Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
η λίντα παίζει μπάλα στο Λέλας κάθε απόγευμα?? ποιες πιστεύετε ότι ειναι το τοπ 3 αυτήν την περίοδο??

ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
εκτος των νεων μαγαζιων φροντιστε να βελτιωσετε και το σερβις διοτι τωρα τελευταια βλεπω απο πολλα ατομα να εχουν ασχημες εμπειριες... και πλεον τα 50 ευρω δεν βγαινουν απο τα πορτοφολια μας τοσο ευκολα οσο παλια...

Μαλλον δεν ακουσε !!!! η κυρια Λιτσα  και δεν απαντησε

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
χθεσινη επιδρομη. αριστομενους επι των χαρακωματων μια ουτε που συγκρατησα ονομα μπλιαχ και παλι μπλιαχ. το μαγαζι μου κανει εντυπωση τοσο ωραιο το φτιαξανε και απο κοπελες μεχρι στιγμης τιποτα. κατεβαινω πιπινου κατω εκει η βελονα εχει κολλησει στην ευα. την εκανα αμεσως. αριστομενους στην συγγρου αναμονη κανα 10λεπτο και εμφανιζεται η ηρω. ρε παιδια τοσο ξυνισμενη φατσα σε στουντιο δεν εχω ξαναδει. αν παντως την πετυχαινα σε ρδελο θα σκεφτομουν πολυ να δωσω και 15 ευροπουλα μονο και μονο για την εμφανιση της. απαραδεκτη.... τριγγετα τωρα ειναι το θεμα. η εξωπορτα ανοιχτη αλλα στην πορτα υπηρχε κερακι. ναι καλα ακουσατε κερακι. σφραγισμενο το μαγαζακι.....η καταδρομη στεφθηκε με απολυτη αποτυχια...

Επισκέπτης
  τριγγετα τωρα ειναι το θεμα. η εξωπορτα ανοιχτη αλλα στην πορτα υπηρχε κερακι. ναι καλα ακουσατε κερακι. σφραγισμενο το μαγαζακι.....η καταδρομη στεφθηκε με απολυτη αποτυχια...
Mε πολλές αδήλωτες δουλεύουν αυτοί.Γι΄αυτό η αστυνομία τούς τά'χε κλείσει όλα (Συγγρού,Τριγγέτα,Ισμήνης,Ιπποκράτους) πριν από 2-2,5 χρόνια.Με προσαγωγές και αυτόφωρα και δημοσιότητα στο θέμα από τα Μ.Μ.Ε..

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Θα ήθελα να αναφέρω σε χθεσινή μεταμεσονύχτια περατζάδα, 2 συμπεριφορές.

1. Στο Paradise (Αγ. Μελετίου 37), η υπηρεσία μόνο που δεν με έβρισε, και μόνο που με είδε στη πόρτα. Περνώντας στο σαλόνι, η κοπέλα της φωνάζει: Αυτός δεν θα μπει. Παρόλα αυτά βγαίνει και παρουσιάζεται. Με την επιλογή της εξόδου, με ξεπροβόδισαν με κατάρες. Δεν μου άρεσε καθόλου, ειδικά αναλογιζόμενος ότι έχω αφήσει για το 2009-2010 ένα σεβαστό ποσό (σχεδόν 1000 γιούρο) στο χώρο αυτό: από μένα μάυρο εφεξής. Σε μπουρδέλα έχουν καλύτερη συμπεριφορά όλοι.

2. Στο 104, προς μεγάλη μου έκπληξη, η υπηρεσία με ξινή μεν αλλά τυπικότατη παρουσίαση δε, μου ανακοίνωσε τιμοκατάλογο που ξεκινούσε από τα 50 γιούρο το απλό, και κατέληγε σε ωριαίο πρόγραμμα με 2 εκτονώσεις (?). Χάνεται λοιπόν το βασικό συγκριτικό πλεονέκτημα του χώρου, η καλύτερη τιμή, ή απλά η υπηρεσία ήθελε να με διώξει (και ας ήμουν αποφασισμένος για το Τζενάκι...)?

Τα ανωτέρω με οδήγησαν στη γειτονιά της Κασσάνδρας, όπου διαπίστωσα πραγματικά ένα άλλο επίπεδο και σοτυς χώρους και στις κοπέλες.

Προς ενημέρωσή σας.

ilovevotka

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θα ήθελα να αναφέρω σε χθεσινή μεταμεσονύχτια περατζάδα, 2 συμπεριφορές.

