Έχουμε και λέμε μύστες πρόσφατη στούντιο-επίσκεψη στα Αριστοτέλους 5,6 θολωμενος από τον ερωτικό πόθο (κοινώς καύλα). Πρώτα πέρασα από το 5 και αυτό που αντίκρισα ήταν άκρως απογοητευτικό, για να το θέσω ευγενικά, πέντε άτομα στο σαλόνι σε κυκλικό σχηματισμό συζηταγαν με τσα*2 παρόλο που δεν ήταν πελάτες.. Όσο για τις δύο κοπέλες της βάρδιας (Μπέλλα, Βαλέρια) ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 10 κιλά πάνω από τις φωτογραφίες αμφότερες τα οποία ήταν και άσχημα κατανεμημένα πάνω στα κορμιά τους. Έφυγα πρώτου καν καθίσω δεν υπήρχε και χώρος άλλωστε και πήγα απέναντι στο 6 όπου είδα την Πάολα και πέρασα στα ενδότερα δεν έχω άποψη για Candy αφού έμεινα ικανοποιημένος από την πρώτη δεν μπήκα στην διαδικασία να με σαλοναρει. Στα της Πάολα η κοπέλα έχει αξιοπρεπή εμφάνιση όχι κάτι το ιδιαίτερο με το ατού της να είναι η πίσω όψη ελαφρώς κρεμασμένο στήθος αν και δηλώνει 26 και αδιάφορο μεν αλλά χαμογελαστό πρόσωπο. Μετά τις εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις στο δωμάτιο περάσαμε στο ψητό με προβλεπόμενο στοματικό ύστερα από χειρομαλαξη και κουβεντουλα εναλλαγή 2 στάσεων (καουμπόισας, σπουνινγκ) όπου ήρθε το τέλος. Σημαντικά ποιντς η κοπέλα προσέχει πολύ την υγιεινή της πράγμα θετικό για εμένα υπήρξαν κάποιες φωνουλες και κόφτες λόγω μεγέθους απ'ότι είπε (όποιος θέλει το πιστεύει εγώ πάντως σίγουρα όχι) νιμου δεν αγγίζεις το προστατεύει έντεχνα κατά τα άλλα νορμάλ.. Δεν τρελάθηκα από την συνεδρία πάντως τον σκοπό μου τον πέτυχα..