Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.928
Πόντοι
2.476
Πραγματικα οσες φορες και αν εχω επισκευτει το στουντιο κηφισου και τα δυο μαγαζια ποτέ μα ποτέ δεν εχω μπει δωματιο. Αναξιόπιστα μαγαζια οσο δε παει. Αλλες κοπελες σε φωτο και αλλες απο κοντα η πολυ επεξεργασμενες
Φίλε έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο! Έχω μπει μια φορά τα τελευταία 20 χρόνια και αυτή το μετάνιωσα!

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Για ενημέρωση, το Κασσάνδρας 6 έγινε πολύ μπουρδέλο. Έστειλα και την παρακατω κριτική.

Η κριτική δεν αφορά κοπέλα αλλά το μαγαζί το οποίο είναι 'μπουρδέλο' .

Κάθε μέρα περνουν χιλιάδες ευρώ από κει και δεν μπορούν να αλλάξουν εκείνο το βουλιαγμένο το στρώμα στο πρώτο δωμάτιο αριστερά.

Στα @@ τους οι πελάτες και κοπέλες που ταλαιπωρουνται στο άθλιο στρωμα που κοντεύει να βουλιάξει μέχρι το πατωμα.

Σαπουνοθηκες δύο στις τρεις άδειες ως συνήθως και φυσικά το ντουζ δεν έχει ανασυρόμενο τζάμι να κλείνει με αποτέλεσμα να γεμίζει νερά και η εκάστοτε τσα2 να αναθεματίζει τον πελάτη που γέμισε νερά αντί για το μαγαζί.

Καλύτερα ας μην μιλήσω για το δωμάτιο με το τζακούζι για τα μεγάλα προγράμματα δήθεν που εδώ και δύο χρόνια είναι χαλασμένο με αποτέλεσμα να πληρώνει κάποιος μεγάλο πρόγραμμα να γαμαει απλυτος.

Να αναφέρω και τον αντιπαθητικό τσατσο με την περούκα, πριν καιρό έγινε αυτό αλλά για την ιστορία, ειχε χαλάσει το ζεστό νερό και το γνώριζε ο άθλιος,το διασταύρωσα με την κοπέλα που ήρθε στο δωμάτιο και αναγκαστικά να πλυθω με παγωμένο νερό.

Η απόλυτη γυφτια και απαξίωση πελατών και κοριτσιών εκ μέρους του μαγαζιού.
ετσι ηταν και ειναι στο αριστοτελους στουντιο που μονο στουντιο δε θυμιζει. Και εκει κρυα νερα, χωρις θερμανση ηταν οι δυο φορες που ειχα παει λιγο παλαιοτερα ηταν και επισης το στρωμα στο δεξια δωματιο αθλιο ειχε φτασει σχεδον πατωμα.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.741
Πόντοι
3.246
Για ενημέρωση, το Κασσάνδρας 6 έγινε πολύ μπουρδέλο. Έστειλα και την παρακατω κριτική.

Η κριτική δεν αφορά κοπέλα αλλά το μαγαζί το οποίο είναι 'μπουρδέλο' .

Κάθε μέρα περνουν χιλιάδες ευρώ από κει και δεν μπορούν να αλλάξουν εκείνο το βουλιαγμένο το στρώμα στο πρώτο δωμάτιο αριστερά.

Στα @@ τους οι πελάτες και κοπέλες που ταλαιπωρουνται στο άθλιο στρωμα που κοντεύει να βουλιάξει μέχρι το πατωμα.

Σαπουνοθηκες δύο στις τρεις άδειες ως συνήθως και φυσικά το ντουζ δεν έχει ανασυρόμενο τζάμι να κλείνει με αποτέλεσμα να γεμίζει νερά και η εκάστοτε τσα2 να αναθεματίζει τον πελάτη που γέμισε νερά αντί για το μαγαζί.

Καλύτερα ας μην μιλήσω για το δωμάτιο με το τζακούζι για τα μεγάλα προγράμματα δήθεν που εδώ και δύο χρόνια είναι χαλασμένο με αποτέλεσμα να πληρώνει κάποιος μεγάλο πρόγραμμα και να γαμαει απλυτος.

Να αναφέρω και τον αντιπαθητικό τσατσο με την περούκα, πριν καιρό έγινε αυτό αλλά για την ιστορία, ειχε χαλάσει το ζεστό νερό και το γνώριζε ο άθλιος,το διασταύρωσα με την κοπέλα που ήρθε στο δωμάτιο και αναγκάστηκα να πλυθω με παγωμένο νερό.

Η απόλυτη γυφτια και απαξίωση πελατών και κοριτσιών εκ μέρους του μαγαζιού.
Πω ρε φιλε,
Απο τα σκουπιδια να μαζεψεις στρωμα απ αυτα που πετανε καλυτερο θα ναι απ αυτο, ειχα παρει την Κ εκει :wanker::wanker:
@Helluvatime

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.741
Πόντοι
3.246
Φαντάζομαι είχες πάρει καυτά παθιασμένα γλωσσόφιλα από την Κ, ε Ρεβ; :wanker::wanker:
Ο ρδελιαρης ειχε παρει φουλ γλωσσοφιλα εγω δεν ειμαι σε αυτο το επιπεδο
Εγω την πιτσιλισα και εφυγα :wanker::wanker::wanker:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μαρσελα στο Μαραθωνος οροφο. Αν δεν την ξερεις ειναι καλη περιπτωση. Παντα πρωινη βαρδια μεχρι καπου στις 4.00.
Ανακαινισμενο μαγαζι και τουλαχιστον εγω δεν εχω δει πιθηκους να περνανε. Το μοναδικο αξιοπρεπες ευαγες ιδρυμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν ειναι στουντιο

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Αλανια μου καλησπεριζω , ξεκαπνισα το οπλο στη Νικολ απο deluxe που χα δει φωτος με μεγαλους βυζους κ πεταχτο κωλο κ ειπα να τσεκαρω εκ του συνεγγυς εμφανιση κ υπηρεσιες της νεοαφιχθεισης κορασιδας . Ακολουθει κριτικη

Νικολ , λειψο γαμησι μονο για τις βυζαρες

Συναντηση με τη βενεζουελανα Νικολ στο deluxe στο δωματιο 1 , η νεαρα ειναι λεπτη προς juicy , αγυμναστο χαλαρο νεανικο κορμι με πολυ ωραια 3.5αρια μασταρια που στεκουν ορθια με σκουρες ευμεγεθεις ρωγες , πιο τσουπωτη ξεκαθαρα απο τις φωτο αλλα χωρις να εχουμε υπερβαλλον λιπος καπου , διασπαρτα μικρα τατου , ωραιο αμακιγιαριστο προσωπο και μικρα κωλομερια ελαχιστα πεταχτα ( οχι τονισμενος πεταχτος κωλος οπως απεικονιζεται ) .
Δεν εχει καμπυλες αλλα εχει φρεσκο νεανικο κορμι μαξ 24 ηλικια , προσωπακι κ στηθος θα λεγα τα δυνατα σημεια , κοντουλα γυρω στο 1.65-1.66

Στο παρασυνθημα η πιπα της εχει αρκετο χερι , τη παρακινησα να το βγαλει κ να πηγαινει πιο αργα κ με ακουσε , δοντακι δεν εβαζε να πω . Με την εισοδο στο δωματιο μου ξεκαθαρισε οτι δε δεχεται πιπιλισμα στο βυζι παρα μονο χουφτωμα ( μεγαλο φαουλ κατ εμε ) . Δαχτυλο ξεκινησα να βαζω κατα τη διαρκεια της πιπας αλλα οχι για ωρα καθοτι αλλαξε σταση , εχει ωραιο κορμι που σε καυλωνει στην οψη αλλα δε ξεκουμπωνεις με τους κοφτες .

Ακολουθησαν 3 στασεις , ιεραποστολικο που εβαλε μαξιλαρι απο κατω μονη της και συνεχως κρατουσε με τα 2 χερια ελαφρως τη λεκανη μου για να μη κοπαναω με δυναμη , στα 4 οπου εφαγε μερικα χαστουκια στα κωλομερια αδιαμαρτυρητα και μπρουμυτα που εδωσα ρυθμο κ ενταση ωσπου τελειωσα στο λαστιχο . Μεγαλο μειον το πολυ τζελ στη καποτα ( πραγματικα πολυ ομως ) που δε με αφησε να εχω την επιθυμητη αισθηση στο κλειστο μουνακι της .

