Ξέρουμε τι απέγινε η bella με τα τατουαζ από Συγγρού 232?
Άλλο φάντασμα απο κει...
Ξέρουμε τι απέγινε η bella με τα τατουαζ από Συγγρού 232?
οι μελαμψές έχουν σκούρα εσωτερικά χείλη κατά κανόνα. Όχι βέβαια ότι αυτό είναι υποτιμητικό.Ένας εδώ στο bou είχε πει τις Λατίνες μαυρομούνες. Μου έκατσε άσχημα αυτό...
Απίστευτο! Τελικά δε πάμε καθόλου καλά. Αν είναι δυνατόν!είπα να ζησω φαντασιωση συνταξιουχου γιατι είχα διαβασει παλιά για τρελο παρτουζόνι Ναντιας-Μαντονας στο Κ132. Μολις ρώτησα για το φουλ προγραμμα με λεσβιακά και άκουσα 150+150, σαν να εσβησε η επιθυμια μου. Να ηταν νεες και σφιχτες να το ευχαριστηθώ το 300αρι, τωρα να βλεπω τις παλαιμαχες να γλειφονται, δε μου εδινε κατι.
μα καλά, έχουν αντίληψη της πραγματικότητας οι άνθρωποι; Τρία κατοστάρικα για να κάνεις τρίο με δυο πενηντάρες - όσο καλές κι αν είναι στο παιχνίδι - και με μισθούς Ελλάδας 2024;είπα να ζησω φαντασιωση συνταξιουχου γιατι είχα διαβασει παλιά για τρελο παρτουζόνι Ναντιας-Μαντονας στο Κ132. Μολις ρώτησα για το φουλ προγραμμα με λεσβιακά και άκουσα 150+150, σαν να εσβησε η επιθυμια μου. Να ηταν νεες και σφιχτες να το ευχαριστηθώ το 300αρι, τωρα να βλεπω τις παλαιμαχες να γλειφονται, δε μου εδινε κατι.
δεν τα μοιράζεις σε τίποτα ζητιάνους αντί να τα δώσεις στα ναυάγια;είπα να ζησω φαντασιωση συνταξιουχου γιατι είχα διαβασει παλιά για τρελο παρτουζόνι Ναντιας-Μαντονας στο Κ132. Μολις ρώτησα για το φουλ προγραμμα με λεσβιακά και άκουσα 150+150, σαν να εσβησε η επιθυμια μου. Να ηταν νεες και σφιχτες να το ευχαριστηθώ το 300αρι, τωρα να βλεπω τις παλαιμαχες να γλειφονται, δε μου εδινε κατι.
Φοβαμαι μηπως τους τα δωσω και πάνε να τα σκασουν εκείνοι στο Κ132δεν τα μοιράζεις σε τίποτα ζητιάνους αντί να τα δώσεις στα ναυάγια;
είπα να ζησω φαντασιωση συνταξιουχου γιατι είχα διαβασει παλιά για τρελο παρτουζόνι Ναντιας-Μαντονας στο Κ132. Μολις ρώτησα για το φουλ προγραμμα με λεσβιακά και άκουσα 150+150, σαν να εσβησε η επιθυμια μου. Να ηταν νεες και σφιχτες να το ευχαριστηθώ το 300αρι, τωρα να βλεπω τις παλαιμαχες να γλειφονται, δε μου εδινε κατι.
Απίστευτο! Τελικά δε πάμε καθόλου καλά. Αν είναι δυνατόν!
μα καλά, έχουν αντίληψη της πραγματικότητας οι άνθρωποι; Τρία κατοστάρικα για να κάνεις τρίο με δυο πενηντάρες - όσο καλές κι αν είναι στο παιχνίδι - και με μισθούς Ελλάδας 2024;
Άσε που το μαγαζί αυτό πρόσφατα τσίμπησε και τις τιμές στα έξτρα, όπως γράφω στην κριτική μου Το παλμαρέ πληρώνεται | Κριτική με βαθμολογία 5.4 από το μέλος Johnstef
Δεν το καταλαβαίνουν ότι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ θα αναγκαστούμε να αραιώσουμε τις επισκέψεις;
δεν τα μοιράζεις σε τίποτα ζητιάνους αντί να τα δώσεις στα ναυάγια;
Ρε τις θείες που ξύπνησαν και μου θέλουν και 150 η μία για παρτουζα , ρε τι ακούμε πρωινιατικα με τα ζώα , δεν πάνε καλά τα ζώα μάλλον τους έχει πειράξει το υαλουρονικο τον εγκέφαλο δεν εξηγείτε αλλιώς .....είπα να ζησω φαντασιωση συνταξιουχου γιατι είχα διαβασει παλιά για τρελο παρτουζόνι Ναντιας-Μαντονας στο Κ132. Μολις ρώτησα για το φουλ προγραμμα με λεσβιακά και άκουσα 150+150, σαν να εσβησε η επιθυμια μου. Να ηταν νεες και σφιχτες να το ευχαριστηθώ το 300αρι, τωρα να βλεπω τις παλαιμαχες να γλειφονται, δε μου εδινε κατι.
γιατι αυτοι που τα δινουν, στα ναυαγια οπως λες, τι ειναι ?Τελικά τα μεγαλύτερα ναυάγια είναι οι παλαίμαχες πουτάνες που τόσα χρόνια δεν έχουν καταφέρει να βάλουν 5 φράγκα στην άκρη και στα 60 τους ζητάνε ότι τους κατέβει.
Μπουκάλα ουίσκι κλαίω!! Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι εν έτη 2024, ασχολούμαστε ακόμα μαζί τους. Και να φανταστείτε ότι το Κ 132 σε γενικές γραμμές, ακολουθούσε μια αρκετά φιλική τιμολογιακή πολιτική. Ίσως η τσα2 έκοψε το παλικάρι για πλούσιο, τι να πω..150 στην Νάντια που είναι 60 χρονών και άλλα 150 στην Μαντόνα που ότι πλαστικό υπάρχει το έχει πάνω της. Χείλια βυζιά κώλο. Δεν έχει και τίποτα δικό της, όλα πρόσθετα είναι. Η Νάντια κάποτε έπαιρνε 50 για μία ώρα και βάλε, και με κώλο στο μενού, αρκεί να είχες μια μπουκάλα ουίσκι δίπλα και την έκανες ότι ήθελες και τώρα ζητάνε 150 τάχα για να γλύψει η μία την άλλη. Τελικά τα μεγαλύτερα ναυάγια είναι οι παλαίμαχες πουτάνες που τόσα χρόνια δεν έχουν καταφέρει να βάλουν 5 φράγκα στην άκρη και στα 60 τους ζητάνε ότι τους κατέβει.
δεν παίζειΚαλησπέρα. Αρχές Αυγούστου θα κατέβω Αθήνα. Παίζει πουθενά κάποια καλή Κινέζα - Γιαπωνέζα ;
Ευχαριστώ.
Μάλλον για την ίδια λέμε!Υπηρεσία ήταν μια ξανθιά ψηλή σχετικά νέα τσατσά;
Πολλές τιμές εκεί πέρα κ ξενέρωσα πολύ με το άκουσμα του λάστιχου στο κλαρίνο. Μου έμεινε το δύο μπάλακια σε μια ώρα 150€
Ήταν δύο μωρά φοβερά όμως ονόματα δεν θυμάμαι γαμωτο.
όπως έγραψα και πιο πάνω, ο τιμοκατάλογος έχει αλλάξει - προς το χειρότερο φυσικά. Δες την κριτική μου αν θέλεις.Και να φανταστείτε ότι το Κ 132 σε γενικές γραμμές, ακολουθούσε μια αρκετά φιλική τιμολογιακή πολιτική.
Πέσανε χοντρά κεσάτια, κάτσε σου λεέι μήπως πετύχουμε κανένα χοντρό κορόιδο να του τα πάρουμε, μήπως και βάλουμε στο στόμα μας κάτι. Πάντως για τέτοια υπάρχουν και call girls 20-30 χρόνια νεότερα. Σκληρή η ζωή, σκληρός και ο ανταγωνισμός.είπα να ζησω φαντασιωση συνταξιουχου γιατι είχα διαβασει παλιά για τρελο παρτουζόνι Ναντιας-Μαντονας στο Κ132. Μολις ρώτησα για το φουλ προγραμμα με λεσβιακά και άκουσα 150+150, σαν να εσβησε η επιθυμια μου. Να ηταν νεες και σφιχτες να το ευχαριστηθώ το 300αρι, τωρα να βλεπω τις παλαιμαχες να γλειφονται, δε μου εδινε κατι.
300 σε...οικο? Και με γυναικες..ε..καραβανες ετων..? Να ταν ενα 50αρι με τη καθεμια..οκ..αντε να πουμε τα δωσες..να ταν εστω τιποτα σουπερ γκομενες απο κανα στριπ..αντε να πεις τα σκασες να το ζησεις...Πέσανε χοντρά κεσάτια, κάτσε σου λεέι μήπως πετύχουμε κανένα χοντρό κορόιδο να του τα πάρουμε, μήπως και βάλουμε στο στόμα μας κάτι. Πάντως για τέτοια υπάρχουν και call girls 20-30 χρόνια νεότερα. Σκληρή η ζωή, σκληρός και ο ανταγωνισμός.
300 σε οίκο μόνο για την Ντιναρα θα τα έσκαγα και για 2ωρο.300 σε...οικο? Και με γυναικες..ε..καραβανες ετων..? Να ταν ενα 50αρι με τη καθεμια..οκ..αντε να πουμε τα δωσες..να ταν εστω τιποτα σουπερ γκομενες απο κανα στριπ..αντε να πεις τα σκασες να το ζησεις...
Εστω..300 σε οίκο μόνο για την Ντιναρα θα τα έσκαγα και για 2ωρο.