Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (4 μέλη και 45 επισκέπτες)

Ilovecg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2023
Κριτικές
13
Like
703
Πόντοι
311
Στο μενού του Βριλησσού 60 όροφος εμφανίστηκε κοπέλα ονόματι Σία. Ετών 24 υποτίθεται
Υπάρχει πιθανότητα να είναι η πρώην Ηλέκτρα του Κ60/30 πρώην Ηρώ του ομίλου Βρ.46;
Κάποια χαρακτηριστικά ταιριάζουν και νομίζω ότι έχει δουλέψει ως Σία παλιότερα.
H Ναντια από τριγγετα κ βριλλησου τον χειμώνα

paparas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
0
Πέρασμα από Sensuality με Ελληνίδες Αντριάνα & Τζένη.

Το μεγαλύτερο λάθος της πορνοκαριέρας μου να περάσω με Τζένη. Η χειρότερη συμπεριφορά που έχω δει. Υπέβαλα κριτική, ελπίζω να εμφανιστεί.

Γιατί δε πέρασα ξανά με Κριστίνα στο Συγγρού 232; Οι μαλακίες πληρώνονται...

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.698
Πόντοι
2.846
Πέρασμα από Sensuality με Ελληνίδες Αντριάνα & Τζένη.

Το μεγαλύτερο λάθος της πορνοκαριέρας μου να περάσω με Τζένη. Η χειρότερη συμπεριφορά που έχω δει. Υπέβαλα κριτική, ελπίζω να εμφανιστεί.

Γιατί δε πέρασα ξανά με Κριστίνα στο Συγγρού 232; Οι μαλακίες πληρώνονται...
έλα, εντάξει, όλοι κάνουμε κακές επιλογές κάθε τρεις και λίγο. Πάμε για την επόμενη.

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
έλα, εντάξει, όλοι κάνουμε κακές επιλογές κάθε τρεις και λίγο. Πάμε για την επόμενη.
Πάμε για την επόμενη φόλα για να ακριβολογούμε., αφού πλέον αυτή είναι η κατάσταση. Πέρασμα με τη γνωστή Άλσου, την οποία ήθελα να δοκιμάσω (ήμουν μεταξύ αυτής και της Έλλις), εξαιτίας των πολλών καλών κριτικών. Εντάξει παιδιά, αν αυτό το γλύψιμο αρχιδιών θεωρείται προκαταρκτικό, εγώ από μια milf σίγουρα περιμένω περισσότερα και όχι να προσπαθεί να με τελειώσει με συνολική διάρκεια παραμονής γύρω στα 7-10' max. Επίσης, αρνητικό και ο ΑΜΕΑ που ήταν πίσω μου όπως και ο μεθυσμένος(;) που ήρθε και φώναζε και με κάναν να διερωτηθώ, τι δουλειά έχω εγώ σε ένα τέτοιο μαγαζί. Συνολική βαθμολογία 4/10.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.413
Πόντοι
27.261
Πάμε για την επόμενη φόλα για να ακριβολογούμε., αφού πλέον αυτή είναι η κατάσταση. Πέρασμα με τη γνωστή Άλσου, την οποία ήθελα να δοκιμάσω (ήμουν μεταξύ αυτής και της Έλλις), εξαιτίας των πολλών καλών κριτικών. Εντάξει παιδιά, αν αυτό το γλύψιμο αρχιδιών θεωρείται προκαταρκτικό, εγώ από μια milf σίγουρα περιμένω περισσότερα και όχι να προσπαθεί να με τελειώσει με συνολική διάρκεια παραμονής γύρω στα 7-10' max. Επίσης, αρνητικό και ο ΑΜΕΑ που ήταν πίσω μου όπως και ο μεθυσμένος(;) που ήρθε και φώναζε και με κάναν να διερωτηθώ, τι δουλειά έχω εγώ σε ένα τέτοιο μαγαζί. Συνολική βαθμολογία 4/10.
σορρυ ρε παίχτη, αλλά... άφησες μουναροελις για την πλαστικομπαζολα αλσου ???????? :confused:

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
σορρυ ρε παίχτη, αλλά... άφησες μουναροελις για την πλαστικομπαζολα αλσου ???????? :confused:
H Έλλις πανύψηλη, άλογο σωστό, αλλά με ελαφρώς πεσμένο πάτο. Η Αλσού με κέρδισε από το σαλόνι, αφού δε πήρε το βλέμμα της από πάνω μου και μου άρεσε λίγο περισσότερο στη φάτσα. Τεσπά, βρίσκουμε λεφτά και συνεχίζουμε.. γιατί γκόμενα δε το βλέπω..

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.698
Πόντοι
2.846
Πάμε για την επόμενη φόλα για να ακριβολογούμε., αφού πλέον αυτή είναι η κατάσταση. Πέρασμα με τη γνωστή Άλσου, την οποία ήθελα να δοκιμάσω (ήμουν μεταξύ αυτής και της Έλλις), εξαιτίας των πολλών καλών κριτικών.
νομίζω ότι οι πολλές καλές έως πολύ καλές κριτικές είναι γιατί η συγκεκριμένη κάνει και πρωκτικό - αν δεν κάνω λάθος. Δεν έχω πάει ακόμα σε αυτό το μαγαζί, δεν έχω ίδια άποψη.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.698
Πόντοι
2.846
Κυκλοφόρησε είδηση για ντου της αστυνομίας σε οίκο στο Αιγάλεω. Γνωρίζει κανείς κάτι;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.683
Πόντοι
6.946
Κυκλοφόρησε είδηση για ντου της αστυνομίας σε οίκο στο Αιγάλεω. Γνωρίζει κανείς κάτι;
Αυτοί πληρώνουν τις αυξήσεις στα λαδαδικα 80/100€ ή κερνάει το κατάστημα;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.488
Πόντοι
46.423

Θα στραβογάμησε κανένας από δαύτους μάλλον και πήγε να ζητήσει τα ρέστα του.

:cheesy:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.698
Πόντοι
2.846
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom