Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Μόλις πέρασα από Πειραιώς 193 και είδα την Ζενια από βρ46 να παρκάρει απ έξω με τις τσάντες μπήκε μέσα.. Θα περάσω σε λίγο πάλι να το επαληθευσω γιατί δε μπορούσα να γυρίσω..

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.599
Πόντοι
6.946
Το τμήμα κατασκοπείας και αντί κατασκοπείας του μπου, λειτουργεί άψογα! :grin:

giorgisf

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα. Εχει κανεις γνωριμια με τα στουντιο Μελαντιας, Συγγρου και Αθηνων ? Θελω μια βοηθεια

Nanda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
1.001
Πόντοι
371
Καλησπερα. Εχει κανεις γνωριμια με τα στουντιο Μελαντιας, Συγγρου και Αθηνων ? Θελω μια βοηθεια
Έχει ναι ,στούντιο β κατηγορίας και καραφολάρες του κερατά οι εργαζόμενες.

giorgisf

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Έχει ναι ,στούντιο β κατηγορίας και καραφολάρες του κερατά οι εργαζόμενες.
Εγω δεν ειπα την γνωμη σας. Ειπα αν εχετε κονε γιατι θελω μια βοηθεια για μια κοπελα που δεν ειναι ποτε σε προγραμμα. Παρα μονο στις φωτο

Nanda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
1.001
Πόντοι
371
Εγω δεν ειπα την γνωμη σας. Ειπα αν εχετε κονε γιατι θελω μια βοηθεια για μια κοπελα που δεν ειναι ποτε σε προγραμμα. Παρα μονο στις φωτο
Κονέ έχουμε αλλά το κρατάμε για την πάρτη μας.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.930
Πόντοι
9.095
Μια

Μια κοπελα ψαχνω που φαινεται στις φωτο σε αυτα τα στουντιο αλλα ποτε σε προγραμμα. Μαιρα 36, Ελληνιδα
Ναι τη βρήκα αλλα δε μου λέει κατι. Μόνο μια φωτό εχει κ αυτή πλάτη,τρέχα γύρευε…

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Μόλις πέρασα από Πειραιώς 193 και είδα την Ζενια από βρ46 να παρκάρει απ έξω με τις τσάντες μπήκε μέσα.. Θα περάσω σε λίγο πάλι να το επαληθευσω γιατί δε μπορούσα να γυρίσω..

Επιβεβαιώνω είναι Ζενια από βρ46.. Εγω έκανα εγκαίνια πάντως Με νέο όνομα, Ρινα.. Ήταν και αλλη μια εκεί Λατινα ξανθιά ωραίο κορμι, πουτανοφατσα.. Αυτά τα νέα.. Καιρό είχα να γράψω αντε γειά μας... Η Κ που ειναι ρε παιδιά, ο Κουλουράκιας ο φίλος που ειναι?

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.432
Πόντοι
3.246
Επιβεβαιώνω είναι Ζενια από βρ46.. Εγω έκανα εγκαίνια πάντως Με νέο όνομα, Ρινα.. Ήταν και αλλη μια εκεί Λατινα ξανθιά ωραίο κορμι, πουτανοφατσα.. Αυτά τα νέα.. Καιρό είχα να γράψω αντε γειά μας... Η Κ που ειναι ρε παιδιά, ο Κουλουράκιας ο φίλος που ειναι?
Που σαι ρε Donjohn??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom