You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Μεσημεριανή Κυριακάτικη τσαρκουλα παρέα με τον φίλο Pitsiriko1
Αθανασίας 3: Νελλη. Νεαρή, μελαχρινή, με ίσο μαλλί μέχρι τους ώμους. Από τις ελάχιστες περιπτώσεις πού η τσάρκα ξεκινάει με κατάθεση. Λεπτομέρειες στην κριτική που ακολουθεί.
Βριλησσου 60 : Άντζελα. Η μαλαμψη, νεαρή Ρουμάνα. Γνωστη και απο το Βουλιαγμενης 68-Αγιου Μελετιου 37. Ωραίο σαλόνι, πληθώρα προγραμμάτων. Μεγάλο της ατού τα οπίσθια της κατά τη άποψη μου….
Βριλησσου 46: Μαρίνα. Ξανθή με μακριά ίσια μαλλιά κα αφέλειες. Ντυμένη με λαχανι κορμάκι, προ-νταρντάνα αν μου επιτρέπεται η έκφραση. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον και αν δεν είχε προηγηθεί κατάθεση, ενδεχομένως να την τιμούσα.
Βριλησσου 42: Εμιλυ. Η γνωστή Ξανθιά νεαρά του ιδρύματος. Γλυκιά παρουσία, ωραίο σώμα, γλυκό χαμόγελο. Είναι και αυτή μια από τις προσεχείς μου γνωριμίες.
Βριλησσου 32 : Βανεσσα. Η ξανθή σγουρομάλλα. Όμορφη γυναίκα, εντυπωσιακή στο σαλόνι, ωραίο κορμί. Τι να τα κάνεις όμως όλα αυτά όταν στο δωμάτιο δεν είναι αντάξια των προσδοκιών, σύμφωνα με την εμπειρία μου, όμοια με αρκετούς συναγωνιστές….
Βριλησσου 55: Φριντα. Ξανθή, με ολόισια μακριά μαλλιά. Ωραίο καλλίγραμμο σώμα, γλυκό προσωπάκι.
Κατεχακη 8: Τζανινα. Γυρολόγος τολμώ να πω. Ξανθή, ίσια μαλλιά μακριά σχετικά. Χωρίς κάτι ιδιεταιρο, εάν εξαίρεση το μεγαλο τατουάζ στην μέση.
Λελας Καραγιαννη 35: Άλικη. Όμορφη, ψηλή με αναλογίες μοντέλου, μελαχρινή με μακριά μαλλιά. Εργάζεται συχνά κι στο Πιπινου 118 (λογικό)
Δροσοπούλου 95: Βερονικα. Τσαχπίνα Ρωσίδα, με ξανθό μαλλί με ανταύγειες.. Χυμώδης με καλές εντυπώσεις από την πρόσφατη επίσκεψη μου σε αυτήν.
Αθανασίας 3: Νελλη. Νεαρή, μελαχρινή, με ίσο μαλλί μέχρι τους ώμους. Από τις ελάχιστες περιπτώσεις πού η τσάρκα ξεκινάει με κατάθεση. Λεπτομέρειες στην κριτική που ακολουθεί.
Βριλησσου 60 : Άντζελα. Η μαλαμψη, νεαρή Ρουμάνα. Γνωστη και απο το Βουλιαγμενης 68-Αγιου Μελετιου 37. Ωραίο σαλόνι, πληθώρα προγραμμάτων. Μεγάλο της ατού τα οπίσθια της κατά τη άποψη μου….
Βριλησσου 46: Μαρίνα. Ξανθή με μακριά ίσια μαλλιά κα αφέλειες. Ντυμένη με λαχανι κορμάκι, προ-νταρντάνα αν μου επιτρέπεται η έκφραση. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον και αν δεν είχε προηγηθεί κατάθεση, ενδεχομένως να την τιμούσα.
Βριλησσου 42: Εμιλυ. Η γνωστή Ξανθιά νεαρά του ιδρύματος. Γλυκιά παρουσία, ωραίο σώμα, γλυκό χαμόγελο. Είναι και αυτή μια από τις προσεχείς μου γνωριμίες.
Βριλησσου 32 : Βανεσσα. Η ξανθή σγουρομάλλα. Όμορφη γυναίκα, εντυπωσιακή στο σαλόνι, ωραίο κορμί. Τι να τα κάνεις όμως όλα αυτά όταν στο δωμάτιο δεν είναι αντάξια των προσδοκιών, σύμφωνα με την εμπειρία μου, όμοια με αρκετούς συναγωνιστές….
Βριλησσου 55: Φριντα. Ξανθή, με ολόισια μακριά μαλλιά. Ωραίο καλλίγραμμο σώμα, γλυκό προσωπάκι.
Κατεχακη 8: Τζανινα. Γυρολόγος τολμώ να πω. Ξανθή, ίσια μαλλιά μακριά σχετικά. Χωρίς κάτι ιδιεταιρο, εάν εξαίρεση το μεγαλο τατουάζ στην μέση.
Λελας Καραγιαννη 35: Άλικη. Όμορφη, ψηλή με αναλογίες μοντέλου, μελαχρινή με μακριά μαλλιά. Εργάζεται συχνά κι στο Πιπινου 118 (λογικό)
Δροσοπούλου 95: Βερονικα. Τσαχπίνα Ρωσίδα, με ξανθό μαλλί με ανταύγειες.. Χυμώδης με καλές εντυπώσεις από την πρόσφατη επίσκεψη μου σε αυτήν.
Ne0s
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 10
Ευχαριστω!!!!!!Kανει καποιες βάρδιες και στο Ελευθεριου Βενιζελου 40.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Επιστρεφοντας απο διασκεδαση περασα αργα απο το στουντιο Ερως και περασα σε μια καινουργια που ειχαν ονοματι Ελπιδα...ακολουθει κριτικη μου!
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Σημερα το μεσημερι..
Λουκιανου 20
Συλβια απο Ρουσσια συμφωνα με την τσατσα η οποια εκεινη την ωρα ξεφλουδιζε πατατες και δεν μπηκε καν στον κοπο να σηκωθει για να μου την παρουσιασει !Οπου Συλβια μια μιλφ-ορκα με φατσα που εφερνε πολυ στην Αλινα απο Δροσοπουλου 95 κλπ(βλ. βλαχοφατσα)πολλα κιλα παραπανω απο το κανονικο αλλα με ενα μεγαλο συν...5αρι+ οπλισμο ο οποιος ασφυκτιουσε μεσα στο xl babydoll της!Πρεπει να την εχω ξαναπετυχει και σε ντελο αλλα δεν θυμαμαι που
Πριν απο κανα δυωρο..
Βριλλησου 46
Χριστινα απο Ρωσσια συμφωνα με την ευγενικη υπηρεσια!Κοσμος στο σαλονι αναμονη κλπ οποτε λεω θα περιμενω μπας και βγει τιποτα καλο αλλα που τετοια τυχη!
Εμφανιστηκε η γνωστη αντιπαθεστατη ξανθια γυρολογος απο τα Αχαρνων 85,Δροσοπουλου 95,Μ.Αλεξανδρου 133 κλπ!Δε λεω ειναι ωραιο μουνι αλλα απο το υφακι και μονο που εχει οταν σαλοναρει πρεπει να ειναι καποιος πολυ μαλακας-καυλωμενος για να παει μαζι της
Λουκιανου 20
Συλβια απο Ρουσσια συμφωνα με την τσατσα η οποια εκεινη την ωρα ξεφλουδιζε πατατες και δεν μπηκε καν στον κοπο να σηκωθει για να μου την παρουσιασει !Οπου Συλβια μια μιλφ-ορκα με φατσα που εφερνε πολυ στην Αλινα απο Δροσοπουλου 95 κλπ(βλ. βλαχοφατσα)πολλα κιλα παραπανω απο το κανονικο αλλα με ενα μεγαλο συν...5αρι+ οπλισμο ο οποιος ασφυκτιουσε μεσα στο xl babydoll της!Πρεπει να την εχω ξαναπετυχει και σε ντελο αλλα δεν θυμαμαι που
Πριν απο κανα δυωρο..
Βριλλησου 46
Χριστινα απο Ρωσσια συμφωνα με την ευγενικη υπηρεσια!Κοσμος στο σαλονι αναμονη κλπ οποτε λεω θα περιμενω μπας και βγει τιποτα καλο αλλα που τετοια τυχη!
Εμφανιστηκε η γνωστη αντιπαθεστατη ξανθια γυρολογος απο τα Αχαρνων 85,Δροσοπουλου 95,Μ.Αλεξανδρου 133 κλπ!Δε λεω ειναι ωραιο μουνι αλλα απο το υφακι και μονο που εχει οταν σαλοναρει πρεπει να ειναι καποιος πολυ μαλακας-καυλωμενος για να παει μαζι της
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Μινι στουντιοτσαρκα με τον αγαπητό Pitsiriko1
Ιπποκρατους 144: Αφροδίτη. Ψηλή, αδύνατη με ωραίο σώμα. Μακριά μαλλιά, ίσα καστανόξανθα, Μικρό σχετικά στήθος. Ο χώρος αρκετα ανανεωμένης σχετικά με παλιότερα
Αχαρνών 85: Άντζελα. Ξανθή Milf με σιλικονε στήθος, ωραία παρουσία, ιδιεταιρα ευδιάθετη στο σαλόνι.
Αχαρνών 106: Κλειστον
Βριλησσου 55: Φριντα η γνωστη Ξανθιά.
Βριλησσου 36: Καρολίνα. Ξανθή αδιάφορη pro-milf. Την έχουμε ξαναδεί και Κωνσταντινουπόλεως 80
Βριλησσου 46: Χριστίνα. Ξανθή με κοντό αγορε μαλλί, και τατουάζ στον ώμο. Με περάσματα από το Αχαρνών 85, Κασσάνδρας και Ιάκχου 7Α
Βριλησσου 42: Κλειστον
Βριλησσου 60: Μπετυ. Αδύνατη με μικρό στήθος. Εμφανίστηκε με κάτι σαν μαγιό. Μαύρο μακρύ μαλλί.
Ιπποκρατους 144: Αφροδίτη. Ψηλή, αδύνατη με ωραίο σώμα. Μακριά μαλλιά, ίσα καστανόξανθα, Μικρό σχετικά στήθος. Ο χώρος αρκετα ανανεωμένης σχετικά με παλιότερα
Αχαρνών 85: Άντζελα. Ξανθή Milf με σιλικονε στήθος, ωραία παρουσία, ιδιεταιρα ευδιάθετη στο σαλόνι.
Αχαρνών 106: Κλειστον
Βριλησσου 55: Φριντα η γνωστη Ξανθιά.
Βριλησσου 36: Καρολίνα. Ξανθή αδιάφορη pro-milf. Την έχουμε ξαναδεί και Κωνσταντινουπόλεως 80
Βριλησσου 46: Χριστίνα. Ξανθή με κοντό αγορε μαλλί, και τατουάζ στον ώμο. Με περάσματα από το Αχαρνών 85, Κασσάνδρας και Ιάκχου 7Α
Βριλησσου 42: Κλειστον
Βριλησσου 60: Μπετυ. Αδύνατη με μικρό στήθος. Εμφανίστηκε με κάτι σαν μαγιό. Μαύρο μακρύ μαλλί.
AnalLoverGGG
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Καμια πληροφορια για την Ατζελινα απο το το τριγωνο Ισμηνης-Συγγρου-Τριγγετα υπαρχει ?
[size=16pt]Ανοιγει τη Παρασκευη 26/02[/size]
[size=17pt]Το ΝΕΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 4 στο ισογειο σας περιμενει να το επισκεφτειτε![/size]
[move] Θα σας περιμενουν οι: Μελινα το πρωι, Βικυ το απογευμα και Νικολ τη νυχτα!!!!!!!! [/move]
[size=17pt]Το ΝΕΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 4 στο ισογειο σας περιμενει να το επισκεφτειτε![/size]
[move] Θα σας περιμενουν οι: Μελινα το πρωι, Βικυ το απογευμα και Νικολ τη νυχτα!!!!!!!! [/move]
Εγινε και τη Παρασκευη σας περιμενει να το επισκεφτειτε!εγινε μαγαζι και στο ισογειο;
μαλιστα...
Εγινε και τη Παρασκευη σας περιμενει να το επισκεφτειτε!
Ενδιαφέρουσα εξέλιξη! Η Κασσάνδρας γίνεται σιγά-σιγά πόλος συγκέντρωσης στούντιο. Για να δούμε...
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
εκτος των νεων μαγαζιων φροντιστε να βελτιωσετε και το σερβις διοτι τωρα τελευταια βλεπω απο πολλα ατομα να εχουν ασχημες εμπειριες... και πλεον τα 50 ευρω δεν βγαινουν απο τα πορτοφολια μας τοσο ευκολα οσο παλια...Εγινε και τη Παρασκευη σας περιμενει να το επισκεφτειτε!
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Χωρίς πλάκα τώρα, τη μαλακία που έγινε πρόσφατα την πληρώνει η Μαρία γιατί παρότι έχω κολλήσει μαζί της και μου αρέσει πολύ και θα ήθελα να πηγαίνω συχνότερα δε μου πάει ακόμη να ξαναπατήσω :Sεκτος των νεων μαγαζιων φροντιστε να βελτιωσετε και το σερβις διοτι τωρα τελευταια βλεπω απο πολλα ατομα να εχουν ασχημες εμπειριες... και πλεον τα 50 ευρω δεν βγαινουν απο τα πορτοφολια μας τοσο ευκολα οσο παλια...
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 565
- Πόντοι
- 86
εκτος των νεων μαγαζιων φροντιστε να βελτιωσετε και το σερβις διοτι τωρα τελευταια βλεπω απο πολλα ατομα να εχουν ασχημες εμπειριες... και πλεον τα 50 ευρω δεν βγαινουν απο τα πορτοφολια μας τοσο ευκολα οσο παλια...
Ετσι ακρηβώς..... και ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΥΡΟ στη Νικόλ και απο μένα για χθές το βράδυ... ξεγελάστηκα στο σαλόνι και πέρασα... κομοδίνο να το πώ ??? καλόγερος να το πώ ??? ...κρήμας την εμφάνηση της... όρεξη 0 ...
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
8814646 ανυπομονεΓνωριζει κανενας τηλ απο παιωνιου 10?
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Ετσι ακρηβώς..... και ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΥΡΟ στη Νικόλ και απο μένα για χθές το βράδυ... ξεγελάστηκα στο σαλόνι και πέρασα... κομοδίνο να το πώ ??? καλόγερος να το πώ ??? ...κρήμας την εμφάνηση της... όρεξη 0 ...
καλα να παθεις φιλε
τα εχουμε πει για την νικολ,πρωην ελλη απο φυλης 80, χιλιες φορες.
εχουν γραφτει καμμια δεκαρια κριτικες το τελευταιο διμηνο που ολες ειναι αρνητικες και εσυ και αλλοι πατε και τα χωνετε.
μαυρο στη νικολ μπας και την στειλουν σπιτι της.
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 565
- Πόντοι
- 86
καλα να παθεις φιλε
τα εχουμε πει για την νικολ,πρωην ελλη απο φυλης 80, χιλιες φορες.
εχουν γραφτει καμμια δεκαρια κριτικες το τελευταιο διμηνο που ολες ειναι αρνητικες και εσυ και αλλοι πατε και τα χωνετε.
μαυρο στη νικολ μπας και την στειλουν σπιτι της.
σωστός..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 276K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K