1. Στο Paradise (Αγ. Μελετίου 37), η υπηρεσία μόνο που δεν με έβρισε, και μόνο που με είδε στη πόρτα. Περνώντας στο σαλόνι, η κοπέλα της φωνάζει: Αυτός δεν θα μπει. Παρόλα αυτά βγαίνει και παρουσιάζεται. Με την επιλογή της εξόδου, με ξεπροβόδισαν με κατάρες. Δεν μου άρεσε καθόλου, ειδικά αναλογιζόμενος ότι έχω αφήσει για το 2009-2010 ένα σεβαστό ποσό (σχεδόν 1000 γιούρο) στο χώρο αυτό: από μένα μάυρο εφεξής. Σε μπουρδέλα έχουν καλύτερη συμπεριφορά όλοι.

2. Στο 104, προς μεγάλη μου έκπληξη, η υπηρεσία με ξινή μεν αλλά τυπικότατη παρουσίαση δε, μου ανακοίνωσε τιμοκατάλογο που ξεκινούσε από τα 50 γιούρο το απλό, και κατέληγε σε ωριαίο πρόγραμμα με 2 εκτονώσεις (?). Χάνεται λοιπόν το βασικό συγκριτικό πλεονέκτημα του χώρου, η καλύτερη τιμή, ή απλά η υπηρεσία ήθελε να με διώξει (και ας ήμουν αποφασισμένος για το Τζενάκι...)?

Τα ανωτέρω με οδήγησαν στη γειτονιά της Κασσάνδρας, όπου διαπίστωσα πραγματικά ένα άλλο επίπεδο και σοτυς χώρους και στις κοπέλες.

Προς ενημέρωσή σας.
1. Στο Paradise ποιά ήταν? Σε ήξερε? Την ήξερες από αλλού?

2. Καλά αν ήσουν τόσο αποφασισμένος δεν κατάλαβα τι ακριβώς σε χάλασε?  τσατσά η τιμή?

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
1. δεν ήξερα καμία τους. δεν εχει όμως σημασια. επίσης δεν είμαι Κουασιμόδος εμφανησιακά. και πηγα να γαμησω.

2. και τα δυο.

1. Στο Paradise ποιά ήταν? Σε ήξερε? Την ήξερες από αλλού?

2. Καλά αν ήσουν τόσο αποφασισμένος δεν κατάλαβα τι ακριβώς σε χάλασε?  τσατσά η τιμή?

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Mηπως ηταν καμια γνωστη σου εκει που σε διωξανε?

Δε βρισκω αλλο λογο!

Revenger

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητπι συναγωνιστες οταν σας δωθη η ευκαιρια περαστε και απο το στουντιο ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 133
Η ΡΑΦΑΕΛΛΑ η ιταλιδα ειναι ολα τα λεφτα.πολυ περιποιητικη χαμογελαστη χωρις βιασυνη ,φανταστικη πιπα
ελευθερα πιασιματα συμετοχη στο γαμισι .εγω πριν 3 μερες την τιμισα δεοντως και θα την ξανατιμησω συντομα.Οσοι ειστε λατρεις του GFE η Ραφαελλα συστηνεται ανεπιφυλακτα.
:)
Για τσάτσος μια χαρά είσαι! :2funny: :2funny: :2funny:
Από που είπες είναι η Ραφαέλλα?Να πάω να εξασκήσω τα ιταλικά μου?

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Για τσάτσος μια χαρά είσαι! :2funny: :2funny: :2funny:
Από που είπες είναι η Ραφαέλλα?Να πάω να εξασκήσω τα ιταλικά μου?
H Ραφαελλα η Ιταλιδα μου θυμιζει την Χριστινα την Ιταλιδα που ηταν προ εικοσαετιας κοντα στην Λιοσιων !!!
Α ρε αυτες οι Ιταλιδες απο την Αργολιδα !!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Παντως μπραβο Κα Λιτσα στην Κατια !!!
Εχει φτιαξει το κοριτσι στο δωματιο σκετο διαμαντι ηταν το Σαββατο το βραδυ !!

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Το ξερω οτι το διαβαζεις ,για απαντηση μιλαω
Σημασια εχει οτι τα διαβαζουμε.Τωρα καλυτερα να αφηνουμε μερικες φορες τα πολλα λογια και ελπιζω να δειτε κατι στη πραξη.Γιατι καλως η κακος δεν εξαρτιονται απο μενα οι συμπεριφορες ολων των υπηρεσιων και κοριτσιων.Ετσι δεν ειναι?

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Σημασια εχει οτι τα διαβαζουμε.Τωρα καλυτερα να αφηνουμε μερικες φορες τα πολλα λογια και ελπιζω να δειτε κατι στη πραξη.Γιατι καλως η κακος δεν εξαρτιονται απο μενα οι συμπεριφορες ολων των υπηρεσιων και κοριτσιων.Ετσι δεν ειναι?
Σωστα ,συμφωνω και με το συναγωνιστη για τη Κατια αστερακι ειναι η κοπελα σε ολα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom