Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Nanda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
958
Πόντοι
371
Αυγουστιάτικο άρμεγμα.

Μέσα Αυγούστου και μου ρθαν κάτι βουκωλικές ορέξεις ,οπότε πήρα την καρδάρα παραμάσχαλα και πήγα Κιφησου 60 ,στη Βίκυ.

1.65,κανονικό προς τσουπωτο σώμα θα έλεγα, με την κοιλιά κρεμμάμενη. Αλλά τα βυζιά ,βυζιά. 4αρια καθαρόαιμα,αρκετά σφιχτά,γεμίζει η χούφτα σου.

Υπηρεσίες βασικες, για το άρμεγμα πέρασα μόνο. Στην αρχή αυτή από πάνω εγώ από κάτω να βυζαίνω σαν νεογέννητο κουτάβι.

Ακολούθησε πισωκολλητό ,όπου χαμήλωνε αρκετά για να ελέγχει το κοπάνημα . Κρέμα αρκετή ένιωσα.

Η Βίκυ έχει στο πρόσωπο κάτι χαρακτηριστικά,τύπου ασιατικά . Δήλωσε μπαμπάς Έλληνας ,μαμά Ταϊλανδεζα. Πάντως προφορά αλβανική 'έκει'.

Καλή για ξεχαρμάνιασμα για όσους ορέγονται άρμεγμα.

Για μια φορά μόνο για μένα.

Τελευταία τροποποίηση:

Nanda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
958
Πόντοι
371
Μαζί της η Μιλάνα. Συμπαθητικό πρόσωπο,με βυζιά κι αυτή αλλά πιο ξεχειλωμένη. Δεν μου άρεσε. Στις φωτογραφίες δείχνει σφιχτή.

Nanda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
958
Πόντοι
371
Να σημειώσω το Κηφισού 60 είναι κωλομάγαζο β κατηγορίας.

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.061
Πόντοι
5.845
Συγνώμη παιδιά, κατ αρχήν να ρωτήσω όταν λέτε διπλανό φόρουμ ή διπλανό site εννοείτε το ier.... less? (είμαι και λίγο αργόστροφος) Αν θυμάμαι καλά είχε γραφτεί ότι η Άννα από Φ2 είχε πάει στο studio 12 σαν Ellis (το σημερινό πρόγραμμα του studio 12 που έχει αναρτηθεί στο ier.... less περιέχει την Ellis). Είχα περάσει υπέροχα μαζί της στο Φ2 και θα ήθελα να την ξαναπάρω, έστω και σε studio. Τελικά είναι η Άννα του Φ2, στο αντιόχειας?
Αυτο το φορουμ εννοουμε αλλα με 1 s, iero....les . Στο Σ12 ειχε εμφανιστει το '22 για κανα 6μηνο σαν Lilia.
Η Elis ειναι αλλη, επισης γυναικαρα, με ξανθο μεχρι το κωλο μαλλι, που εμφανιζεται πολλα χρονια στο Σ12 και μονο.
Η Αννα - Λιλια - Πωλινα, μεχρι και την Κυριακη εμφανιζεται στο "αδελφακι" του Αντιοχειας, στο Σχηματαρι. Απο Δευτερα ελπιζουμε να την ξαναδουμε Αθηνα.....
Ελπιζω να σε κατατοπισα....

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.061
Πόντοι
5.845
Να σημειώσω το Κηφισού 60 είναι κωλομάγαζο β κατηγορίας.
Μια ανακαινισουλα τη θελει σιγουρα...... Ειναι μαγαζι 20ετιας. Εχω κανει μερικα απο τα καλυτερα της καριερας μου εκει με τη μιλφαρα τη Ναταλια (μονο οι παλιοι πορνοι μπορει να τη θυμουνται, εχει σταματησει πλεον)

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.483
Πόντοι
5.946

Εκανε μεταγραφη στο γραφειο , και την ειχα στα υποψιν
δεν πειράζει... στο στούντιο κλέβει... και δεν ανεβάζει στροφές... στο Κασσάνδρας 8 που ήταν σαν Κριστίνα απέφευγε τα μεγάλα προγράμματα για να μην κάνει ακα πίπα...

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.909
Πόντοι
9.095

Εκανε μεταγραφη στο γραφειο , και την ειχα στα υποψιν
Χαααα αυτή πήγαν να μου τη πασάρουν με 200€.
δεν πειράζει... στο στούντιο κλέβει... και δεν ανεβάζει στροφές... στο Κασσάνδρας 8 που ήταν σαν Κριστίνα απέφευγε τα μεγάλα προγράμματα για να μην κάνει ακα πίπα...
Καλα! Όταν τη θυμήθηκα έβαλα τα γέλια! Η κουτοπονηρη που ήθελε να μου τη πασάρει εβαλε και κανα 50κι για παρτη της

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.483
Πόντοι
5.946

Καλα! Όταν τη θυμήθηκα έβαλα τα γέλια! Η κουτοπονηρη που ήθελε να μου τη πασάρει εβαλε και κανα 50κι για παρτη της
αποκαλύψεις!!!!

thirio11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
2.857
Πόντοι
456

καρφωσε τους στεγνα..μην λυπασαι..δεν ρωτας και εσυ..

EZclap

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Like
98
Πόντοι
0
caroline παιζει να ειναι το στουντιο που εχει εφεση στις εντυπωσιακες γυναικες που ειναι οτι χειροτερο μεσα στο δωματιο ομως

Poutsokordelas

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2022
Like
134
Πόντοι
0
Έχουμε και λέμε μύστες πρόσφατη στούντιο-επίσκεψη στα Αριστοτέλους 5,6 θολωμενος από τον ερωτικό πόθο (κοινώς καύλα). Πρώτα πέρασα από το 5 και αυτό που αντίκρισα ήταν άκρως απογοητευτικό, για να το θέσω ευγενικά, πέντε άτομα στο σαλόνι σε κυκλικό σχηματισμό συζηταγαν με τσα*2 παρόλο που δεν ήταν πελάτες.. Όσο για τις δύο κοπέλες της βάρδιας (Μπέλλα, Βαλέρια) ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 10 κιλά πάνω από τις φωτογραφίες αμφότερες τα οποία ήταν και άσχημα κατανεμημένα πάνω στα κορμιά τους. Έφυγα πρώτου καν καθίσω δεν υπήρχε και χώρος άλλωστε και πήγα απέναντι στο 6 όπου είδα την Πάολα και πέρασα στα ενδότερα δεν έχω άποψη για Candy αφού έμεινα ικανοποιημένος από την πρώτη δεν μπήκα στην διαδικασία να με σαλοναρει. Στα της Πάολα η κοπέλα έχει αξιοπρεπή εμφάνιση όχι κάτι το ιδιαίτερο με το ατού της να είναι η πίσω όψη ελαφρώς κρεμασμένο στήθος αν και δηλώνει 26 και αδιάφορο μεν αλλά χαμογελαστό πρόσωπο. Μετά τις εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις στο δωμάτιο περάσαμε στο ψητό με προβλεπόμενο στοματικό ύστερα από χειρομαλαξη και κουβεντουλα εναλλαγή 2 στάσεων (καουμπόισας, σπουνινγκ) όπου ήρθε το τέλος. Σημαντικά ποιντς η κοπέλα προσέχει πολύ την υγιεινή της πράγμα θετικό για εμένα υπήρξαν κάποιες φωνουλες και κόφτες λόγω μεγέθους απ'ότι είπε (όποιος θέλει το πιστεύει εγώ πάντως σίγουρα όχι) νιμου δεν αγγίζεις το προστατεύει έντεχνα κατά τα άλλα νορμάλ.. Δεν τρελάθηκα από την συνεδρία πάντως τον σκοπό μου τον πέτυχα..

Nanda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
958
Πόντοι
371
Τέταρτη επίσκεψη στην Ταλιάνα και φαρμακερη. Με φολιασε.

Ήρθε με μούτρα,χωρίς κινητό αυτή τη φορά αλλά μου λέγε τελείωνε και τελείωνε.

Τρεις στάσεις την πήρα πάνω κάτω και επί τα αυτά. Πισωκολλητο δηλαδή.

Από την πρώτη επίσκεψη που την πήρα πάει στο χειρότερο. Μόνο η πρώτη ήταν αρκετά καλή.

Εν ολίγοις με ξεκαβλωσε τελείως και η εμφάνιση δεν ήταν αρκετή να φτιαχτω.

Εννοείται δεν ξαναπατάω.

Nanda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
958
Πόντοι
371
Μαζί της η Ρόσσι. Ομορφουλικο πιπινι ,γλυκό πρόσωπο,κοντούλικο ,λεπτό με κωλαρακι και βυζάκια.

Δεν είναι του γούστου μου όμως.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom