Έτσι!! Ειδικά εάν τα ""προϊόντα"" δεν είναι καλά10-20ε ειναι ανοιχτες οι πορτες μπαινουν και πακηδες μεσα τι συγκρινεις ?
Μιλαμε για 50αρικο στουντιο, δηλαδη θα παω εγω στο κωτσοβολο θα δω τα προιοντα και αν δε παρω κατι ο πωλητης πρεπει να με βρισει ?
Δε παει ετσι ρε φιλε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (5 μέλη και 73 επισκέπτες)
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.811
- Πόντοι
- 3.715
σωστά, αλλιώς ας φτιάξουν κλειστή ιδιωτική λέσχη που για να γίνεις μέλος απαιτεί προϋποθέσεις, εξαιρετικές παρουσίες κι υπηρεσίες, άριστο περιβάλλον κλπ10-20ε ειναι ανοιχτες οι πορτες μπαινουν και πακηδες μεσα τι συγκρινεις ?
Μιλαμε για 50αρικο στουντιο, δηλαδη θα παω εγω στο κωτσοβολο θα δω τα προιοντα και αν δε παρω κατι ο πωλητης πρεπει να με βρισει ?
Δε παει ετσι ρε φιλε
αλλιώς όταν η πόρτα είναι με κουδούνι ή ορθάνοιχτη, όπως μπαίνεις επισκέπτης, έτσι βγαίνεις και η υπηρεσία μόκο, δεν τους φταίνε οι άλλοι αν χάνουν στο Χόλντεν καζίνο
Μα γι αυτό έγραψα εν μέρει. Μιλάω για τους τύπους που κάνουν μπουρδελοτσαρκα απλά για χάζι.Τι δίκιο ;; Δηλαδή εσυ αν δε σου αρέσει πρέπει αν μπεις να γαμησεις επειδή μπήκες;;; Αυτή είναι η δουλειά τους να μιλάνε με κόσμο δεν σημαίνει ότι θα μπαίνουν όλοι ειδικά αν έχει μέσα μπάζα. Αν φέρουν ωραίες μια χαρά θα μπαίνει ο κόσμος
Προφανώς δεν θα σου αρέσει όποια κοπέλα δεις στο σαλόνι.
Κι εγώ έχω θυμώσει με τσα που μου την είπε επειδή δεν πέρασα.
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
Ειδικά στο Κοτσοβολο δε θα σε ενοχλήσει κανεις!10-20ε ειναι ανοιχτες οι πορτες μπαινουν και πακηδες μεσα τι συγκρινεις ?
Δε παει ετσι ρε φιλε
Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά και πάλι η τσάρκα που κάποιοι απλά πάνε για πλάκα είναι πολύ συχνό είναι μέρος της δουλειάς τους το ξέρουν. Πρέπει να ξεχωρίζουν Πίος πάει για πλάκα και ποιος απλά δεν μπήκεΜα γι αυτό έγραψα εν μέρει. Μιλάω για τους τύπους που κάνουν μπουρδελοτσαρκα απλά για χάζι.
Προφανώς δεν θα σου αρέσει όποια κοπέλα δεις στο σαλόνι.
Κι εγώ έχω θυμώσει με τσα που μου την είπε επειδή δεν πέρασα.
Δεν καταλαβαίνω τί εννοείς. Μάλλον με μπερδεύεις με άλλον.Η αλλιώς Βοθρδελος αν σου θυμίζει κάτι
Einai sto domatio
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2020
- Like
- 562
- Πόντοι
- 81
ΕυχαριστωΜελαντίας 50 λέει 1η Σεπτέμβρη
johnnnnn62
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 95
- Πόντοι
- 1
Ξέρει κανείς αν αυτή η Αγγελική που είναι λεει 1,80 αξίζει; Φαίνεται μουναρα, ψηλή, σιλικόνη κτλ
Εροτικπορταλ
https://*****/gr/StudioWorker/11196-Aggeliki
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εροτικπορταλ
Η γνωστή και μη εξαιρετέα γυρολόγος Ζιζέλ είναι....Ξέρει κανείς αν αυτή η Αγγελική που είναι λεει 1,80 αξίζει; Φαίνεται μουναρα, ψηλή, σιλικόνη κτλ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εροτικπορταλ
johnnnnn62
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 95
- Πόντοι
- 1
Η γνωστή και μη εξαιρετέα γυρολόγος Ζιζέλ είναι...
Και αυτό το σημαίνει; φόλα;
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.080
- Πόντοι
- 5.845
Η Ζιζελ ειναι τουλαχιστον 20 χρονια στο κουρμπετι, πανω απο 50 αλλα κορμαρα . Παλιοτερα εχω κανει μαζι της κορυφαιες συναντησεις, τωρα πια βαριεται.....Και αυτό το σημαίνει; φόλα;
Ειδα και πέρασα χτες τη νύχτα πρώτη και τελευταία με τη Ντιάνα στο χοτέλ παλάς.
Ωραίο μουνι. Ήταν . Κάποτε. Ισως. Τώρα σωματικά είναι μπάζο.
174 υψος,ψηλή,34 φεύγα δειχνει ,όχι 24 που γραφει η καρτέλα, ξανθιά, μπλε μάτια, 2 βυζί, μεγάλος κωλος ,κανονικά κιλά αλλά τέρμα πλαδαρή. Ουκρανέζα δήλωσε.
Στις φωτογραφίες δείχνει σφιχτή ενώ στην πραγματικότητα καμία σχέση. Ενώ δεν είναι χοντρή,είναι πολύ πλαδαρή.Ένα κλικ πριν κρεμάσουν όλα.
Ο κωλος μεγάλος μεν ,αλλά πλαδαρός που μετά βίας κρατιέται στη θέση του. Σε καμία περίπτωση η κωλάρα των φωτογραφιών.
Μια μόνο φωτογραφία της φέρνει στην πραγματικότητα, αυτή με το κόκκινο κινητό μπροστά στη μούρη της. Αλλά κι αυτή δεν δείχνει την πλαδαροτηρα.
Το πρόσωπο όμως φέρνει αρκετά στις φωτογραφίες.
Σωματικά δεν μου κάνει καθόλου, κατηγορίας μπάζου για μενα αλλά μόλις βγήκε στο σαλόνι, η φάτσα της και ο αέρας που έβγαλε,δεν ξέρω τί ακριβώς ήταν αυτό, με έκανε να περάσω.
Η Ντίναρα που ήταν μαζί της είχε δωμάτιο.
Μέσα έκανε αργή πίπα, όχι κάτι το ιδιαίτερο, που μου άρεσε. Μετα πρότεινε από μόνη της ιεραποστολικο ,της λέω ντόγκι. Πολλές εδώ που φτάσαμε δεν δίνουν καν ιεραποστολικό (βλ. Ταλιάνα, πλέον) ούτε τα βασικά,μην τυχόν και καψουρευτουν. Φόβος υπάρχει.
Δεν τελείωνα και μου πε να αλλάξουμε σε ιεραποστολικο όπου έδειχνε να δυσανασχετεί κι εκεί στο κοπάνημα.
Πολύ κρέμα ή Ντιάνα, άντεχε κοπανημα με τόση κρέμα,έδειχνε ότι ψιλοκλεβει όμως.Αρνηθηκε ντογκι ξαπλωτη ,είναι πολύ βαθιά είπε.
Μου λέει ν αλλάξουμε σε ιεραποστολικο, κι εκεί κάπως δυσανασχετούσε στο κοπάνημα.
Δεν μου άρεσε καθόλου σωματικά, ίσως κάποτε ήταν σφιχτή, αλλά τώρα δεν. Κάτι όμως με έκανε να περάσω. Στο πισωκολλητο μου θύμησε πολύ αμυδρά κάποια άλλη.
Μιλάει αρκετά αγγλικά για συννενόηση. Στα ρώσικα που της μίλησα έκανε πως δεν καταλαβαίνει Χριστό. Πως γίνεται, της λέω στα αγγλικά, Ουκρανέζα και δεν ξέρεις ρώσικα; Ήταν μικρή στην Ουκρανία λέει και κάτι πίπες. Αρνούνται τώρα οι Ουκρανέζες να μιλήσουν και ρώσικα. Το ξέχασα αυτό.
Δεν ξαναπατάω.
Ωραίο μουνι. Ήταν . Κάποτε. Ισως. Τώρα σωματικά είναι μπάζο.
174 υψος,ψηλή,34 φεύγα δειχνει ,όχι 24 που γραφει η καρτέλα, ξανθιά, μπλε μάτια, 2 βυζί, μεγάλος κωλος ,κανονικά κιλά αλλά τέρμα πλαδαρή. Ουκρανέζα δήλωσε.
Στις φωτογραφίες δείχνει σφιχτή ενώ στην πραγματικότητα καμία σχέση. Ενώ δεν είναι χοντρή,είναι πολύ πλαδαρή.Ένα κλικ πριν κρεμάσουν όλα.
Ο κωλος μεγάλος μεν ,αλλά πλαδαρός που μετά βίας κρατιέται στη θέση του. Σε καμία περίπτωση η κωλάρα των φωτογραφιών.
Μια μόνο φωτογραφία της φέρνει στην πραγματικότητα, αυτή με το κόκκινο κινητό μπροστά στη μούρη της. Αλλά κι αυτή δεν δείχνει την πλαδαροτηρα.
Το πρόσωπο όμως φέρνει αρκετά στις φωτογραφίες.
Σωματικά δεν μου κάνει καθόλου, κατηγορίας μπάζου για μενα αλλά μόλις βγήκε στο σαλόνι, η φάτσα της και ο αέρας που έβγαλε,δεν ξέρω τί ακριβώς ήταν αυτό, με έκανε να περάσω.
Η Ντίναρα που ήταν μαζί της είχε δωμάτιο.
Μέσα έκανε αργή πίπα, όχι κάτι το ιδιαίτερο, που μου άρεσε. Μετα πρότεινε από μόνη της ιεραποστολικο ,της λέω ντόγκι. Πολλές εδώ που φτάσαμε δεν δίνουν καν ιεραποστολικό (βλ. Ταλιάνα, πλέον) ούτε τα βασικά,μην τυχόν και καψουρευτουν. Φόβος υπάρχει.
Δεν τελείωνα και μου πε να αλλάξουμε σε ιεραποστολικο όπου έδειχνε να δυσανασχετεί κι εκεί στο κοπάνημα.
Πολύ κρέμα ή Ντιάνα, άντεχε κοπανημα με τόση κρέμα,έδειχνε ότι ψιλοκλεβει όμως.Αρνηθηκε ντογκι ξαπλωτη ,είναι πολύ βαθιά είπε.
Μου λέει ν αλλάξουμε σε ιεραποστολικο, κι εκεί κάπως δυσανασχετούσε στο κοπάνημα.
Δεν μου άρεσε καθόλου σωματικά, ίσως κάποτε ήταν σφιχτή, αλλά τώρα δεν. Κάτι όμως με έκανε να περάσω. Στο πισωκολλητο μου θύμησε πολύ αμυδρά κάποια άλλη.
Μιλάει αρκετά αγγλικά για συννενόηση. Στα ρώσικα που της μίλησα έκανε πως δεν καταλαβαίνει Χριστό. Πως γίνεται, της λέω στα αγγλικά, Ουκρανέζα και δεν ξέρεις ρώσικα; Ήταν μικρή στην Ουκρανία λέει και κάτι πίπες. Αρνούνται τώρα οι Ουκρανέζες να μιλήσουν και ρώσικα. Το ξέχασα αυτό.
Δεν ξαναπατάω.
Τελευταία τροποποίηση:
johnnnnn62
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 95
- Πόντοι
- 1
Υπάρχει καμία άλλη με ανάλογα σωματικά προσόντα αλλά πιο νέα;Η Ζιζελ ειναι τουλαχιστον 20 χρονια στο κουρμπετι, πανω απο 50 αλλα κορμαρα . Παλιοτερα εχω κανει μαζι της κορυφαιες συναντησεις, τωρα πια βαριεται.....
David Ricardo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.099
- Πόντοι
- 990
Ναι έτσι είναιΗ Ζιζελ ειναι τουλαχιστον 20 χρονια στο κουρμπετι, πανω απο 50 αλλα κορμαρα . Παλιοτερα εχω κανει μαζι της κορυφαιες συναντησεις, τωρα πια βαριεται.....
'Πωλίνα- 'είναι κλεισμένη για μία ώρα, πήγαινε καμιά βόλτα'.
Γράφω αυτή την κριτική, όχι για να πω εντυπώσεις πως πέρασα με την κοπέλα αλλά για να πω πώς δεν πέρασα.
Άκουγα Πωλίνα,Πωλίνα ,ντόρος μεγάλος ,μουνάρα, που ρίχνει όμως αβέρτα πόρτες και με έφαγε η περιέργεια να τη δω. Να τη δω απλά,όχι να περάσω ντε και καλά.
Τρεις φορές αποπειράθηκα να τη δω ,τις δύο έφαγα πόρτα,δεν με έβαλαν καθόλου στο μαγαζί και την τρίτη έφαγα πόρτα μέσα στο μαγαζί.
Η δικαιολογία ήταν πάντα η ίδια: "Θα αργήσει, είναι κλεισμένη για μία ώρα, για μιάμιση ώρα, πήγαινε καμία βόλτα."
Την τρίτη φορά με έβαλε η τσα2 στο μαγαζί. Στο σαλόνι αλλοι δύο. Ένας μεγάλος και ενας πιτσιρικάς. Βγαίνει η διαβόητη Πωλίνα από ένα δωμάτιο και επιτέλους λέω κατάφερα και την είδα.
Για μένα, εμφανισιακά πολυς ντόρος για το τίποτα. Τίποτα το ίδιαιτερο , ειναι κανονικών κιλών, έχει εκεί δύο βυζια 2,5-3 και έναν κωλο που απλά δεν κρέμονται.Σπανια πράγματα τη σήμερον ημέρα στα στούντιο. Δεν μου βγαλε κανέναν αέρα κάβλας,περπατούσε σαν παρτσακλό και φάτσα αν και την είδα φευγαλέα, δεν μου άρεσε καθόλου.
Βγαίνει εκείνη την ώρα από το δωμάτιο να φύγει ένας άλλος επίσης μεγάλος . Τον περίμενε ο έτερος μεγάλος φίλος του στο σαλόνι να φύγουν.
Η τσα2 λέει στον πιτσιρικά που καθόταν στο σαλόνι, να περάσει δωμάτιο. Δεν γαμιεται,σκέφτομαι, μια που ήρθα θα περάσω. Και εκείνη την ώρα που τα σκεφτόμουν αυτά ,έρχεται η τσα2 και με γειώνει πάλι, μου λέει πάλι το γνωστό, πήγαινε καμία βόλτα μια αργήσει.
Κατάλαβα λέω,όλο για μια,δύο ώρες είναι κλεισμένη συνέχεια και φεύγω.
Δηλαδή είτε δεν της αρέσει η φάτσα μου ή κάτι άλλο συμβαίνει. Μόνο γνωστούς της βάζει πλεον, επειδή είναι κάμποσο στο κουρμπέτι και έχει φτιάξει πελατολόγιο λόγω μεγάλης σαβούρας που κυκλοφορεί;
Και δεν είναι μόνο η φάτσα η δική μου που δεν της αρέσει αλλά και πλήθους άλλων απ ότι φαινεται και ακούω, που τρώνε πόρτα με την ίδια δικαιολογία.
Αυτό πρώτη φορά το βλέπω τόσα χρόνια ,στουντιοκόριτσο σε στούντιο για members only.
Γράφω την εμπειρία μου γιατί κατά τα φαινόμενα την έχει πατήσει πολυς κόσμος με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και τρέχει τζάμπα και χάνει τον χρόνο του. Και βενζίνη.
Γράφω αυτή την κριτική, όχι για να πω εντυπώσεις πως πέρασα με την κοπέλα αλλά για να πω πώς δεν πέρασα.
Άκουγα Πωλίνα,Πωλίνα ,ντόρος μεγάλος ,μουνάρα, που ρίχνει όμως αβέρτα πόρτες και με έφαγε η περιέργεια να τη δω. Να τη δω απλά,όχι να περάσω ντε και καλά.
Τρεις φορές αποπειράθηκα να τη δω ,τις δύο έφαγα πόρτα,δεν με έβαλαν καθόλου στο μαγαζί και την τρίτη έφαγα πόρτα μέσα στο μαγαζί.
Η δικαιολογία ήταν πάντα η ίδια: "Θα αργήσει, είναι κλεισμένη για μία ώρα, για μιάμιση ώρα, πήγαινε καμία βόλτα."
Την τρίτη φορά με έβαλε η τσα2 στο μαγαζί. Στο σαλόνι αλλοι δύο. Ένας μεγάλος και ενας πιτσιρικάς. Βγαίνει η διαβόητη Πωλίνα από ένα δωμάτιο και επιτέλους λέω κατάφερα και την είδα.
Για μένα, εμφανισιακά πολυς ντόρος για το τίποτα. Τίποτα το ίδιαιτερο , ειναι κανονικών κιλών, έχει εκεί δύο βυζια 2,5-3 και έναν κωλο που απλά δεν κρέμονται.Σπανια πράγματα τη σήμερον ημέρα στα στούντιο. Δεν μου βγαλε κανέναν αέρα κάβλας,περπατούσε σαν παρτσακλό και φάτσα αν και την είδα φευγαλέα, δεν μου άρεσε καθόλου.
Βγαίνει εκείνη την ώρα από το δωμάτιο να φύγει ένας άλλος επίσης μεγάλος . Τον περίμενε ο έτερος μεγάλος φίλος του στο σαλόνι να φύγουν.
Η τσα2 λέει στον πιτσιρικά που καθόταν στο σαλόνι, να περάσει δωμάτιο. Δεν γαμιεται,σκέφτομαι, μια που ήρθα θα περάσω. Και εκείνη την ώρα που τα σκεφτόμουν αυτά ,έρχεται η τσα2 και με γειώνει πάλι, μου λέει πάλι το γνωστό, πήγαινε καμία βόλτα μια αργήσει.
Δηλαδή είτε δεν της αρέσει η φάτσα μου ή κάτι άλλο συμβαίνει. Μόνο γνωστούς της βάζει πλεον, επειδή είναι κάμποσο στο κουρμπέτι και έχει φτιάξει πελατολόγιο λόγω μεγάλης σαβούρας που κυκλοφορεί;
Και δεν είναι μόνο η φάτσα η δική μου που δεν της αρέσει αλλά και πλήθους άλλων απ ότι φαινεται και ακούω, που τρώνε πόρτα με την ίδια δικαιολογία.
Αυτό πρώτη φορά το βλέπω τόσα χρόνια ,στουντιοκόριτσο σε στούντιο για members only.
Γράφω την εμπειρία μου γιατί κατά τα φαινόμενα την έχει πατήσει πολυς κόσμος με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και τρέχει τζάμπα και χάνει τον χρόνο του. Και βενζίνη.
Σωστός. Τα έχουμε γράψει, η συμπεριφορά τους είναι για κλωτσιές. Memτbers only αλλά μία φορά που τη πέτυχα στο άνοιγμα και της είπα θα περάσω, μετά όταν την είδα από κοντά έφαγε μπλοκ! Πιστεύω δεν αξίζει να ασχολούμαστε άλλο με τη συγκεκριμένη και η αρνητική διαφήμιση δε παύει να είναι διαφήμιση.'Πωλίνα- 'είναι κλεισμένη για μία ώρα, πήγαινε καμιά βόλτα'.
Η αρνητική διαφήμιση είναι καλή όταν η άλλη είναι άγνωστη. Αλλά όταν έχει φτιάξει όνομα η αρνητική διαφήμιση μόνο καλό δεν κάνει. Μου φαίνεται.Σωστός. Τα έχουμε γράψει, η συμπεριφορά τους είναι για κλωτσιές. Memτbers only αλλά μία φορά που τη πέτυχα στο άνοιγμα και της είπα θα περάσω, μετά όταν την είδα από κοντά έφαγε μπλοκ! Πιστεύω δεν αξίζει να ασχολούμαστε άλλο με τη συγκεκριμένη και η αρνητική διαφήμιση δε παύει να είναι διαφήμιση.
Όπως και να χει μπορεί να γλιτώσει και κάποιος τον χρόνο του και τη βενζίνη αν ξέρει πάνω κάτω τί παίζει.
Ξέχασα. Χτες βράδυ είδα και την Ελεάνα στο Βριλησσου 46.
1.63 γράφει η καρτέλα. Με τις τακουνάρες και από χαμηλά μου φάνηκε πιο ψηλή. 2,5 βυζι κρεμάμενο, κωλος με ψωμάκια που αρχίζει και απλώνει. Συμπαθητικο όμως πρόσωπο.
Βαραγε μυγες.Η τσα2 προσπαθούσε να με πείσει να περάσω. Έφυγα.
https://*****/en/StudioWorker/10925-Eleanna
1.63 γράφει η καρτέλα. Με τις τακουνάρες και από χαμηλά μου φάνηκε πιο ψηλή. 2,5 βυζι κρεμάμενο, κωλος με ψωμάκια που αρχίζει και απλώνει. Συμπαθητικο όμως πρόσωπο.
Βαραγε μυγες.Η τσα2 προσπαθούσε να με πείσει να περάσω. Έφυγα.
Christian Kenway
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2023
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.989
- Πόντοι
- 2.471
Σήμερα είναι στο Τ3 η Μαλβίνα η φόλα, φαίνεται το έχει ρίξει στο φάει έχει πλαδαρεψει πολύ.
Ταλιάνας χρονικό.
Πάλι δεν ήξερα σε ποιά να πάω ,δεν είχε τίποτα της προκοπής και πήγα πάλι Ταλιάνα. Αν και λίγο πολύ ήξερα τι με περιμένει.Φόλιασμα.
Την έχω πάρει 5-6 φορές λόγω ελλείψεως επιλογών και κάθε φορά είναι χειρότερη στην απόδοση.
Το χω ξαναγράψει ,έτυχε και ήμουν ο πρώτος της πελατης στην Αθήνα . Την πρώτη φορά είχε πολύ όρεξη και πέρασα πολύ καλά. Δεν έκανε τίποτα παπάδες εξ αρχής αλλά το φχαρηστήθηκα.
Την επόμενη κιόλας μέρα άλλαξε τελείως και ήταν μαζεμένη. Και από κει και πέρα όλο και χειρότερα . Αρχικά με κινητά άνα χείρας να μην ξεφύγει η ώρα, με άντε τελείωνε,μετά έκοψε το ιεραποστολικό γιατί δεν της αρέσει όπως ειπε. Της αρέσει ντόγκι.
Τις προάλλες είδα και ένα καινούργιο κόλπο στο ρεπερτόριό της. Στο πισωκολλητο κουνάει γοφούς πάνω κάτω στο πουτσοκέφαλο για να σε κάνει να χύσεις γρήγορα.
Απ' ότι φαίνεται έτσι θα το πάει η Ταλιάνα από δω και πέρα. Αποστειρωμένα.
Φαίνεται έπεσε δασκάλεμα από τις έτερες λατινόφολες .Θα της είπαν κιόλας ότι την εκμεταλλεύομαι.
Πάλι καλά που δεν κάνει αυτά με τα μαντηλάκια όπως έκαναν αρχικά όλες οι Λατίνες. Φαίνεται περνούν την ίδια σχολή.
Όμως,παρ' όλα αυτά,ίσως την ξαναεπισκεφτώ,αν δεν υπάρχει κάτι άλλο της προκοπής δηλαδη, γιατι αντέχει ωμό κοπάνημα και εμφανισιακά ξεχωρίζει αυτή την εποχή στα στούντιο.
Πάλι δεν ήξερα σε ποιά να πάω ,δεν είχε τίποτα της προκοπής και πήγα πάλι Ταλιάνα. Αν και λίγο πολύ ήξερα τι με περιμένει.Φόλιασμα.
Την έχω πάρει 5-6 φορές λόγω ελλείψεως επιλογών και κάθε φορά είναι χειρότερη στην απόδοση.
Το χω ξαναγράψει ,έτυχε και ήμουν ο πρώτος της πελατης στην Αθήνα . Την πρώτη φορά είχε πολύ όρεξη και πέρασα πολύ καλά. Δεν έκανε τίποτα παπάδες εξ αρχής αλλά το φχαρηστήθηκα.
Την επόμενη κιόλας μέρα άλλαξε τελείως και ήταν μαζεμένη. Και από κει και πέρα όλο και χειρότερα . Αρχικά με κινητά άνα χείρας να μην ξεφύγει η ώρα, με άντε τελείωνε,μετά έκοψε το ιεραποστολικό γιατί δεν της αρέσει όπως ειπε. Της αρέσει ντόγκι.
Τις προάλλες είδα και ένα καινούργιο κόλπο στο ρεπερτόριό της. Στο πισωκολλητο κουνάει γοφούς πάνω κάτω στο πουτσοκέφαλο για να σε κάνει να χύσεις γρήγορα.
Απ' ότι φαίνεται έτσι θα το πάει η Ταλιάνα από δω και πέρα. Αποστειρωμένα.
Φαίνεται έπεσε δασκάλεμα από τις έτερες λατινόφολες .Θα της είπαν κιόλας ότι την εκμεταλλεύομαι.
Πάλι καλά που δεν κάνει αυτά με τα μαντηλάκια όπως έκαναν αρχικά όλες οι Λατίνες. Φαίνεται περνούν την ίδια σχολή.
Όμως,παρ' όλα αυτά,ίσως την ξαναεπισκεφτώ,αν δεν υπάρχει κάτι άλλο της προκοπής δηλαδη, γιατι αντέχει ωμό κοπάνημα και εμφανισιακά ξεχωρίζει αυτή την εποχή στα στούντιο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K