Εν ολιγοις αλανια μου ενα λειψο γαμησι μονο για τις βυζαρες που θα ξεχασω γρηγορα κ περαν τουτου ουδεν . Δεν ειναι φολα σαν την ετερη συμπατριωτισσα της τη Λια που χε φερει η αλυσιδα προ λιγου διαστηματος ( τουλαχιστον αυτη καθεται να γαμηθει ) αλλα μονο για ενα αποστειρωμενο γρηγορο πιστολιασμα που δεν αξιζει επαναληψης κ καμιας ιδιαιτερης μνειας . Ευγενικο κοριτσακι αλλα εγω δε τη προτεινω εκτος αν ειστε βυζολαγνοι που ψαχνετε γρηγορο ανευ απαιτησεων γαμησι μετα απο καμια εξοδο

20221205_214543.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Άντε βαριεστημένες ντακότες . Μικροί και μεγάλοι. Πάω να τη δω μόνος μου και αν ενημερώσω στείλτε μου συστημένο γράμμα . Μην χαθεί και στο δρόμο.
Ρε φίλε νομίζω υπάρχουν κριτικές. Ψάξε τις κριτικές και στα 3 μαγαζιά(Πειραιώς, Θησέως κ Λ. Αθηνών).

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81

George Iakovidis

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Κριτικές
46
Like
5.545
Πόντοι
5.646
Αλανια μου καλησπεριζω , ξεκαπνισα το οπλο στη Νικολ απο deluxe που χα δει φωτος με μεγαλους βυζους κ πεταχτο κωλο κ ειπα να τσεκαρω εκ του συνεγγυς εμφανιση κ υπηρεσιες της νεοαφιχθεισης κορασιδας . Ακολουθει κριτικη

Νικολ , λειψο γαμησι μονο για τις βυζαρες

Συναντηση με τη βενεζουελανα Νικολ στο deluxe στο δωματιο 1 , η νεαρα ειναι λεπτη προς juicy , αγυμναστο χαλαρο νεανικο κορμι με πολυ ωραια 3.5αρια μασταρια που στεκουν ορθια με σκουρες ευμεγεθεις ρωγες , πιο τσουπωτη ξεκαθαρα απο τις φωτο αλλα χωρις να εχουμε υπερβαλλον λιπος καπου , διασπαρτα μικρα τατου , ωραιο αμακιγιαριστο προσωπο και μικρα κωλομερια ελαχιστα πεταχτα ( οχι τονισμενος πεταχτος κωλος οπως απεικονιζεται ) .
Δεν εχει καμπυλες αλλα εχει φρεσκο νεανικο κορμι μαξ 24 ηλικια , προσωπακι κ στηθος θα λεγα τα δυνατα σημεια , κοντουλα γυρω στο 1.65-1.66

Στο παρασυνθημα η πιπα της εχει αρκετο χερι , τη παρακινησα να το βγαλει κ να πηγαινει πιο αργα κ με ακουσε , δοντακι δεν εβαζε να πω . Με την εισοδο στο δωματιο μου ξεκαθαρισε οτι δε δεχεται πιπιλισμα στο βυζι παρα μονο χουφτωμα ( μεγαλο φαουλ κατ εμε ) . Δαχτυλο ξεκινησα να βαζω κατα τη διαρκεια της πιπας αλλα οχι για ωρα καθοτι αλλαξε σταση , εχει ωραιο κορμι που σε καυλωνει στην οψη αλλα δε ξεκουμπωνεις με τους κοφτες .

Ακολουθησαν 3 στασεις , ιεραποστολικο που εβαλε μαξιλαρι απο κατω μονη της και συνεχως κρατουσε με τα 2 χερια ελαφρως τη λεκανη μου για να μη κοπαναω με δυναμη , στα 4 οπου εφαγε μερικα χαστουκια στα κωλομερια αδιαμαρτυρητα και μπρουμυτα που εδωσα ρυθμο κ ενταση ωσπου τελειωσα στο λαστιχο . Μεγαλο μειον το πολυ τζελ στη καποτα ( πραγματικα πολυ ομως ) που δε με αφησε να εχω την επιθυμητη αισθηση στο κλειστο μουνακι της .

Εν ολιγοις αλανια μου ενα λειψο γαμησι μονο για τις βυζαρες που θα ξεχασω γρηγορα κ περαν τουτου ουδεν . Δεν ειναι φολα σαν την ετερη συμπατριωτισσα της τη Λια που χε φερει η αλυσιδα προ λιγου διαστηματος ( τουλαχιστον αυτη καθεται να γαμηθει ) αλλα μονο για ενα αποστειρωμενο γρηγορο πιστολιασμα που δεν αξιζει επαναληψης κ καμιας ιδιαιτερης μνειας . Ευγενικο κοριτσακι αλλα εγω δε τη προτεινω εκτος αν ειστε βυζολαγνοι που ψαχνετε γρηγορο ανευ απαιτησεων γαμησι μετα απο καμια εξοδο

20221205_214543.jpg
Η πολυθρόνα από βασιλικό σαλόνι
Μπράβο…

Poutsokordelas

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2022
Like
134
Πόντοι
0
Αυτήν εδώ τελικα την έχει δει κανεις;
Τύπε την έχω δεί μόνο σαλονάρισμα δυστυχώς.. Η κοπέλα έιναι για τα δικά μου γούστα πολύ δυνατή, ψηλή, μελαμψή, με πλούσιο μπούστο και ωραία πίσω κίνηση με κάποια παραπανίσια κιλά (5-6) σε σχέση με τις φώτο που κατα την γνώμη μου δένουν πολύ όμορφα πάνω της και δεν είναι σε καμια περιπτωση αντιαισθητικά. Ωστόσο το δυνατό της σημείο για εμένα είναι η θηλυκότητα-σεξουαλικότητα που αποπνέει. Πρόσωπο δεν παρατήρησα ενδελεχώς γιατί έπαθα ένα μικρό εγκεφάλικο από την όλη παρουσία- αέρα αν και δεν με ξένισε κάτι. Ελπίζω να είναι το ίδιο δυνατή στα του αγώνα γιατί θα δοκιμαστεί μελλοντικά σίγουρα !

Dimgrig89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2019
Κριτικές
12
Like
299
Πόντοι
290
Μάγκες έχει κανεις εικόνα αν η Ρενάτα δουλεύει ακόμα στο studio 12 στα βόρεια στην Λυκόβρυση;Εχω καιρό να την πετύχω..

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Καταδρομικη στο queens που δουλευαν Salomi κ Τhalia βαρδια μαζι , εντονη μυρωδια των φρεσκοβαμμενων τειχων μεχρι το 2ο , αν θελετε να αποφυγετε τις οσμες προτιμηστε το ασανσερ . Περιμενοντας με τη τσατσα για λιγο σαλοναρισε η Salomi καθοτι η Θαλεια ηταν σε δωματιο . Σαλομι μικρα στηθη , μετριο κ αδιαφορο προσωπακι , κοντουλα με φλατ κωλο με μεγαλουτσικα κωλομερια αναλογικα με το σωμα, ολιγον βαριεστημενη μου εκανε χειραψια κ συστηθηκε εχοντας το χαμογελο πολιτικου που εχει εκλεγει και σε χαιρεταει ταχην ταχεως για το τυπικο της υποθεσης . Ουδεν αξιοσημειωτο σε εμφανιση , τουναντιον μετρια πολυ , κ καμια αξιολογη προσπαθεια να μου το πουλησει εστω το στορι της . Αφου περασε λιγη ωρα εμφανιστηκε κ η Θαλεια με την οποια περασα και ακολουθει κριτικη μετα το διαφημιστικο μνμ

Thalia, το φιλοτιμο πιπινακι με τα σιδερακια

Η Thalia ειναι ενα νεαρο μελαχρινο πιπινι εκ του Μεντεγιν με στεγνο μοντελε σωμα μετριου αναστηματος γυρω στο 1.70 , μικρα βυζακια μεγεθους Α με πολυ μικρες ρωγιτσες , ωραιος κωλαρινος ελαφρως πεταχτουλης κ ωραια συμμετρικα ποδια , λεπτο σκαρι οχι σκινυ ομως , περιποιημενα ακρα κ καθαρο ξυρισμενο μουνακι με μικρα μουνοχειλα . Μετριο προσωπο εκ του συνεγγυς ( στο σαλονι φαινοταν καλυτερο ) που τρωγεται ομως με σιδερακια στα δοντια . Ευχαριστο κοριτσι με ωραιο χαμογελο κ θετικη διαθεση απο το σαλοναρισμα και καθολη τη διαρκεια

Μολις εισηλθε στο δωματιο χαμογελαστη αφου της κατεβασα το διχτυωτο που φορουσε , πιπιλισα τις μικρες ρωγιτσες της με μανια κ τη γυρισα με πλατη στα ορθια περνωντας το πουτσο μου αναμεσα στα κωλομερια μεσα απο το στρινγκ φιλωντας την εντονα στο λαιμο . Το μωρο ηταν δεκτικο , ανταπεξερχοταν κ αφηνε παιχνιδι , ακολουθησε πολυ συντομη ρηχη ατεχνη πιπουλα αφου μου επιασε τη σηκωμενη σημαια σα λεβιε ταχυτητων ( πηγε να με πιασει νευρικο γελιο εκει ) και την εστησα για το κυριως μενου . 4 στασεις , ιεραποστολικο , στα 4 , μπρουμυτα κ πλαγιαστα οπου και τελειωσα στο λαστιχο. Κοπανησα αρκετη ωρα γτ ηθελα να χορτασω το μουνακι της , οσο του λειπε σε τεχνη κ πουτανια , τα ειχε περισσια σε ναζι κ ορεξη οποτε το αντισταθμισε .

Μειον στο σεξακι οτι ειχε αρκετο τζελ απο πριν μπει στο δωματιο , στα 4 ειδικα με ενοχλησε αυτο , με κλειστα ποδια μπρουμυτα κ πλαγιαστα καλυτερη η αισθηση . Επισης μειον τα πολυ μικρα στηθακια ( ασακια καθαρα ), οι αυστηρως τοποθετημενοι βυζολατρες δυσκολα να της δωσετε εισιτηριο , η ιδια μου τονισε οτι θελει να τα αυξησει . Να πω οτι δαχτυλακι δε δοκιμασα αλλα θεωρω ηταν αρκετα δεκτικη κ δε θα χα θεμα .

Απο προγραμμα δε κανει καθολου ελευθερο στοματικο μου πε η τσατσα , 69 κανει ενω η ετερη Σαλομι κανει φουλ προγραμμα .

Εν ολιγοις , το τιμησε το 50αρικακι η τσαχπινα πιτσιρικα , μου θυμισε το πιπινι την Αλισα απο κασ3 με τη διαφορα οτι η Ουκρανη ειχε καλυτερο προσωπο κ βυζι ( 1,5αρι λεμονι ) ενω η κολομπιανα τη τρωει σε κωλο κ σε ορεξη να γαμηθει , πιπινομπουκιες κ οι 2 βεβαια που εχουν δρομο ακομα . Δε θα τη ξαναδω , δε τρελαθηκα καπου αλλα μου αφησε ευχαριστη γευση κ αποτιμω θετικα τη συναντηση , οσοι ειστε πιπινολατρες αξιζει σιγουρα ενα βλεφαρο

Αυτα ρε μαγκες, α τουτ αλλερ

Συνημμένα

• 20221207_215004.jpg
    20221207_215004.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 51

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Που χαθηκες Κλαιν; Εγινε τελικα της πουτανας το καγκελο;
ειμαι αρρωστος ρε φιλος εμετους διαροιες και ολα τα καλά της ασθενειας. Απο προχτες ξεκινησε και με παει τρενο

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Πέρασμα με Μαριάνα στο Κωνσταντινουπόλεως 132. Σαφώς βελτιωμένες υπηρεσίες συγκριτικά με παλιότερα, άνετη στο πως «βγάζει» το σέρβις της, πολύ καλό vfm για στούντιο. Ανακοινώνεται ελεύθερο στοματικό (owo), 69, cim, anal. Και τα κάνει σε λογικές τιμές για στούντιο. Λίγο πιο χαλαρή με το χρόνο εάν είναι, θα ξεπεράσει το 80% στη βαθμολογία. Από τις πολύ καλές και τίμιες περιπτώσεις στην πιάτσα. Αξιόπιστη στουντιακή επιλογή που αξίζει την επανεπίσκεψη όσο παραμένει σε αυτά τα επίπεδα η απόδοση της.

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
22
Like
1.887
Πόντοι
1.191
Πέρασμα με Μαριάνα στο Κωνσταντινουπόλεως 132. Σαφώς βελτιωμένες υπηρεσίες συγκριτικά με παλιότερα, άνετη στο πως «βγάζει» το σέρβις της, πολύ καλό vfm για στούντιο. Ανακοινώνεται ελεύθερο στοματικό (owo), 69, cim, anal. Και τα κάνει σε λογικές τιμές για στούντιο. Λίγο πιο χαλαρή με το χρόνο εάν είναι, θα ξεπεράσει το 80% στη βαθμολογία. Από τις πολύ καλές και τίμιες περιπτώσεις στην πιάτσα. Αξιόπιστη στουντιακή επιλογή που αξίζει την επανεπίσκεψη όσο παραμένει σε αυτά τα επίπεδα η απόδοση της.
Τυπε είναι το ίδιο που είναι η Νάντια??

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Τι γίνεται; Ήρθε η μπλε Ανοιξη του Κουλη ; Πλάκωσαν τα μοντελα; Αν κι εδώ η υπόθεση βρωμάει.

ωραιο το μωρο ειδικα εκει που σκιζει το καλσον της. χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom