Poutsokordelas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2022
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
Μην στεναχωρηθεί και πάρει άλλα 5 δεν ξέρω .Αν ξαναπάς πες της να τα χάσει τα παραπανίσια γιατί αλλιώς ο κουλουράκιας δεν έρχεται.
Anyway ας πω και εγώ σαν νεοεισαχθής στο άθλημα του πληρωμένου έρωτα την εμπειρία μου. Πρίν κάτι Σάββατα πήρα σβάρνα τους οίκους ηδονής της οδού Βριλησσού ψάχνωντας απελπισμένα τον έρωτα στο κορμί κάποιας εργαζόμενης κορασίδας.. Ανέβηκα τα σκαλιά του 60 με βλέψεις για το καλοσμιλεμένο οπισθοκίνητο όπλο της Ολίβιας εκεί συνάντησα και την έτερη εταίρα με όνομα Αντονέλα η οποία με εξέπληξε ευχάριστα καθώς είναι σαφώς ανώτερη εμφανισιακά σε σχέση με τις φώτο(όμορφο, στεγνό κορμάκι και συμπαθητικό πρόσωπο σε μικρό μπουκαλάκι), πράγμα που δεν μπορώ να πώ για την συνάδελφισα της Ολίβια μιας και πρόκειτα για μια γυναίκα πληθωρική με κορμί δίχως σχήμα όπως αποδείχθηκε. Έφυγα μιας και δεν υπήρχε πλαν μπί απογοητευμένος και σκυθρωπός. Αποχεραίτησα συναγώνιστή ευχόμενος του καλό βόλι που είχε αποχωρήσει μαζί μου από το 60 και κατηφόρισα προς το 46 για να δω τι παίζει.. Οι κοπέλες ήταν 2 Εύα και Ζένια , με το που μπήκα στο στούντιο άρχισε καταιγισμός από διψασμένους οδοιπορους οι οποιοι ήθελαν να γευτούν το ελιξίριο της νιότης από τις κορασίδες (6-7 αν θυμαμαι καλά ) . Για τα κορίτσια στο 46 ένα θα πώ ήταν και οι δύο υπέροχες Εύα ψηλή , αδύνατη ωραίο πρόσωπο με γυαλάκια για εμένα από τα πιο όμορφα κορίτσια που έχω δεί στην σύντομη καριέρα μου ωστόσο περίμενα να δώ και την Ζένια η οποία ήταν δωμάτιο με συναγωνιστή και εμφανίστηκε κάπως άκυρα στο σαλόνι εντελώς αναπάντεχα πιάνοντας τον στύλο και θαυμάζοντας τον ποπό της στον καθρεύτη, ενώ αμέσως μετά με κάρφωσε με τα μάτια της για 5-6 δεύτερα αφήνοντας με με ένα χαζοχαρούμενο χαμόγελο στα χείλη . Το κορίτσι είναι σκέτη κόλαση , αδύνατο αλλά παράλληλα χυμώδες σώμα τσουπωτό ποπουδάκι (δεν το χαζευε αδίκως στον καθρέφτη άλλωστε) νόστιμο στήθος και ένα πρόσωπο που ανάβλυζε προστυχιά δυστυχώς μετά απο κάμποση ώρα αναμονής και ενώ έπεφτε καυλάντα στο σαλόνι με τους συναγωνιστές ενημερωθήκαμε ότι η Ζένια θα είναι κλεισμένη για 2 ΩΡΕΣ στο δωμάτιο (