Ναι θίγονται...Εν τω μεταξυ καποιες τσατσαδες πρηζουν πουτσες και τσαντιζονται αν δε περασεις με το μπαζο τους ,
ας φερουν ωραιες κοπελες να περασουμε
Λες και άμα μπεις πρέπει απαραίτητα και να γαμησεις σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει
Ναι θίγονται...Εν τω μεταξυ καποιες τσατσαδες πρηζουν πουτσες και τσαντιζονται αν δε περασεις με το μπαζο τους ,
Ειδικά αυτές τις κατουράμεΕν τω μεταξυ καποιες τσατσαδες πρηζουν πουτσες και τσαντιζονται αν δε περασεις με το μπαζο τους ,
Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι η Πωλίνα είναι για τα πανηγύρια...Είδα επιτέλους αυτή τη διαβόητη Πωλίνα. Και έφαγα πορτα πάλι. Μέσα στο μαγαζί αυτή τη φορά.
Εντωμεταξυ μπαίνω ,βγαινει η Πωλίνα απ' το δωμάτιο. Σωματικά δεν μου έκανε καμία ιδιαίτερη εντύπωση,δεν μου έβγαλε κανέναν αέρα καβλωτικο ,περπατούσε σαν παρτσακλό ,και η φάτσα της αν και την είδα φευγαλέα δεν μου άρεσε.
Σκέφτομαι δεν γαμιεται μια που ήρθα θα περάσω . Και εκείνη την ώρα βγαίνει η τσα2 και μου λέει πήγαινε καμία βόλτα θα αργήσει.
Ίσως έχουν εν μέρει δίκιο, διότι τρώνε στη μάπα πολύ κόσμο που πάει απλά για χαβαλε (αυτό βέβαια είναι πιο έντονο στα μαγαζιά του 20ρικου).Εν τω μεταξυ καποιες τσατσαδες πρηζουν πουτσες και τσαντιζονται αν δε περασεις με το μπαζο τους ,
Τι δίκιο ;; Δηλαδή εσυ αν δε σου αρέσει πρέπει αν μπεις να γαμησεις επειδή μπήκες;;; Αυτή είναι η δουλειά τους να μιλάνε με κόσμο δεν σημαίνει ότι θα μπαίνουν όλοι ειδικά αν έχει μέσα μπάζα. Αν φέρουν ωραίες μια χαρά θα μπαίνει ο κόσμοςΊσως έχουν εν μέρει δίκιο, διότι τρώνε στη μάπα πολύ κόσμο που πάει απλά για χαβαλε (αυτό βέβαια είναι πιο έντονο στα μαγαζιά του 20ρικου).
Από την άλλη βέβαια, αν μπαίναμε όλοι με τη μία, δεν θα είχε νόημα να βγαίνουν τα κορίτσια στο σαλόνι.
την έχω κλείσει για 3ήμερο πριν ανοίξουν τα σχολείαΗ στιγμή που όλοι περιμέναμε!
Μαλβίνα και πάλι στο πρόγραμμα του Βρ.46!
Τρέχω να κλείσω σειρά προτεραιότητας!!!
10-20ε ειναι ανοιχτες οι πορτες μπαινουν και πακηδες μεσα τι συγκρινεις ?Ίσως έχουν εν μέρει δίκιο, διότι τρώνε στη μάπα πολύ κόσμο που πάει απλά για χαβαλε (αυτό βέβαια είναι πιο έντονο στα μαγαζιά του 20ρικου).
Από την άλλη βέβαια, αν μπαίναμε όλοι με τη μία, δεν θα είχε νόημα να βγαίνουν τα κορίτσια στο σαλόνι.
Έτσι!! Ειδικά εάν τα ""προϊόντα"" δεν είναι καλά10-20ε ειναι ανοιχτες οι πορτες μπαινουν και πακηδες μεσα τι συγκρινεις ?
Μιλαμε για 50αρικο στουντιο, δηλαδη θα παω εγω στο κωτσοβολο θα δω τα προιοντα και αν δε παρω κατι ο πωλητης πρεπει να με βρισει ?
Δε παει ετσι ρε φιλε
σωστά, αλλιώς ας φτιάξουν κλειστή ιδιωτική λέσχη που για να γίνεις μέλος απαιτεί προϋποθέσεις, εξαιρετικές παρουσίες κι υπηρεσίες, άριστο περιβάλλον κλπ10-20ε ειναι ανοιχτες οι πορτες μπαινουν και πακηδες μεσα τι συγκρινεις ?
Μιλαμε για 50αρικο στουντιο, δηλαδη θα παω εγω στο κωτσοβολο θα δω τα προιοντα και αν δε παρω κατι ο πωλητης πρεπει να με βρισει ?
Δε παει ετσι ρε φιλε
Μα γι αυτό έγραψα εν μέρει. Μιλάω για τους τύπους που κάνουν μπουρδελοτσαρκα απλά για χάζι.Τι δίκιο ;; Δηλαδή εσυ αν δε σου αρέσει πρέπει αν μπεις να γαμησεις επειδή μπήκες;;; Αυτή είναι η δουλειά τους να μιλάνε με κόσμο δεν σημαίνει ότι θα μπαίνουν όλοι ειδικά αν έχει μέσα μπάζα. Αν φέρουν ωραίες μια χαρά θα μπαίνει ο κόσμος
Ειδικά στο Κοτσοβολο δε θα σε ενοχλήσει κανεις!10-20ε ειναι ανοιχτες οι πορτες μπαινουν και πακηδες μεσα τι συγκρινεις ?
Δε παει ετσι ρε φιλε
Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά και πάλι η τσάρκα που κάποιοι απλά πάνε για πλάκα είναι πολύ συχνό είναι μέρος της δουλειάς τους το ξέρουν. Πρέπει να ξεχωρίζουν Πίος πάει για πλάκα και ποιος απλά δεν μπήκεΜα γι αυτό έγραψα εν μέρει. Μιλάω για τους τύπους που κάνουν μπουρδελοτσαρκα απλά για χάζι.
Προφανώς δεν θα σου αρέσει όποια κοπέλα δεις στο σαλόνι.
Κι εγώ έχω θυμώσει με τσα που μου την είπε επειδή δεν πέρασα.
Δεν καταλαβαίνω τί εννοείς. Μάλλον με μπερδεύεις με άλλον.Η αλλιώς Βοθρδελος αν σου θυμίζει κάτι
ΕυχαριστωΜελαντίας 50 λέει 1η Σεπτέμβρη
Η γνωστή και μη εξαιρετέα γυρολόγος Ζιζέλ είναι....Ξέρει κανείς αν αυτή η Αγγελική που είναι λεει 1,80 αξίζει; Φαίνεται μουναρα, ψηλή, σιλικόνη κτλ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εροτικπορταλ
Η γνωστή και μη εξαιρετέα γυρολόγος Ζιζέλ είναι...
Η Ζιζελ ειναι τουλαχιστον 20 χρονια στο κουρμπετι, πανω απο 50 αλλα κορμαρα . Παλιοτερα εχω κανει μαζι της κορυφαιες συναντησεις, τωρα πια βαριεται.....Και αυτό το σημαίνει; φόλα;