'Πωλίνα- 'είναι κλεισμένη για μία ώρα, πήγαινε καμιά βόλτα'.
Γράφω αυτή την κριτική, όχι για να πω εντυπώσεις πως πέρασα με την κοπέλα αλλά για να πω πώς δεν πέρασα.
Άκουγα Πωλίνα,Πωλίνα ,ντόρος μεγάλος ,μουνάρα, που ρίχνει όμως αβέρτα πόρτες και με έφαγε η περιέργεια να τη δω. Να τη δω απλά,όχι να περάσω ντε και καλά.
Τρεις φορές αποπειράθηκα να τη δω ,τις δύο έφαγα πόρτα,δεν με έβαλαν καθόλου στο μαγαζί και την τρίτη έφαγα πόρτα μέσα στο μαγαζί.
Η δικαιολογία ήταν πάντα η ίδια: "Θα αργήσει, είναι κλεισμένη για μία ώρα, για μιάμιση ώρα, πήγαινε καμία βόλτα."
Την τρίτη φορά με έβαλε η τσα2 στο μαγαζί. Στο σαλόνι αλλοι δύο. Ένας μεγάλος και ενας πιτσιρικάς. Βγαίνει η διαβόητη Πωλίνα από ένα δωμάτιο και επιτέλους λέω κατάφερα και την είδα.
Για μένα, εμφανισιακά πολυς ντόρος για το τίποτα. Τίποτα το ίδιαιτερο , ειναι κανονικών κιλών, έχει εκεί δύο βυζια 2,5-3 και έναν κωλο που απλά δεν κρέμονται.Σπανια πράγματα τη σήμερον ημέρα στα στούντιο. Δεν μου βγαλε κανέναν αέρα κάβλας,περπατούσε σαν παρτσακλό και φάτσα αν και την είδα φευγαλέα, δεν μου άρεσε καθόλου.
Βγαίνει εκείνη την ώρα από το δωμάτιο να φύγει ένας άλλος επίσης μεγάλος . Τον περίμενε ο έτερος μεγάλος φίλος του στο σαλόνι να φύγουν.
Η τσα2 λέει στον πιτσιρικά που καθόταν στο σαλόνι, να περάσει δωμάτιο. Δεν γαμιεται,σκέφτομαι, μια που ήρθα θα περάσω. Και εκείνη την ώρα που τα σκεφτόμουν αυτά ,έρχεται η τσα2 και με γειώνει πάλι, μου λέει πάλι το γνωστό, πήγαινε καμία βόλτα μια αργήσει.
Κατάλαβα λέω,όλο για μια,δύο ώρες είναι κλεισμένη συνέχεια και φεύγω.
Δηλαδή είτε δεν της αρέσει η φάτσα μου ή κάτι άλλο συμβαίνει. Μόνο γνωστούς της βάζει πλεον, επειδή είναι κάμποσο στο κουρμπέτι και έχει φτιάξει πελατολόγιο λόγω μεγάλης σαβούρας που κυκλοφορεί;
Και δεν είναι μόνο η φάτσα η δική μου που δεν της αρέσει αλλά και πλήθους άλλων απ ότι φαινεται και ακούω, που τρώνε πόρτα με την ίδια δικαιολογία.
Αυτό πρώτη φορά το βλέπω τόσα χρόνια ,στουντιοκόριτσο σε στούντιο για members only.
Γράφω την εμπειρία μου γιατί κατά τα φαινόμενα την έχει πατήσει πολυς κόσμος με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και τρέχει τζάμπα και χάνει τον χρόνο του. Και βενζίνη.