H Ναντια από τριγγετα κ βριλλησου τον χειμώναΣτο μενού του Βριλησσού 60 όροφος εμφανίστηκε κοπέλα ονόματι Σία. Ετών 24 υποτίθεται
Υπάρχει πιθανότητα να είναι η πρώην Ηλέκτρα του Κ60/30 πρώην Ηρώ του ομίλου Βρ.46;
Κάποια χαρακτηριστικά ταιριάζουν και νομίζω ότι έχει δουλέψει ως Σία παλιότερα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (4 μέλη και 45 επισκέπτες)
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.966
- Πόντοι
- 2.546
Η Μάνια?Ποια είναι αυτή;
Thank you!H Ναντια από τριγγετα κ βριλλησου τον χειμώνα
Ποια ήταν η μανια; Δεν την είχα πάρει είδηση;Η Μάνια?
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.966
- Πόντοι
- 2.546
Ηταν επι χρονια στον ομιλο κασσανδρας με τον ιδιαιτερο κωλοΠοια ήταν η μανια; Δεν την είχα πάρει είδηση;
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.538
- Πόντοι
- 3.246
Αρχισαμε παλι της αναλαμπες του παρελθοντος?Ηταν επι χρονια στον ομιλο κασσανδρας με τον ιδιαιτερο κωλο
Πέρασμα από Sensuality με Ελληνίδες Αντριάνα & Τζένη.
Το μεγαλύτερο λάθος της πορνοκαριέρας μου να περάσω με Τζένη. Η χειρότερη συμπεριφορά που έχω δει. Υπέβαλα κριτική, ελπίζω να εμφανιστεί.
Γιατί δε πέρασα ξανά με Κριστίνα στο Συγγρού 232; Οι μαλακίες πληρώνονται...
Το μεγαλύτερο λάθος της πορνοκαριέρας μου να περάσω με Τζένη. Η χειρότερη συμπεριφορά που έχω δει. Υπέβαλα κριτική, ελπίζω να εμφανιστεί.
Μήπως γιατί είσαι παπάρας;Γιατί δε πέρασα ξανά με Κριστίνα στο Συγγρού 232; Οι μαλακίες πληρώνονται...
έλα, εντάξει, όλοι κάνουμε κακές επιλογές κάθε τρεις και λίγο. Πάμε για την επόμενη.Πέρασμα από Sensuality με Ελληνίδες Αντριάνα & Τζένη.
Πάμε για την επόμενη φόλα για να ακριβολογούμε., αφού πλέον αυτή είναι η κατάσταση. Πέρασμα με τη γνωστή Άλσου, την οποία ήθελα να δοκιμάσω (ήμουν μεταξύ αυτής και της Έλλις), εξαιτίας των πολλών καλών κριτικών. Εντάξει παιδιά, αν αυτό το γλύψιμο αρχιδιών θεωρείται προκαταρκτικό, εγώ από μια milf σίγουρα περιμένω περισσότερα και όχι να προσπαθεί να με τελειώσει με συνολική διάρκεια παραμονής γύρω στα 7-10' max. Επίσης, αρνητικό και ο ΑΜΕΑ που ήταν πίσω μου όπως και ο μεθυσμένος(;) που ήρθε και φώναζε και με κάναν να διερωτηθώ, τι δουλειά έχω εγώ σε ένα τέτοιο μαγαζί. Συνολική βαθμολογία 4/10.έλα, εντάξει, όλοι κάνουμε κακές επιλογές κάθε τρεις και λίγο. Πάμε για την επόμενη.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.413
- Πόντοι
- 27.261
σορρυ ρε παίχτη, αλλά... άφησες μουναροελις για την πλαστικομπαζολα αλσου ????????Πάμε για την επόμενη φόλα για να ακριβολογούμε., αφού πλέον αυτή είναι η κατάσταση. Πέρασμα με τη γνωστή Άλσου, την οποία ήθελα να δοκιμάσω (ήμουν μεταξύ αυτής και της Έλλις), εξαιτίας των πολλών καλών κριτικών. Εντάξει παιδιά, αν αυτό το γλύψιμο αρχιδιών θεωρείται προκαταρκτικό, εγώ από μια milf σίγουρα περιμένω περισσότερα και όχι να προσπαθεί να με τελειώσει με συνολική διάρκεια παραμονής γύρω στα 7-10' max. Επίσης, αρνητικό και ο ΑΜΕΑ που ήταν πίσω μου όπως και ο μεθυσμένος(;) που ήρθε και φώναζε και με κάναν να διερωτηθώ, τι δουλειά έχω εγώ σε ένα τέτοιο μαγαζί. Συνολική βαθμολογία 4/10.
H Έλλις πανύψηλη, άλογο σωστό, αλλά με ελαφρώς πεσμένο πάτο. Η Αλσού με κέρδισε από το σαλόνι, αφού δε πήρε το βλέμμα της από πάνω μου και μου άρεσε λίγο περισσότερο στη φάτσα. Τεσπά, βρίσκουμε λεφτά και συνεχίζουμε.. γιατί γκόμενα δε το βλέπω..σορρυ ρε παίχτη, αλλά... άφησες μουναροελις για την πλαστικομπαζολα αλσου ????????
νομίζω ότι οι πολλές καλές έως πολύ καλές κριτικές είναι γιατί η συγκεκριμένη κάνει και πρωκτικό - αν δεν κάνω λάθος. Δεν έχω πάει ακόμα σε αυτό το μαγαζί, δεν έχω ίδια άποψη.Πάμε για την επόμενη φόλα για να ακριβολογούμε., αφού πλέον αυτή είναι η κατάσταση. Πέρασμα με τη γνωστή Άλσου, την οποία ήθελα να δοκιμάσω (ήμουν μεταξύ αυτής και της Έλλις), εξαιτίας των πολλών καλών κριτικών.
astronaut80
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 25
- Like
- 5.037
- Πόντοι
- 2.836
Σοβαρά;Κυκλοφόρησε είδηση για ντου της αστυνομίας σε οίκο στο Αιγάλεω. Γνωρίζει κανείς κάτι;
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.683
- Πόντοι
- 6.946
Αυτοί πληρώνουν τις αυξήσεις στα λαδαδικα 80/100€ ή κερνάει το κατάστημα;Κυκλοφόρησε είδηση για ντου της αστυνομίας σε οίκο στο Αιγάλεω. Γνωρίζει κανείς κάτι;
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.488
- Πόντοι
- 46.423
Κυκλοφόρησε είδηση για ντου της αστυνομίας σε οίκο στο Αιγάλεω. Γνωρίζει κανείς κάτι;
Θα στραβογάμησε κανένας από δαύτους μάλλον και πήγε να ζητήσει τα ρέστα του.
Silvio Berlusconi
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Ξέρουμε τι απέγινε η bella με τα τατουαζ από Συγγρού 232?
όντως, έχει κάτι βδομάδες που δεν είναι στο πρόγραμμα μετά από μακρόχρονη παρουσία. Μπορεί να πήρε άδεια.Ξέρουμε τι απέγινε η bella με τα τατουαζ από Συγγρού 232?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K