DonJohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 5
- Like
- 231
- Πόντοι
- 1
Που σαι ρε Donjohn??
Στα πάτρια εδάφη και πάλι τις τελευταίες 10 μερες! Λίγο που διάβασα είδα πολλα τα γεγονότα αλλά τα ίδια σκατα στη πιάτσα του αγοραίου έρωτα
Που σαι ρε Donjohn??
Την κυριακη εχει κληρωση το τζοκερ πηγαινε να παιξεις ενα δελτιο που ξερειςΤο επίπεδο έχει πέσει από τα μαγαζιά των 10 ευρώ έως τα call girl . Έχω δώσει και 10 ευρώ αλλά και 220 για 1 ώρα.
Είτε έχω βαρεθεί πλέον το άθλημα είτε η φάση είναι σε σήψη.
Δηλαδή δεν γίνεται σε όλη την Αθήνα να έχει μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού CG και το ίδιο να ισχύει σε όλα τα επίπεδα.
Καμία σχέση με την φάση που υπήρχε 2020-2022.
ΥΓ: ρε έχω κάνει τεστ με την Αρτέμης , Μαλβίνα και πέρασα καλά , συγκεκριμένα μου είπε « δεν είχε πολλή δουλειά σήμερα και ήθελα να γαμηθω» να φανταστώ μάλλον τυχερός ήμουν .
Που να έβλεπες τη φάση στα μπουρδέλα τη δεκαετία του 90 ή στα στούντιο περίπου από το 2010-2016 που ήταν και η χρυσή στουντιακή εποχή.Το επίπεδο έχει πέσει από τα μαγαζιά των 10 ευρώ έως τα call girl . Έχω δώσει και 10 ευρώ αλλά και 220 για 1 ώρα.
Είτε έχω βαρεθεί πλέον το άθλημα είτε η φάση είναι σε σήψη.
Δηλαδή δεν γίνεται σε όλη την Αθήνα να έχει μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού CG και το ίδιο να ισχύει σε όλα τα επίπεδα.
Καμία σχέση με την φάση που υπήρχε 2020-2022.
ΥΓ: ρε έχω κάνει τεστ με την Αρτέμης , Μαλβίνα και πέρασα καλά , συγκεκριμένα μου είπε « δεν είχε πολλή δουλειά σήμερα και ήθελα να γαμηθω» να φανταστώ μάλλον τυχερός ήμουν .
Μπορείς να μου πεις 5+1 αριθμούς;ΥΓ: ρε έχω κάνει τεστ με την Αρτέμης , Μαλβίνα και πέρασα καλά , συγκεκριμένα μου είπε « δεν είχε πολλή δουλειά σήμερα και ήθελα να γαμηθω» να φανταστώ μάλλον τυχερός ήμουν .
Ναι αλλά πώς θα συνδέσουν οι κοπέλες το nickname του bou με τη φάτσα που θα δουν στο σαλόνι;Συγνώμη για να καταλάβω, με αυτά που γράφεις εδώ όλη την ώρα περιμένεις να σε βάλει; Η νομίζεις δεν διαβάζουν τι γράφει ο καθένας εδώ; Φίλε αν συνεχίσεις να γράφεις εδώ όλη την ώρα θα τρως την μία πόρτα μετά την άλλη, τώρα θα μου πεις, απ' το να φας φόλα καλύτερα πόρτα!
Ελλεινηδα ? μη παιρνεις και ορκοΠηγα χθες κατά τις 20:30 στο Κασσανδρας 4 για να δω και ίσως να γαμευσω την Πωλίνα . Με το που μπαίνω τραβάει η τσατσα το κουρτινακι της κουζίνας , προφανώς για να μην δω και μου λέει δεν έχουν έρθει ακόμα οι κοπέλες και έλα σε μισή ώρα . Τώρα είτε δεν είχε έρθει η ήταν εκεί και δεν με έκανε γούστο . Αν οι Ελλεινιδες δεν μπορούν να τηρήσουν ούτε τα στοιχειώδη ωράρια μπουρδελου τότε είναι παντελώς άχρηστες !! Τελικά Πωλίνα ακούνε και Πωλίνα δεν βλέπουμε . Ίσως είναι αστικός μύθος . Από μένα άκυρο . Σιγά μη χαλάω βενζίνες για το ηλιθιο πουτανι
Δεν έχω ιδέα αλλά η αλήθεια είναι ότι δύσκολα ξεχνάς αυτόν τον κωλο..Καλησπέρα ξέρουμε ακόμα αν η πωλινα δίνει κωλο;
Αν καταφερει καποιος και την συναντησει θα σε ειδοποιησουμεΚαλησπέρα ξέρουμε ακόμα αν η πωλινα δίνει κωλο;
Δύσκολοι καιροί....Αν καταφερει καποιος και την συναντησει θα σε ειδοποιησουμε
Τι έγινε πήρε μεταγραφή ?Επιβεβαιώνω είναι Ζενια από βρ46.. Εγω έκανα εγκαίνια πάντως Με νέο όνομα, Ρινα.. Ήταν και αλλη μια εκεί Λατινα ξανθιά ωραίο κορμι, πουτανοφατσα.. Αυτά τα νέα.. Καιρό είχα να γράψω αντε γειά μας... Η Κ που ειναι ρε παιδιά, ο Κουλουράκιας ο φίλος που ειναι?
Φαντάζομαι πως ναι.. Δεν έχουν σχέση τα καταστήματα μεταξύ τους.. Τη βλέπω και στο πρόγραμμα αθηνων 318 κλπ...Τι έγινε πήρε μεταγραφή ?
αν έκανες και με την Αρετή τότε τρίδυμο λαϊκό...θα τα κερδίσω τα λεφτά κι έτσι και τέτοια...!ΥΓ: ρε έχω κάνει τεστ με την Αρτέμης , Μαλβίνα και πέρασα καλά , συγκεκριμένα μου είπε « δεν είχε πολλή δουλειά σήμερα και ήθελα να γαμηθω» να φανταστώ μάλλον τυχερός ήμουν .