kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
σωστός..
δυστυχως
σωστός..
εκτος των νεων μαγαζιων φροντιστε να βελτιωσετε και το σερβις διοτι τωρα τελευταια βλεπω απο πολλα ατομα να εχουν ασχημες εμπειριες... και πλεον τα 50 ευρω δεν βγαινουν απο τα πορτοφολια μας τοσο ευκολα οσο παλια...
Mε πολλές αδήλωτες δουλεύουν αυτοί.Γι΄αυτό η αστυνομία τούς τά'χε κλείσει όλα (Συγγρού,Τριγγέτα,Ισμήνης,Ιπποκράτους) πριν από 2-2,5 χρόνια.Με προσαγωγές και αυτόφωρα και δημοσιότητα στο θέμα από τα Μ.Μ.Ε..τριγγετα τωρα ειναι το θεμα. η εξωπορτα ανοιχτη αλλα στην πορτα υπηρχε κερακι. ναι καλα ακουσατε κερακι. σφραγισμενο το μαγαζακι.....η καταδρομη στεφθηκε με απολυτη αποτυχια...
στην πορτα υπηρχε κερακι. ναι καλα ακουσατε κερακι.
Κινδυνος deceaseMε πολλές αδήλωτες δουλεύουν αυτοί.
Decease σημαίνει αποθνήσκω. Τόσο άσχημα τα πράγματα για το studio? ;)Κινδυνος decease
1. Στο Paradise ποιά ήταν? Σε ήξερε? Την ήξερες από αλλού?Θα ήθελα να αναφέρω σε χθεσινή μεταμεσονύχτια περατζάδα, 2 συμπεριφορές.
1. Στο Paradise (Αγ. Μελετίου 37), η υπηρεσία μόνο που δεν με έβρισε, και μόνο που με είδε στη πόρτα. Περνώντας στο σαλόνι, η κοπέλα της φωνάζει: Αυτός δεν θα μπει. Παρόλα αυτά βγαίνει και παρουσιάζεται. Με την επιλογή της εξόδου, με ξεπροβόδισαν με κατάρες. Δεν μου άρεσε καθόλου, ειδικά αναλογιζόμενος ότι έχω αφήσει για το 2009-2010 ένα σεβαστό ποσό (σχεδόν 1000 γιούρο) στο χώρο αυτό: από μένα μάυρο εφεξής. Σε μπουρδέλα έχουν καλύτερη συμπεριφορά όλοι.
2. Στο 104, προς μεγάλη μου έκπληξη, η υπηρεσία με ξινή μεν αλλά τυπικότατη παρουσίαση δε, μου ανακοίνωσε τιμοκατάλογο που ξεκινούσε από τα 50 γιούρο το απλό, και κατέληγε σε ωριαίο πρόγραμμα με 2 εκτονώσεις (?). Χάνεται λοιπόν το βασικό συγκριτικό πλεονέκτημα του χώρου, η καλύτερη τιμή, ή απλά η υπηρεσία ήθελε να με διώξει (και ας ήμουν αποφασισμένος για το Τζενάκι...)?
Τα ανωτέρω με οδήγησαν στη γειτονιά της Κασσάνδρας, όπου διαπίστωσα πραγματικά ένα άλλο επίπεδο και σοτυς χώρους και στις κοπέλες.
Προς ενημέρωσή σας.
1. Στο Paradise ποιά ήταν? Σε ήξερε? Την ήξερες από αλλού?
2. Καλά αν ήσουν τόσο αποφασισμένος δεν κατάλαβα τι ακριβώς σε χάλασε? τσατσά η τιμή?
1. καλά ποιά κοπέλα ήταν?1. δεν ήξερα καμία τους. δεν εχει όμως σημασια. επίσης δεν είμαι Κουασιμόδος εμφανησιακά. και πηγα να γαμησω.
2. και τα δυο.
Για τσάτσος μια χαρά είσαι!Αγαπητπι συναγωνιστες οταν σας δωθη η ευκαιρια περαστε και απο το στουντιο ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 133
Η ΡΑΦΑΕΛΛΑ η ιταλιδα ειναι ολα τα λεφτα.πολυ περιποιητικη χαμογελαστη χωρις βιασυνη ,φανταστικη πιπα
ελευθερα πιασιματα συμετοχη στο γαμισι .εγω πριν 3 μερες την τιμισα δεοντως και θα την ξανατιμησω συντομα.Οσοι ειστε λατρεις του GFE η Ραφαελλα συστηνεται ανεπιφυλακτα.
Τα διαβαζω μην ανησυχεις αγορινα μου. ;) ;) ;)Μαλλον δεν ακουσε !!!! η κυρια Λιτσα και δεν απαντησε
H Ραφαελλα η Ιταλιδα μου θυμιζει την Χριστινα την Ιταλιδα που ηταν προ εικοσαετιας κοντα στην Λιοσιων !!!Για τσάτσος μια χαρά είσαι!
Από που είπες είναι η Ραφαέλλα?Να πάω να εξασκήσω τα ιταλικά μου?
Το ξερω οτι το διαβαζεις ,για απαντηση μιλαωΤα διαβαζω μην ανησυχεις αγορινα μου. ;) ;) ;)
Σημασια εχει οτι τα διαβαζουμε.Τωρα καλυτερα να αφηνουμε μερικες φορες τα πολλα λογια και ελπιζω να δειτε κατι στη πραξη.Γιατι καλως η κακος δεν εξαρτιονται απο μενα οι συμπεριφορες ολων των υπηρεσιων και κοριτσιων.Ετσι δεν ειναι?Το ξερω οτι το διαβαζεις ,για απαντηση μιλαω
Σωστα ,συμφωνω και με το συναγωνιστη για τη Κατια αστερακι ειναι η κοπελα σε ολαΣημασια εχει οτι τα διαβαζουμε.Τωρα καλυτερα να αφηνουμε μερικες φορες τα πολλα λογια και ελπιζω να δειτε κατι στη πραξη.Γιατι καλως η κακος δεν εξαρτιονται απο μενα οι συμπεριφορες ολων των υπηρεσιων και κοριτσιων.Ετσι δεν ειναι?