Το ξέρω. Αλλά για να τα λέμε όλα πριν από κανά 4 μηνο, ενώ είχα πει ότι θα περάσω στο σαλόνι, μόλις την είδα στο φως στο κουζινάκι τελικά άλλαξα γνώμη και δε πέρασα. Ακόμα και μανιάτικο να το έχει κρατήσει, τι σημαίνει αυτό, ότι έχω φάει ban δια παντώς? Δικαίωμα μου είναι να μη τη πάρω και κάποια άλλη φορά να περάσω. Τέλοςπαντων εννοείται ότι δε ξαναπάω.Όταν γυρίσω θα προσπαθήσω να την δω και εγώ, ώστε να ρίξουμε μαζικά άκυρο, αν το κάνει συστηματικά.
Και αλλος συνάδελφος έπαθε το ίδιο με εσένα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Υπόψιν ότι εμφανησιακά είμαι πάνω από το μέσο όρο, ψηλός, γυμνασμένος κτλ. Εκτός άμα της αρέσουν οι νάνοι ή τα 50αρικα τα βρίσκει στο δρόμο.Πελάτες γιατί διαλέγει;;Δηλαδή οποίος της αρέσει εμφανισιακά περνάει και οποίος δε λέει αυτή την δικαιολογία;;Δεν μπορώ να καταλάβω ανάγκη τα χρήματα δεν τα έχουν;;
Με όλα αυτά πεθύμησα τη Καρολαιν ή Ζοζεφιν. Αυτές ήταν εποχές. Αννα Σέρβα, Τζούλια το πωλονέζικο τανκ από Κασσάνδρας και Βριλλησού με Βρ.55 και 57 ανοιχτά. Τώρα ανέβηκα πάνω και με έπιασε η καρδιά μου. Αφήστε που πάρκαρα στου διαόλου τη μάνα, μη μου σπάσουν το αμάξι.
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.483
- Πόντοι
- 5.946
και σήμερα ξανά στο πρόγραμμα στο Κατ5 η Κίρα/Κριστίνα/Βιολέτα… ας πάει κάποιος να την καταγαμήσει, εγώ δεν μπορώ διακοπεύομαι!Και σήμερα την έχουν στο πρόγραμμα παρόλο που εμφανίζεται και στο yourangels
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.425
- Πόντοι
- 3.246
Περασα απο κηφισου ειδα ιζαμπελ και λιζα
Η ιζαμπελ δε μου φανηκε κατι το ιδιαιτερο ,μονο το βυζι αξιζε
Η λιζα μαυριδερο σιπταρι , ουτε αυτη με εψησε να μπω
Αν περασει καποιος απο κιρα ας ριξει μια ενημερωση
Η ιζαμπελ δε μου φανηκε κατι το ιδιαιτερο ,μονο το βυζι αξιζε
Η λιζα μαυριδερο σιπταρι , ουτε αυτη με εψησε να μπω
Αν περασει καποιος απο κιρα ας ριξει μια ενημερωση
Εμφάνιση χειρότερη από φωτό.Για δώσε λίγες λεπτομερείς υπηρεσιών από νατυ αδερφέ. Ευχαριστώ
Σέρβις κατώτερο του τιμήματος.
Διαγραμμένο μέλος 234458
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2023
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Το ίδιο πρέπει να έπαθα και εγώ με την Πωλίνα. Πήγα Βριλησσού 46 ένα βράδυ και με το που μπαίνω μου λέει η τσατσά ότι έχει δύο πελάτες ενώ στο σαλόνι δεν υπήρχε ψυχή , μόνος μου ήμουν. Τώρα δεν ξέρω ίσως ήταν στα δωμάτια αλλά μου φάνηκε ύποπτο. Μου είπαν να επιστρέψω σε 30-40 λεπτά αλλά έφυγα.Λοιπόν αδέλφια, η Πωλίνα διαλέγει πελάτες. Σήμερα είχε πάλι "φουλ πρόγραμμα". Ο ορισμός της ξεφτίλας. Και γι'αυτην, αλλά και για μένα, που ελλείψη άλλων επιλογών είπα να δοκιμάσω ξανά. Δε πειράζει, 50αρικο τσέπη.
Μπορεί κάποιες να καβαλάνε καλάμιΠελάτες γιατί διαλέγει;;Δηλαδή οποίος της αρέσει εμφανισιακά περνάει και οποίος δε λέει αυτή την δικαιολογία;;Δεν μπορώ να καταλάβω ανάγκη τα χρήματα δεν τα έχουν;;
Και οι δυο έκαναν ακα στα 80€.Αν δεν κανει ακα πιπα δεν αξιζει, την κατια την ειχα παρει μονο στο 50αρι δεν αξιζε για παραπανω, η ανυα αν θυμαμαι καλα εκανε ακα πιπα,
Αλλά η τσα ανακοίνωνε μισάωρο στα 100 και σε 2η φάση διευκρίνιζε ότι δεν περιλαμβάνει ακα πίπα και 69. Δεν μου έχουν πει τέτοιο πράγμα σε άλλο μαγαζί
Εγώ τη πρώτη φορά που είχα πάει και είχα μπει στο ίδρυμα, την είδα την ώρα που βγήκε από το δωμάτιο και ξαφνικά "ένιωσε το γκοπέλα αντιατεσία" και έπρεπε να φύγει. Γελάει ο κόσμος..Το ίδιο πρέπει να έπαθα και εγώ με την Πωλίνα. Πήγα Βριλησσού 46 ένα βράδυ και με το που μπαίνω μου λέει η τσατσά ότι έχει δύο πελάτες ενώ στο σαλόνι δεν υπήρχε ψυχή , μόνος μου ήμουν. Τώρα δεν ξέρω ίσως ήταν στα δωμάτια αλλά μου φάνηκε ύποπτο. Μου είπαν να επιστρέψω σε 30-40 λεπτά αλλά έφυγα.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.630
- Πόντοι
- 6.946
Μόνο ο Μόν Κουλουρ το ξέρει αυτό.
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.909
- Πόντοι
- 9.095
Αμε! Παρασκευή γαμιεται εεεεε δουλεύει!Η Καταλεγια θα επιστρέψει;;
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.895
- Πόντοι
- 19.505
Κωνσταντινουπόλεως 132, σέξυ μιλφάρα Ρόζυ, λατίνα, μακρύ μαλλί σε πλεξούδα, ωραίο χαμόγελο
Τελειωτικό στόμα με 60, πρωκτικό με 80
Ρε συ Revlimit, αφού οι παπατζήδες και με μισό στούντιο να μείνουν, στη κουτοπονηριά πρώτοι. Άσε να μαντέψω, η Κ εξαφανίστηκε μυστηριώδως από τις βάρδιες. Το κομβόι έφτασε μέχρι τη μέση της διαδρομής και μετά έκανε αναστροφή..Οποιος γουσταρει αυριο θα παρω το πουλμαν οποιοι επιδοξοι χυστες θελουν ας ακολουθησουν προορισμος ο γνωστος
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.483
- Πόντοι
- 5.946
Λέει τίποτα ή σκατοΛατίνα όπως οι περισσότερες;Κωνσταντινουπόλεως 132, σέξυ μιλφάρα Ρόζυ, λατίνα, μακρύ μαλλί σε πλεξούδα, ωραίο χαμόγελο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σχηματάρι φίλε ή Λειβαδιά;Οποιος γουσταρει αυριο θα παρω το πουλμαν οποιοι επιδοξοι χυστες θελουν ας ακολουθησουν προορισμος ο γνωστος
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K