Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.300
Πόντοι
5.946
Χαααα αυτή πήγαν να μου τη πασάρουν με 200€.

Καλα! Όταν τη θυμήθηκα έβαλα τα γέλια! Η κουτοπονηρη που ήθελε να μου τη πασάρει εβαλε και κανα 50κι για παρτη της
αποκαλύψεις!!!!

thirio11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
2.859
Πόντοι
456
Χαααα αυτή πήγαν να μου τη πασάρουν με 200€.

Καλα! Όταν τη θυμήθηκα έβαλα τα γέλια! Η κουτοπονηρη που ήθελε να μου τη πασάρει εβαλε και κανα 50κι για παρτη της
καρφωσε τους στεγνα..μην λυπασαι..δεν ρωτας και εσυ..

EZclap

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Like
98
Πόντοι
0
caroline παιζει να ειναι το στουντιο που εχει εφεση στις εντυπωσιακες γυναικες που ειναι οτι χειροτερο μεσα στο δωματιο ομως

Poutsokordelas

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2022
Like
134
Πόντοι
0
Έχουμε και λέμε μύστες πρόσφατη στούντιο-επίσκεψη στα Αριστοτέλους 5,6 θολωμενος από τον ερωτικό πόθο (κοινώς καύλα). Πρώτα πέρασα από το 5 και αυτό που αντίκρισα ήταν άκρως απογοητευτικό, για να το θέσω ευγενικά, πέντε άτομα στο σαλόνι σε κυκλικό σχηματισμό συζηταγαν με τσα*2 παρόλο που δεν ήταν πελάτες.. Όσο για τις δύο κοπέλες της βάρδιας (Μπέλλα, Βαλέρια) ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 10 κιλά πάνω από τις φωτογραφίες αμφότερες τα οποία ήταν και άσχημα κατανεμημένα πάνω στα κορμιά τους. Έφυγα πρώτου καν καθίσω δεν υπήρχε και χώρος άλλωστε και πήγα απέναντι στο 6 όπου είδα την Πάολα και πέρασα στα ενδότερα δεν έχω άποψη για Candy αφού έμεινα ικανοποιημένος από την πρώτη δεν μπήκα στην διαδικασία να με σαλοναρει. Στα της Πάολα η κοπέλα έχει αξιοπρεπή εμφάνιση όχι κάτι το ιδιαίτερο με το ατού της να είναι η πίσω όψη ελαφρώς κρεμασμένο στήθος αν και δηλώνει 26 και αδιάφορο μεν αλλά χαμογελαστό πρόσωπο. Μετά τις εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις στο δωμάτιο περάσαμε στο ψητό με προβλεπόμενο στοματικό ύστερα από χειρομαλαξη και κουβεντουλα εναλλαγή 2 στάσεων (καουμπόισας, σπουνινγκ) όπου ήρθε το τέλος. Σημαντικά ποιντς η κοπέλα προσέχει πολύ την υγιεινή της πράγμα θετικό για εμένα υπήρξαν κάποιες φωνουλες και κόφτες λόγω μεγέθους απ'ότι είπε (όποιος θέλει το πιστεύει εγώ πάντως σίγουρα όχι) νιμου δεν αγγίζεις το προστατεύει έντεχνα κατά τα άλλα νορμάλ.. Δεν τρελάθηκα από την συνεδρία πάντως τον σκοπό μου τον πέτυχα..

Nanda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
1.001
Πόντοι
371
Τέταρτη επίσκεψη στην Ταλιάνα και φαρμακερη. Με φολιασε.

Ήρθε με μούτρα,χωρίς κινητό αυτή τη φορά αλλά μου λέγε τελείωνε και τελείωνε.

Τρεις στάσεις την πήρα πάνω κάτω και επί τα αυτά. Πισωκολλητο δηλαδή.

Από την πρώτη επίσκεψη που την πήρα πάει στο χειρότερο. Μόνο η πρώτη ήταν αρκετά καλή.

Εν ολίγοις με ξεκαβλωσε τελείως και η εμφάνιση δεν ήταν αρκετή να φτιαχτω.

Εννοείται δεν ξαναπατάω.

Nanda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
1.001
Πόντοι
371
Μαζί της η Ρόσσι. Ομορφουλικο πιπινι ,γλυκό πρόσωπο,κοντούλικο ,λεπτό με κωλαρακι και βυζάκια.

Δεν είναι του γούστου μου όμως.

Nanda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
1.001
Πόντοι
371
Για Ροσσι και Ταλιάνα η τσα2 ανακοίνωσε 90 με ακά,100 φουλ χωρίς ακά και 120 φουλ με ακά.

Nanda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
1.001
Πόντοι
371
Επίσης. Πήγα σήμερα μετά το μεσημέρι στο Κατεχάκη 5 για Κίρα και πήρα τον πούλο.

Ο γεροτσατσος είπε έφυγε.

Στο πρόγραμμα έδειχνε δύο κοπέλες. Δεν είδα καμία .Δεν με άφησε να μπω ο Τσάτσος.

Παίζει να ήταν μόνο η άλλη και είχαν βάλει την Κιρα για κραχτη ή σηκώθηκαν και έφυγαν κι οι δυο.

EZclap

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Like
98
Πόντοι
0

Nanda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
1.001
Πόντοι
371
Καλα 120 για ακα το εχουν χασει τελειως οι τυποι.

Ας χτυπανε μυγες ολη μερα.
Η Ταλιάνα μάλλον την εψωνισε κιόλας,πάει να μαζέψει χαρτί πολυ στο τρίμηνο που θα ναι εδώ και ανέβασε τιμές.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.462
Πόντοι
3.246
Υπαρχει καποιος που καταφερε να παρει κιρα σημερα?

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.852
Πόντοι
6.495
Η Άμφισσα από Βούρβαχη και Ηλία Ηλιού ποτέ γυρνάει?

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.300
Πόντοι
5.946
Επίσης. Πήγα σήμερα μετά το μεσημέρι στο Κατεχάκη 5 για Κίρα και πήρα τον πούλο.

Ο γεροτσατσος είπε έφυγε.

Στο πρόγραμμα έδειχνε δύο κοπέλες. Δεν είδα καμία .Δεν με άφησε να μπω ο Τσάτσος.

Παίζει να ήταν μόνο η άλλη και είχαν βάλει την Κιρα για κραχτη ή σηκώθηκαν και έφυγαν κι οι δυο.
Και σήμερα την έχουν στο πρόγραμμα παρόλο που εμφανίζεται και στο yourangels

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.236
Πόντοι
206
Δοκιμές με Νατυ κ Ζαρα
Παίζουν σε Κηφησου κ Μπουζιάνη
Μέτριες
Κάπως καλύτερη Ζαρα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom