Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.767
- Πόντοι
- 3.715
βυζοχιμένεθΝαι αλλά Θα προτιμούσα να το γιορτάσω με Έλενα-Νάντια παρτουζα
βυζοχιμένεθΝαι αλλά Θα προτιμούσα να το γιορτάσω με Έλενα-Νάντια παρτουζα
Περιμένουμε εντυπώσεις...Ναι αλλά Θα προτιμούσα να το γιορτάσω με Έλενα-Νάντια παρτουζα
Έχω την εντύπωση πως είναι η μιλφ Ζωή που έχει δουλέψει σε Φωκαίας 27 αλλά και σε άλλα μαγαζία του 20άρικου. Την είχα πάρει 2 φορές. Καλή ήταν. Τίμια στο 20άρι και πολύ ωραίο σώμα. Αυτά όλα πριν μερικά χρόνια. Με κάθε επιφύλαξηΣυνάδελφοι... πάλι τα φώτα σας...μια Ζωή που τώρα εμφανίζεται Κατεχάκη 8 και Φυλής στο αδελφό μαγαζί..... από τις φωτό φαίνεται κορμάρα.... έχει δοκιμάσει κανείς;;;; ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
Και εγώ ψήνομαι αν ξέρει κάποιος συναγωνιστης κάτι ας βοηθήσειΛέω μέσα στην βδομάδα να περάσω από Ασία Κροκεών 6 δοκίμασε κάνεις ;
θα κατέλθει στο 50άρικο οσονούπω, ίσως και πιο κάτω τελικά, όπως αρμόζει στα ναυάγια.
Σάββατο βράδυ 02.11.2024 Κηφισού 60
Κριστίνα από Μπελαρούς
πολύ κάβλα ! Μουνάρα και κάβλα !
Ένα απ τα πιο δυνατά μουνια που έχω περάσει τελευταία , φαντάσου στον μήνα Οκτώβριο την έχω πάρει 2 φορές και παμε για 3η , απίστευτη καυλα η Λευκορωσίδα Χριστίνα , απίστευτη φατσαρα εκφυλη και σωμα λαμπάδα σαν μοντελάκι της Victoria Secret , και στα 2 ραντεβού έπαιξαν τρελα γλωσσοφιλα και χαμουρεμα δίχως αύριο , πραγματικά ότι καλύτερο έχω πάρει τελευταία σε studιο !!!
Ξινη ειναι..κι αν τη πετυχεις να βαριεται θα σου πεταξει και διαφορες δικαιολογιες για να αποφυγει να κανεις και πολλα...τπυ τυπου " δε ταιριαζουμε σου λεω"... το χρονο σου θα χανες...Πω ζημιά και ήθελα να δοκιμάσω Νίνα κάποια στιγμή.. Αν κάνει τέτοια,μέσα πρέπει να είναι τρελό ξυλαγγουρο
Οι φωτογραφίες που έχει αντιστοιχούν στη πραγματικότητα;Λεωφόρος Αθηνών 413, Φερνάντα, Λατίνα, γύρω στα 25, κωλαρα με πιασίματα, πολύ καυλιάρα στο δωμάτιο και φουλ προκαταρκτικά (νύχια, τουερκ, χαιδεματα με τα πόδια κλπ).. Την ιδρώνει τη φανέλα και θέλει να περάσεις καλά...
Κανονικά η Νίνα θα έπρεπε να ήταν σε χωριστό επεισόδιο με τίτλο 'το ξυλοφόρτωμα' αλλά τέλος πάντων.Mission impossible
Δημοσίευση στο thread ''Μπουρδελιάδα'' Μπουρδελιάδα - Page 8 - bourdela.com forum
Καλησπέρα που βρίσκεται το Hotel Palace?Είναι λίγο μη μου άπτου. Μη το ένα μη το άλλο. Θα ξαναπάω και να θα δω.
Καλύτερα είναι να τις πάρεις χωριστα Donald , γιατί είναι φίλες και θα τσακωθουν ποια θα αρπάξει το καυλι πρώτη στο στόμα , πάντως βγάζουν ωραία γούστα στο δωμάτιο ειδικά αν 35ριζεις και είσαι καθαρός και αλανακος , προχωρα το τώρα που είναι ορεξάτες και βγάζουν γούστα τα μωρακια , προχωρα και μπες πριν καούν και αρχίσουν την τεμπελα και το προκατ προγκραμ .....Ναι αλλά Θα προτιμούσα να το γιορτάσω με Έλενα-Νάντια παρτουζα