pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.913
- Πόντοι
- 9.095
Για πες ρε μάστορα στα γρήγορα πριν κοιμηθώΔεν θελεις να βοηθησεις ? Μια πληροφορια θελω
Για πες ρε μάστορα στα γρήγορα πριν κοιμηθώΔεν θελεις να βοηθησεις ? Μια πληροφορια θελω
Μια κοπελα ψαχνω που φαινεται στις φωτο σε αυτα τα στουντιο αλλα ποτε σε προγραμμα. Μαιρα 36, ΕλληνιδαΓια πες ρε μάστορα στα γρήγορα πριν κοιμηθώ
Ναι τη βρήκα αλλα δε μου λέει κατι. Μόνο μια φωτό εχει κ αυτή πλάτη,τρέχα γύρευε…Μια
Μια κοπελα ψαχνω που φαινεται στις φωτο σε αυτα τα στουντιο αλλα ποτε σε προγραμμα. Μαιρα 36, Ελληνιδα
Αυτο το ξερω κι εγω. Κατι παραπανω μπορεις να μαθεις? Εχεις καμμια προσβαση ?Ναι τη βρήκα αλλα δε μου λέει κατι. Μόνο μια φωτό εχει κ αυτή πλάτη,τρέχα γύρευε…
ΟχιΑυτο το ξερω κι εγω. Κατι παραπανω μπορεις να μαθεις? Εχεις καμμια προσβαση ?
Ευχαριστω παντως
Γιώργη μην μου τον απασχολείς τον pilo , θέλει να πάει για ύπνο ο μανΕυχαριστω παντως
Εσυ μηπως ξερεις τιποτα μαν ;Γιώργη μην μου τον απασχολείς τον pilo , θέλει να πάει για ύπνο ο μαν
Όχι τυπε μου , δεν ξέρω κάτιΕσυ μηπως ξερεις τιποτα μαν ;
τι να την κάνεις τη φωτογραφία;Μια
Μια κοπελα ψαχνω που φαινεται στις φωτο σε αυτα τα στουντιο αλλα ποτε σε προγραμμα. Μαιρα 36, Ελληνιδα
Βαλτο σε αμπελαλε μπορει και να την βρειςΜια
Μόλις πέρασα από Πειραιώς 193 και είδα την Ζενια από βρ46 να παρκάρει απ έξω με τις τσάντες μπήκε μέσα.. Θα περάσω σε λίγο πάλι να το επαληθευσω γιατί δε μπορούσα να γυρίσω..
Που σαι ρε Donjohn??Επιβεβαιώνω είναι Ζενια από βρ46.. Εγω έκανα εγκαίνια πάντως Με νέο όνομα, Ρινα.. Ήταν και αλλη μια εκεί Λατινα ξανθιά ωραίο κορμι, πουτανοφατσα.. Αυτά τα νέα.. Καιρό είχα να γράψω αντε γειά μας... Η Κ που ειναι ρε παιδιά, ο Κουλουράκιας ο φίλος που ειναι?
Που σαι ρε Donjohn??
Την κυριακη εχει κληρωση το τζοκερ πηγαινε να παιξεις ενα δελτιο που ξερειςΤο επίπεδο έχει πέσει από τα μαγαζιά των 10 ευρώ έως τα call girl . Έχω δώσει και 10 ευρώ αλλά και 220 για 1 ώρα.
Είτε έχω βαρεθεί πλέον το άθλημα είτε η φάση είναι σε σήψη.
Δηλαδή δεν γίνεται σε όλη την Αθήνα να έχει μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού CG και το ίδιο να ισχύει σε όλα τα επίπεδα.
Καμία σχέση με την φάση που υπήρχε 2020-2022.
ΥΓ: ρε έχω κάνει τεστ με την Αρτέμης , Μαλβίνα και πέρασα καλά , συγκεκριμένα μου είπε « δεν είχε πολλή δουλειά σήμερα και ήθελα να γαμηθω» να φανταστώ μάλλον τυχερός ήμουν .
Που να έβλεπες τη φάση στα μπουρδέλα τη δεκαετία του 90 ή στα στούντιο περίπου από το 2010-2016 που ήταν και η χρυσή στουντιακή εποχή.Το επίπεδο έχει πέσει από τα μαγαζιά των 10 ευρώ έως τα call girl . Έχω δώσει και 10 ευρώ αλλά και 220 για 1 ώρα.
Είτε έχω βαρεθεί πλέον το άθλημα είτε η φάση είναι σε σήψη.
Δηλαδή δεν γίνεται σε όλη την Αθήνα να έχει μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού CG και το ίδιο να ισχύει σε όλα τα επίπεδα.
Καμία σχέση με την φάση που υπήρχε 2020-2022.
ΥΓ: ρε έχω κάνει τεστ με την Αρτέμης , Μαλβίνα και πέρασα καλά , συγκεκριμένα μου είπε « δεν είχε πολλή δουλειά σήμερα και ήθελα να γαμηθω» να φανταστώ μάλλον τυχερός ήμουν .
Μπορείς να μου πεις 5+1 αριθμούς;ΥΓ: ρε έχω κάνει τεστ με την Αρτέμης , Μαλβίνα και πέρασα καλά , συγκεκριμένα μου είπε « δεν είχε πολλή δουλειά σήμερα και ήθελα να γαμηθω» να φανταστώ μάλλον τυχερός ήμουν .
Ναι αλλά πώς θα συνδέσουν οι κοπέλες το nickname του bou με τη φάτσα που θα δουν στο σαλόνι;Συγνώμη για να καταλάβω, με αυτά που γράφεις εδώ όλη την ώρα περιμένεις να σε βάλει; Η νομίζεις δεν διαβάζουν τι γράφει ο καθένας εδώ; Φίλε αν συνεχίσεις να γράφεις εδώ όλη την ώρα θα τρως την μία πόρτα μετά την άλλη, τώρα θα μου πεις, απ' το να φας φόλα καλύτερα πόρτα!