Η σημερινή μέρα ξεκίνησε όμορφα και σκέφτηκα γιατί να μην τελειώσει το ίδιο...
Κατά τις 23:40 φόρεσα τα βραδινά μου ενδύματα και όντας κύριος (μην φάμε και καμιά πόρτα πάλι
)ξεκίνησα το σκαρφάλωμα στο όρος του αγοραίου έρωτα...!
Αργά αλλά σταθερά έφτασα στην πρώτη κορυφή όπου με περίμενε το
Βριλησσού 60! Η υπηρεσία γνώριμη από παλαιότερα με υποδέχτηκε στο γεμάτο από "συναγωιστές" σαλονάκι...! Λοιπόν, νέο φρούτο για την Βριλησσού: η
Άννα! Μια κάπως μελαμψή κοπέλα (ο χαμηλός, αισθησιακός φωτισμός δεν βοηθά και πολύ :- ) πλαισιωμένη από μαύρη κόμη...Αδύνατο σωματάκι,μικρό στήθος και συμπαθητικό πίσω σύστημα... Από τα προγράμματα συγκράτησα το ελεύθερο στοματικό και ότι δεν κάνει πρωκτικό, τα υπόλοιπα είναι τα κλασικά...
Παρακάτω...συνάντησα το "ίδρυμα"
Βριλησσού 46! Η υπηρεσία άλλαξε λουκ και τα μαλλάκια της από ερυθρά τα έβαψε ξανθά (την προτιμούσα κοκκινομάλλα πάντως
)! Η κορασίδα που ανέλαβε τις νυχτερινές καύλες μας ήταν η
Μαρίνα! Μια ξανθιά κοπέλα (προmilf θα την χαρακτήριζα), η οποία διατηρεί τα θηλυκά πιασίματά της! Τα κάλη της προσπαθούσε να τα κρύψει με ένα φορεματάκι χρώματος μαύρο και ροζ!
-Μια μικρή στάση για
απέναντι στα δεντράκια και συνέχισα την πορεία μου!
Το ερυθρό studio
Βριλησσού 42 κλείνει στις 00:00, οπότε πήγα παρακάτω...
Βριλησσού 36! Αχχχχ... να μην δω μια ξυνισμένη φατσούλα? Η υπηρεσία εμφανώς ξινή μου παρουσίασε την Καρολίνα... Παλιά γνώριμη με θητείες σε διάφορα "ιδρύματα" (ενδεικτικά Βριλησσού 60, Παπαδοπούλου 2, μια συντομότατη θητεία στο Βριλησσού 57 κτλ.) ... Ξανθιά, με στήθος που βγάζει μάτι
,μου φάνηκε συλικονούχο, αν διέκρινα σωστά μέσα από το λευκό διχτυωτό φορεματάκι!
Τα δάκρυα :'( :'( :'( κύλησαν για άλλη μια φορά και έβγαλα το μυξομάντηλό μου να σκουπίσω το προσωπάκι μου... Η συγκίνηση βαθιά καθώς προσπερνούσα τον ερειπωμένο ναό της ηδονής
Βριλησσού 57!
Βριλησσού 55! Εκεί συνάντησα την
Κατερίνα! "Είμαι καύλα? "
Σαλονάρισε με ένα μαύρο baby doll, που κατέληγε σε αιχμηρές γωνίες... Σήμα κατατεθέν, νομίζω πλέον είναι τα γυαλάκια της, που της προσδίδουν ένα σοφιστικέ στυλ αλλά συνάμα την κάνουν και πολύ σέξι! Να πω την αλήθεια, τις πρώτες φορές που την είδα δεν μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά κάθε φορά που την βλέπω τόσο πιο πολύ μου αρέσει... (Στα προσεχώς...!) Να μην ξεφεύγουμε
, καλό σωματάκι, με τονισμένο μπούστο
!
Αυτά για σήμερα από τα όρη!