο κεντρο προσ αναζητηση "τροφης" πιπινου 118 ακομα η βελονα κολλημενη στην ευα. στο ακουσμα του ονοματος τον πουλο. στο πανω κοπελα ονοματι παολα τιποτα το ιδαιτερο για 50 ευρω. μετα επισκεψη στο νεο στουντιο 107 στην πιπινου. νεο μαγαζι προχειρα φτιαγμενο, ακομα μυριζε το χρωμα. τεσπα εμφανιση τσατσας που αρχιζει το ποιημα λεγοντας οτι ανοιξε χθες και οτι ειναι το πιο φθηνο στην αγορα. ολα τα προγραμματα -10 γιουρους πιο κατω. η κοπελα που εμφανισθηκε (νομιζω τζενυ ειπε) οχι κατι συκλονιστικο με φατσα ξυνισμενη και παρουσια στο σαλονι δευτερολεπτων. εφυγα ευχομενος καλες δουλειες (αν και αν δεν φερει τιποτα αξιολογο δεν το βλεπω). μετα κεφαλληνιας 75 με 2 κοπελες στο σαλονι αντε παλι και εκει τα ιδια....τιποτα που να μου κανει κλικ. περναω απεναντι στο 3ης σεπτεμβριου 117 ή 177 (δεν θυμαμαι νουμερο) χωρος που εχει μεινει πισω στον χρονο αλλα και η κοπελα (υπερμεγαλοκοπελα)...ουτε τιμη ρωτησα ουτε προγραμματα. την εκανα με φτερα προστασιας απο εκει μεσα. στο τελος επισκεψη στο paradise. εδω θελω να σταθω λιγο. χθες διαβαζα καποιος συναθλητης εγραψε για την τσατσα. λοιπον τελικα ειναι οπως τα ειπε. μουτρωμενη μασωντας φαγητο, σκουπιζοντας τα χερια της απο την κουζινα και τα προγραμματα τα ελεγε τοσο γρηγορα και δεν καταλαβα τιποτα. πολυ παρακμη εχει πεσει σε αυτο το μαγαζακι. για την κοπελα δεν εχω να πω κατι. αδιαφορη τελειως για 50 γιουρο. συμπερασμα. χθες υπηρχε ορεξη, δρομολογια εκανα αρκετα αλλα δεν βρηκα κατι που να ειναι αξιο για τα 50 γιουρια που πρεπει να καταθεσω.
καλημερα. διαβαζω τις πεισσοτερες κριτικες συναγωνιστων και οι πιο πολλες παντως ειναι αρνητικες.λες να εχει αρχισει η καθοδος???Καλημέρα MasterIoannis!! Τα λεφτά μας και τα μάτια μας!!!