Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
23
Πόντοι
0
Δοκιμάστηκε η Κατυ η Λατίνα στο Πειραιώς 193. Είδα και τη Βικτώρια.

Τελευταία τροποποίηση:

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
23
Πόντοι
0
Πήρα και μια Λατίνα ανεξάρτητη βιζιτου των διακοσίων καφετιών. Όπως ήρθε την εστειλα. Φίφτι έουροζ ζητησε για το ταξί.

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
305
Πόντοι
21
Συνάδελφοι... πάλι τα φώτα σας...μια Ζωή που τώρα εμφανίζεται Κατεχάκη 8 και Φυλής στο αδελφό μαγαζί..... από τις φωτό φαίνεται κορμάρα.... έχει δοκιμάσει κανείς;;;; ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.328
Πόντοι
5.435
Συνάδελφοι... πάλι τα φώτα σας...μια Ζωή που τώρα εμφανίζεται Κατεχάκη 8 και Φυλής στο αδελφό μαγαζί..... από τις φωτό φαίνεται κορμάρα.... έχει δοκιμάσει κανείς;;;; ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
Έχω την εντύπωση πως είναι η μιλφ Ζωή που έχει δουλέψει σε Φωκαίας 27 αλλά και σε άλλα μαγαζία του 20άρικου. Την είχα πάρει 2 φορές. Καλή ήταν. Τίμια στο 20άρι και πολύ ωραίο σώμα. Αυτά όλα πριν μερικά χρόνια. Με κάθε επιφύλαξη

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.715
Πόντοι
3.715
  • Like
Αντιδράσεις: Raul11

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
129
Like
33.738
Πόντοι
27.636
Σάββατο βράδυ 02.11.2024 Κηφισού 60

Κριστίνα από Μπελαρούς

πολύ κάβλα ! Μουνάρα και κάβλα !

Ένα απ τα πιο δυνατά μουνια που έχω περάσει τελευταία , φαντάσου στον μήνα Οκτώβριο την έχω πάρει 2 φορές και παμε για 3η , απίστευτη καυλα η Λευκορωσίδα Χριστίνα , απίστευτη φατσαρα εκφυλη και σωμα λαμπάδα σαν μοντελάκι της Victoria Secret , και στα 2 ραντεβού έπαιξαν τρελα γλωσσοφιλα και χαμουρεμα δίχως αύριο , πραγματικά ότι καλύτερο έχω πάρει τελευταία σε studιο !!!

Χριστίνα και Αλίνα είναι φίλες να φανταστώ;

Δε πιστεύω να σκοτώνονται για πελάτες όταν δουλεύουν μαζί;

:tooth:

Εγγρ.
8 Νοε 2024
Like
0
Πόντοι
0
χαιρετω. καινουργιο μελος στο σαητ κινουμαι στο χωρο των στριπ κυριως. περασμα την δευτερα απο πειραιως 193 στουντιο για την μισελ. νταξει τι να πω? δεν κανει τιποτα απο προκαταρκτικα μονο το απλο προγραμμα των 50 ευρω κανει. σκετο μαμησι.:zfuck: ουτε γλυψιματα δεχεται ουτε τιποτα. παντως ειναι πιο ομορφη απο φωτο. προσωπο καλο κλασσικα λατινικο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom