Επισκέπτης
α ρε μπαγασα...!!!ρε το φραπεδιαρι....πιτσιλισε φρατζι ε??αντε να μας πει νεα τιν επομενι...εσεις λιοσιων, ο φραπεδιαρης φρατζη
τι εγινε πολυ καλο παιδακι εχω γινει τωρα τελευταια
α ρε μπαγασα...!!!ρε το φραπεδιαρι....πιτσιλισε φρατζι ε??αντε να μας πει νεα τιν επομενι...εσεις λιοσιων, ο φραπεδιαρης φρατζη
τι εγινε πολυ καλο παιδακι εχω γινει τωρα τελευταια
Ααα...σε πόσες στάσεις την πήρες πια??Την ζάλισες την κοπέλα!Σαν τον Μαραντόνα όταν κάνει τρίπλες!Είσαι ο Μαραντόνα των μπουρδέλων άρχοντα!μετα σικονομαι καθομαι στα γονατα και αρχιζει παλι να πιπαλαει το εργαλειο...
μετα ανεβαινει απο πανο...με το κεφαλι τις να κοιταει τις πατουσες μου....μετα γιρναι στο καπακι προς τα μενα...
μετα απο λιγο τις ζιταο να αλλαξουμε στασι και αυτι προθιμι στινετε στα 4....οπου τις βαζο μανιοδος το αροστιμενο μου κονταρι...
τελευτεα στασι ιεραποστολικο οππου εφιγε ολο το καυτο ιγρο πιρ...
αυτα τα ολιγα για σιμερα...αχχ νανι!μας φαγανε παλι τα πουτανακια!
χαχαχαχα!!!τα σεβοι μου ξακουστε ποιητη στο βασιλιο τις καυλας!Τι έγινε ρε Πίτσι...?Σαν πολύ δεν έχεις studiίσει???Τα μπουρδέλα της Φυλής σ'αναζητούν!!χαχαχα!
Ααα...σε πόσες στάσεις την πήρες πια??Την ζάλισες την κοπέλα!Σαν τον Μαραντόνα όταν κάνει τρίπλες!Είσαι ο Μαραντόνα των μπουρδέλων άρχοντα!
Τουλάχιστον πιτσίλισες καλά και αυτό έχει σημασία...
χαχαχαχα!!!τα σεβοι μου ξακουστε ποιητη στο βασιλιο τις καυλας!
απλα ιταν ενα καλο τιπικοτατο πιτσιλισμα...οχι κατι τρελο !
σε σχεσι με τιν αγνι ι νονι ειναι ενα τιποτα!
το καλο τις ιταν οτι εκανε πολλες στασεις ι νονι!τιν πιτσιλισα σε 4 στασεις !
θα το δοκιμασο!να εισαι σιγουρος σιναγονιστι!χεχε!!η νονη που αναφερει ο πιτσιλιστης ειναι (για τους παλαιοτερους) η γνωστη γλυκερια της φυλης (διδυμου) η οποία είχε κανει και ενα περασμα απο Θεσσαλονικη(προ δεκαετιας αυτα).μαλιστα εαν θελετε να την εξαγριωσετε , φωναξτε την με το ονομα γλυκερια.θα παθει πλακα
προσεχε γιατι αυτη δαγκωνει...φρικαρει πολυ ευκολα και μπορει να σου την πει!!!θα το δοκιμασο!να εισαι σιγουρος σιναγονιστι!χεχε!!
προσεχε γιατι αυτη δαγκωνει...φρικαρει πολυ ευκολα και μπορει να σου την πει!!!