Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.715
Πόντοι
3.715
Παρατηρησα προστεθηκε το crystal queens στην λιστα των στουντιο με μια κοπελα ξερουμε κατι?
πέραν του 1.80 εύζωνα κι ότι η φώτο έχει buttplug μάλλον όχι.
ξανάνοιξε αυτό το ίδρυμα μέχρι να ξανακλείσει;
και μόνο 1 εργαζόμενη, φάση όπως Κ ;;;

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.538
Πόντοι
3.246
πέραν του 1.80 εύζωνα κι ότι η φώτο έχει buttplug μάλλον όχι.
ξανάνοιξε αυτό το ίδρυμα μέχρι να ξανακλείσει;
και μόνο 1 εργαζόμενη, φάση όπως Κ ;;;
Αυτο ηταν κλειστο απο τοτε που χε γινει το σκηνικο με τις λατινες τωρα λεει υπο νεα διευθυνση για να δουμε...

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.968
Πόντοι
2.546
Φιλαρακια μου εγω θεωρω οτι ολα κρινονται απο το εγκεφαλικο και των δυο.Ομως δεν εχουμε πεταμενα λεφτα ως να βρεθουν αυτες που θα μας συμπαθησουν.Εκει χαλανε ολα ειτε ειναι στουντιο ειτε μπουρδελο ειτε κολ γιατι χανουμε παντα εμεις!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.715
Πόντοι
3.715
Φιλαρακια μου εγω θεωρω οτι ολα κρινονται απο το εγκεφαλικο και των δυο.Ομως δεν εχουμε πεταμενα λεφτα ως να βρεθουν αυτες που θα μας συμπαθησουν.Εκει χαλανε ολα ειτε ειναι στουντιο ειτε μπουρδελο ειτε κολ γιατι χανουμε παντα εμεις!
καρδιοπάθειες απ τις πολλές συμπάθειες κι εμφράγματα απ τα πολλά σου σφάλματα.

τα έχει τραγουδήσει ο καλλιτέχνης, μη νομίζεις... (και δεν είμαι του ρεπερτορίου)

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
61
Like
3.995
Πόντοι
10.335
Πάντως τέτοια ξεραΐλα στα στούντιο καιρό έχω να δω . Μόλις εμφανίζεται κάτι καλό εξαφανίζεται . Από το Κροκεων 6 Παναω , Κασσανδρας 8 , 6 κλπ είχε κάτι καλά όπως Αλεξάνδρα , Αναις, Φερναντα , Περολα , Κίρα κλπ εξαφανίστηκαν ταυτόχρονα . Η Καταλεα και αυτή καιρό έχει να δουλέψει . Σιγά σιγά θα το κόψουμε το άθλημα και μόνο κανένα εσκορτακι πλέον .

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.538
Πόντοι
3.246
Πάντως τέτοια ξεραΐλα στα στούντιο καιρό έχω να δω . Μόλις εμφανίζεται κάτι καλό εξαφανίζεται . Από το Κροκεων 6 Παναω , Κασσανδρας 8 , 6 κλπ είχε κάτι καλά όπως Αλεξάνδρα , Αναις, Φερναντα , Περολα , Κίρα κλπ εξαφανίστηκαν ταυτόχρονα . Η Καταλεα και αυτή καιρό έχει να δουλέψει . Σιγά σιγά θα το κόψουμε το άθλημα και μόνο κανένα εσκορτακι πλέον .
Καλα και στα εσκορτ δεν υπαρχει και τιποτα φοβερο απλα ειναι καπως καλυτερα απ τα στουντιο

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
61
Like
3.995
Πόντοι
10.335

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.538
Πόντοι
3.246

astronaut80

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2024
Κριτικές
25
Like
5.037
Πόντοι
2.836

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.698
Πόντοι
2.846
Τι σκηνικό είχε γίνει?
H λεγόμενη παπατζοαλυσίδα - είχε φτάσει να έχει κάπου 13 μαγαζιά αν θυμάμαι καλά - έκλεισε μετά από καταγγελίες για τράφικινγκ και τους μπουζούριασαν. Από το καλοκαίρι του 2022 έφερναν λατίνες σωρηδόν με ψεύτικες υποσχέσεις ως προς το οικονομικό, τους έδιναν το μισό του μισού από τα λεφτά (μείον τόσα για τα αεροπορικά, μείον τόσα για τα ταξί, μείον τόσα για το φαγητό), τους έκαναν μανούρα όταν δεν πήγαιναν για δουλειά λόγω περιόδου ή ασθένειας. Κάποιες λατίνες τα πήραν κρανίο και τους κατήγγειλαν για τράφικινγκ.

• Like
Αντιδράσεις: Hase

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
62
Like
3.290
Πόντοι
2.666
H λεγόμενη παπατζοαλυσίδα - είχε φτάσει να έχει κάπου 13 μαγαζιά αν θυμάμαι καλά - έκλεισε μετά από καταγγελίες για τράφικινγκ και τους μπουζούριασαν. Από το καλοκαίρι του 2022 έφερναν λατίνες σωρηδόν με ψεύτικες υποσχέσεις ως προς το οικονομικό, τους έδιναν το μισό του μισού από τα λεφτά (μείον τόσα για τα αεροπορικά, μείον τόσα για τα ταξί, μείον τόσα για το φαγητό), τους έκαναν μανούρα όταν δεν πήγαιναν για δουλειά λόγω περιόδου ή ασθένειας. Κάποιες λατίνες τα πήραν κρανίο και τους κατήγγειλαν για τράφικινγκ.
Και πολυ εκαναν και τους κατηγγειλαν αν ηταν ετσι..και ειμαι σιγουρος πως αν φερονταν ενταξει στις κοπελες θα απεδιδαν και πολυ καλυτερα στα δωματια με τους πελατες..ετσι πανε αυτα..ειχε τυχει να περασω με κοπελα απ τη " παπατζοαλυσιδα" και να τη παρω μετα το κλεισιμο της σε αλλη αλυσιδα στουντιο..και ειδα μεγαλη διαφορα στη διαθεση και τη συμμετοχη της..λες και περνουσα με αλλη!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom