You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.599
- Πόντοι
- 6.946
Το τμήμα κατασκοπείας και αντί κατασκοπείας του μπου, λειτουργεί άψογα!
Έχει ναι ,στούντιο β κατηγορίας και καραφολάρες του κερατά οι εργαζόμενες.Καλησπερα. Εχει κανεις γνωριμια με τα στουντιο Μελαντιας, Συγγρου και Αθηνων ? Θελω μια βοηθεια
Εγω δεν ειπα την γνωμη σας. Ειπα αν εχετε κονε γιατι θελω μια βοηθεια για μια κοπελα που δεν ειναι ποτε σε προγραμμα. Παρα μονο στις φωτοΈχει ναι ,στούντιο β κατηγορίας και καραφολάρες του κερατά οι εργαζόμενες.
Κονέ έχουμε αλλά το κρατάμε για την πάρτη μας.Εγω δεν ειπα την γνωμη σας. Ειπα αν εχετε κονε γιατι θελω μια βοηθεια για μια κοπελα που δεν ειναι ποτε σε προγραμμα. Παρα μονο στις φωτο
Δεν θελεις να βοηθησεις ? Μια πληροφορια θελωΚονέ έχουμε αλλά το κρατάμε για την πάρτη μας.
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.930
- Πόντοι
- 9.095
Για πες ρε μάστορα στα γρήγορα πριν κοιμηθώΔεν θελεις να βοηθησεις ? Μια πληροφορια θελω
Μια
Μια κοπελα ψαχνω που φαινεται στις φωτο σε αυτα τα στουντιο αλλα ποτε σε προγραμμα. Μαιρα 36, ΕλληνιδαΓια πες ρε μάστορα στα γρήγορα πριν κοιμηθώ
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.930
- Πόντοι
- 9.095
Ναι τη βρήκα αλλα δε μου λέει κατι. Μόνο μια φωτό εχει κ αυτή πλάτη,τρέχα γύρευε…Μια
Μια κοπελα ψαχνω που φαινεται στις φωτο σε αυτα τα στουντιο αλλα ποτε σε προγραμμα. Μαιρα 36, Ελληνιδα
Αυτο το ξερω κι εγω. Κατι παραπανω μπορεις να μαθεις? Εχεις καμμια προσβαση ?Ναι τη βρήκα αλλα δε μου λέει κατι. Μόνο μια φωτό εχει κ αυτή πλάτη,τρέχα γύρευε…
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.930
- Πόντοι
- 9.095
ΟχιΑυτο το ξερω κι εγω. Κατι παραπανω μπορεις να μαθεις? Εχεις καμμια προσβαση ?
Ευχαριστω παντως
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 4.069
- Πόντοι
- 2.846
Γιώργη μην μου τον απασχολείς τον pilo , θέλει να πάει για ύπνο ο μανΕυχαριστω παντως
Εσυ μηπως ξερεις τιποτα μαν ;Γιώργη μην μου τον απασχολείς τον pilo , θέλει να πάει για ύπνο ο μαν
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 4.069
- Πόντοι
- 2.846
Όχι τυπε μου , δεν ξέρω κάτιΕσυ μηπως ξερεις τιποτα μαν ;
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.096
- Πόντοι
- 3.715
τι να την κάνεις τη φωτογραφία;Μια
Μια κοπελα ψαχνω που φαινεται στις φωτο σε αυτα τα στουντιο αλλα ποτε σε προγραμμα. Μαιρα 36, Ελληνιδα
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 17.432
- Πόντοι
- 3.246
Βαλτο σε αμπελαλε μπορει και να την βρειςΜια
DonJohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 5
- Like
- 231
- Πόντοι
- 1
Μόλις πέρασα από Πειραιώς 193 και είδα την Ζενια από βρ46 να παρκάρει απ έξω με τις τσάντες μπήκε μέσα.. Θα περάσω σε λίγο πάλι να το επαληθευσω γιατί δε μπορούσα να γυρίσω..
Επιβεβαιώνω είναι Ζενια από βρ46.. Εγω έκανα εγκαίνια πάντως Με νέο όνομα, Ρινα.. Ήταν και αλλη μια εκεί Λατινα ξανθιά ωραίο κορμι, πουτανοφατσα.. Αυτά τα νέα.. Καιρό είχα να γράψω αντε γειά μας... Η Κ που ειναι ρε παιδιά, ο Κουλουράκιας ο φίλος που ειναι?
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 17.432
- Πόντοι
- 3.246
Που σαι ρε Donjohn??Επιβεβαιώνω είναι Ζενια από βρ46.. Εγω έκανα εγκαίνια πάντως Με νέο όνομα, Ρινα.. Ήταν και αλλη μια εκεί Λατινα ξανθιά ωραίο κορμι, πουτανοφατσα.. Αυτά τα νέα.. Καιρό είχα να γράψω αντε γειά μας... Η Κ που ειναι ρε παιδιά, ο Κουλουράκιας ο φίλος που ειναι?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 276K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K