Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Poutsokordelas

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2022
Like
134
Πόντοι
0

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Γεια και χαρα guys σημερα εχουμε πορνοεξερευνηση μιας που ολη τη βδομαδα την εβγαλα στο μπανιο ειπα να ξεδωσω μιας που ολα δειχνουν καλα για την υγεια μου μετα απο αυτη την γαμημενη ταλαιπωρία.
Οποτε εχουμε να δουμε τις
Νο1 Τασια απο πειραιως
Νο2 Λενα απο Θεσσαλιας
Νο3 μια μπουρδελιαρα με ζαρντιερικά που μαρεσουν δε θυμαμαι ονομα
Νο4 Κατια απο αριστοτελους καινουργια να δουμε τιμά το ονομα ?
Ισως και olivia απο συγγρου στο καινουργιο στουντιο αλλα βλεπω το κοριτσι εχει κωλάθρα μεγαλη, ισως λαθος οι φωτο ισως να ειναι και χειροτερη. Αν εχω ορεξη θα την αφησω τελευταια.
Απο φωτο ολες τουμπανα , αντε να δουμε live τι θα δουμε.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Περιμενουμε αναφορά για Τασία.Ασ τις άλλες.
Και η Λενα μια χαρα κοπελαρα ειναι
Να λες μακαρι να ειναι αυτες που δειχνουν οι φωτο
Δε βλεπω και την ταλλια καπου ωστε αν ολα πανε στραβα να εχω καπου να γαμησω

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Λένα την κόβω μούφα. Τασία παίζει να ναι κοντά στην πραγματικότητα.
εσυ ρε φιλος γιατι δεν πας να δεις? Πολυ λιγοστες φορες να εχω δει ενημερωση απο εσενα για κοπελες που δεν ξερουμε. Δεν στη λέω απλα ηρθανε ολες οι αποριες μαζεμενες.

termi26

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Like
481
Πόντοι
21
Σαββατο σημερα αρα στουντιοτσαρκα...Το μενου ως πρωτη επιλογη λεει Ζενια στο βουνο!!Εσεις μαγκες μου?

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.810
Πόντοι
3.886
Έχει κάνα στούντιο μαυρουλες;

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.252
Πόντοι
3.556
Ωραίο νίμου δε λέω

Αλλά ρε μαλάκες ποιος γαμάει πουτάνα που τη λένε Τασία ??? :confused: :confused: :confused: :confused: :2funny: :2funny: :2funny:

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.538
Πόντοι
3.246

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Το λεπον μαγγες. Αυριο δηλαδη σημερα το μεσημερι μη φατε σπιτι σας, σας καλω εγω ολους στο δικο μου εχουμε σπεσιαλιτε γλαροσουπα.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Πρωτος στοχος μια μπουρδελιαρα αφου ηταν στο δρομομου. Πηγα ειδα μια θειτσα φακλανοειδες το μαυρο της το χαλι, πανε και τη γαμανε κιολας και πλερωνουν.Νταααααξει. Αλλη μια που ηθελα να δω ηταν το δελο κλειδαμπαρομενο οποτε συνεχισα για Θεσσαλιας για τη Λενα.
Λενα καμια σχεση με φωτο μα καμια. Ειδα μια σε φατσα που ηταν ταμαμ για διαφημιση γαλα βλαχας εβαπορε αν θυμαστε. Σωμα καραμετριο οσο δε παει και με το ζορι τη συγκαταλεγω σε τυπικη μετριοσαβουριτσα κλασικη κοπελα? κυρια? αλλα με βλαχαδερο προσωπο.
Ειπα της τσατσας να βαζουν πραγματικες φωτο, ειχαμε ενα μινι διαλογο αλλα δεν εβγαζε καπου και εφυγα.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
11.994
Πόντοι
30.733
Δηλαδή αυτή φαίνεται πολύ καλή κι έτσι. Φούσκωσ της λίγο τα βυζια και τον κωλο μόνο και είναι ταμαμ.
Η Τασια ειναι η Ολιβια του Κηφισου 60 , εχει μια κριτικη σαν Ολιβια που της την ειχα κουμπωσει πριν κανα μηνα . Για οποιον ενδιαφερεται ριχνει αν θελει μια ματια στο link της κριτικης Φιλοτιμη αλλα θα ξεχαστει γρηγορα | Κριτική με βαθμολογία 6.1 από το μέλος maradona7
Ανεβασε τις φωτος που ειχε σαν Ολιβια και εβγαλε τις προηγουμενες οποτε αυτη ειναι

Λοιπον αλανια πορνοβολτα σημερα , στο στοχαστρο μου ηταν η Olivia η καινουργια στο queens . Στο στουντιο δουλευαν 3 καινουργια κοριτσια , Olivia , Alexia και Silvia .Η Αλεξια ηταν η πρωτη της μερα απο οτι μου πε η τσατσα , Δεν ισχυουν οι εθνικοτητες στο διπλα σαητ αν μετραει για καποιον , ολες κολομβιανες ειναι . Επισης κανουν full προγραμμα και οι 3

Olivia πιο μπαμπατσικη εμφανεστατα απο κοντα με παραπανισια κιλακια , οχι τροφαντη αλλα παραπανισια κιλακια κ χαλαρο κορμι , ο πωπος φλατ κ ολιγον πεσμενος , παραβλεψτε το αψεγαδιαστο κορμι που βλεπετε , μετριοτατο προσωπο που δε βοηθουσε ουτε εκει να ρεφαρει , απεχουν οι φωτος δυστυχως . Ψηλο κοριτσι παντως να πω αλλα πηγαινα με βαση τις εικονες στο διπλα σαητ οποτε ματαιωθηκαν πληρως οι προσδοκιες μου , ηλικια περι τα 25

Silvia ολιγον τροφαντουλα κ juicy , φανηκε πιο δεμενο το κορμι σε σχεση με της Olivia παντως αλλα μιλαμε για κατηγορια juicy+ , στηθακια 1.5αρια , αναιμικος χαιρετισμος με ενα hola , μαυρο ολοσωμο φοραγε , κρατηστε τη 1η φωτο και τις 4 τελευταιες , στις υπολοιπες εχει πεσει κοψιμο στη περιφερεια . Μετριο πολυ επισης προσωπο στρογγυλουτσικο , το καλσον κ ολοσωμο μαυρο δε μου επετρεψαν να δω λεπτομερως το κορμι της περαν απο το μια γενικη οψη σε ολο το σκαρι

Τελος η Alexia να πω ηταν η μονη που ηταν σε δωματιο και τη περιμενα αρκετη ωρα , κανα τεταρτο, μεχρι να τη τσεκαρω . Να προσθεσω οτι οσο ημουν στο μαγαζι δε μπηκε κανενας , μονος μου σαλονι εβλεπα τσοντες κ μπαινοεβγαινε η τσατσα . Λεπτο σκαρι γενικα η Αλεξια, οχι σκινυ αλλα λεπτο , προσωπακι οτι βλεπετε στις φωτο μετριο τπτ ιδιαιτερο ( προσωπικα δε μ αρεσε ) , πολυ μικρα στηθακια εξαφανιζονταν στο μικρο σουτιεν ασακια ξεκαθαρα και πεταχτος κωλαρινος αλλα με αρκετα λιπος κατι που δε φαινεται στις φωτο ( οχι βενεζουελανικου τυπου ) . Καλη αναλογια κιλων-βαρους , χαλαρο κορμι οχι γυμνασμενο αλλα ο αρκετα ψωμομενος κωλος με χαλασε προσωπικα , απο τις 3 σιγουρα η καλυτερη θεωρω κ η πιο χαμογελαστη επισης στο σαλονι

Συνεχισα στο Lamour στη Βουλιαγμενης οπου δουλευαν Βικτωρια και η καινουργια η Paula .

Τη Βικτωρια την εχω περιγραψει εδω σε ποστ για οποιον ενδιαφερεται να χει εικονα γτ δεν υπαρχει κριτικη ( συμπαθητικο προσωπακι , 2αρι στηθος ελαφρως πεσμενο , καλος κωλαρινος γεμιζει τη χουφτα, δεν εχει περιττα κιλα αλλα αγυμναστο σκαρι ) . Επισης , οποιος ενδιαφερεται για την Aurora τη κολομβιανη που αναφερθηκε πιο πανω εχω μια περιγραφη στο ιδιο link γτ τις ειχα δει μαζι ενα βραδυ

Η Paula τωρα η καινουργια απεχει απο τις φωτο επισης ξεκαθαρα , παραπανισια κιλα αναρχα κατανεμημενα σε ολο το σωμα και χαλαρο κορμι . Οχι χοντρη αλλα πλαδαρο αγυμναστο σωμα που δεν εχει σχεση με τις φωτο κ μετριο προσωπο . Πολυ πιο εμφανισιμη η Βικτωρια σε προσωπο αλλα κ σε σωμα

Tελος κατεληξα στο Κασσανδρας 6 για να δω ακομα μια ακομη νεοαφιχθεισα τη Carla , δουλευε μαζι με Xenia , καινουργιες κοπελες και οι 2 . Θα γραψω αργοτερα σε καμια ωριτσα κριτικη γτ περασα εν τελει με Carla ετων 23 , απο Βραζιλια

Τελευταία τροποποίηση:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Επομενος στοχος πειραιως στην Τασια.
Τασια λοιπον μια καστανοξανθια κοπελα καπου στα 24-27.
Κοντη σε υψος με μακρια μαλλια. Σωματοτυπος λεπτος αλλα χαλαρωμενος με κωλο μεγαλουτσικο οχι στητος οχι στη θεση του αλλα καπως επεφτε να ουμε δε ξερω πως να το πω, χορταστικος? οχι μοντελε οχι καταλεγιας τεσπα δε μαρεσε με τιποτα.
Προσωπο αδιαφορη κοπελα για εμενα, οχι ομως ασχημη οχι και κουκλιτσα, Κλασικος τυπος δερματος οχι αυτο το μπεμπε το γυαλιστερο που το προσεχουν καποιες κοπελες με κρεμες και τατιαυτα.
Το βυζι μικρο ισα ισα για την χουφτα σου και λιγο μικροτερο αλλα με ωραιο σχημα και γεματο οχι σακουλιασμενο κτλ.
Οι φωτο? Απλα δεν ειναι η κοπελα η ειναι τοσο επεξεργασμενες που πλεον σαν να βλεπεις αλλην.
Παντος εδειχνε να εχει κεφι ηταν χαρουμενη

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
11.994
Πόντοι
30.733
Επομενος στοχος πειραιως στην Τασια.
Τασια λοιπον μια καστανοξανθια κοπελα καπου στα 24-27.
Κοντη σε υψος με μακρια μαλλια. Σωματοτυπος λεπτος αλλα χαλαρωμενος με κωλο μεγαλουτσικο οχι στητος οχι στη θεση του αλλα καπως επεφτε να ουμε δε ξερω πως να το πω, χορταστικος? οχι μοντελε οχι καταλεγιας τεσπα δε μαρεσε με τιποτα.
Προσωπο αδιαφορη κοπελα για εμενα, οχι ομως ασχημη οχι και κουκλιτσα, Κλασικος τυπος δερματος οχι αυτο το μπεμπε το γυαλιστερο που το προσεχουν καποιες κοπελες με κρεμες και τατιαυτα.
Το βυζι μικρο ισα ισα για την χουφτα σου και λιγο μικροτερο αλλα με ωραιο σχημα και γεματο οχι σακουλιασμενο κτλ.
Οι φωτο? Απλα δεν ειναι η κοπελα η ειναι τοσο επεξεργασμενες που πλεον σαν να βλεπεις αλλην.
Παντος εδειχνε να εχει κεφι ηταν χαρουμενη
Εχει τις φωτος της Ολιβια απο κηφισο 60 η Τασια οποτε αυτη ειναι . Εχει τρομπαρισμενα χειλη , θυμασαι ? καστανοξανθη κ με κεφι , μικρο βυζι ολα συγκλινουν τοτε

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Συνεχιζουμε για συγγρου 232 με την καινουργια Νικιτα ειχε ακομα δυο μπελα και ζενια.
Νικιτα ψυλη κοπελα ηρθε ψιλοκαμπουριαστη στο σαλονι. Λεπτος σωματοτυπος αδιαφορο προς καραμετριο προσωπο , δεν εβγαζε ουτε μια σταλιά καυλα προς ξενερωτο θα ελεγα. Βυζια παραπανω απο τη χουφτα μας δεμενα με σουτιεν οπου ειδα να παλοντε πολυ ευκολα οποτε δεν ηταν στητα σηκωμενα κτλ.
Μακρια ποδια τυπικη σιλουετα λεπτη οχι κατι που να με ενθουσιασει.

Μπελα ειναι η παλια μπελα που ηταν καστανη ενω τωρα εχει αποχρωση του κοκκινου τα μαλλια.
Λεπτη επισης σιλουετα χωρις πιασιματα τιποτα ομως εστω να χουφτωσεις ρε αδερφε τιποτα.
Κωλος περιεργος χαμηλοκωλα οχι δεμενος.Μικρο βυζι φορουσε μια τυπου κελεμπια να τα κρυβει ολα αλλα το δικο μου ματι ομως ειναι γαριδα και βγαζει ακτινες Χ. Το προσωπο εμφανες μεγαλοκοπελα και οχι κατι ομορφο αλλα τυπου θειτσα μου εκανε.

Ζενια ηταν σε 30 λεπτο με πελατη οποτε σιγα μην την περιμενα

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Επομενο αφου ειμανε συγγρου πηγα και στο queens που δε θα κουρασω, ειναι οπως τα λεει ο φιλος Maradona αλλα εγω αν ελεγα την κριτικη μου δε θα ημουνα τοσο ευγενικος. Τεσπα εφυγα και απο εκει και παμε για Λ Αθηνων.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ειδα και αποειδα και λεω τουλαχιστον ας παω με Ταλλια να περασω καλα. Λ.Αθηυνων τετρακοσια δεκα κατι
Μπαινω μεσα λεω γειασας τι εχουμε? Δυο κοπελες μου λεει η ταδε και η ταδε οχι ομως η δικια μου.Ηταν αρρωστη η κοπελα και δεν ηρθε σημερα αλλα εχω αλλες δυο. Σκανε μυτη μαλακες μου κατι ζουμπουρλουδικα τροφαντα μοσχαρακια απο κολομβια ειπε και με επιασαν τα γελια πραγματικα ηταν σπαστικο γελιο. Ζητησα συγνωμη και αποχωρησα οπου ουτε ονοματα δε θυμαμαι.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Βλεπω στο site εκει κοντα τι αλλο υπαρχει και πεφτω πανω στην Αουρορα. Κατεβαινω ποιο κατω που ηταν το μαγαζι μπαινω μεσα μου λεει εχω δυο κοπελες. Σκαει η πρωτη μια απο τα ιδια ενα μοσχαρι. Λεω η Αουρορα δεν ειναι εδω? Ναι λεει ειναι η δευτερη κοπελα.Τελικα περασα μαζι της και τα υπολοιπα στην κριτικη με τιτλο ΞΕΠΕΤΟΥΑ

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Η Τασια ειναι η Ολιβια του Κηφισου 60 , εχει μια κριτικη σαν Ολιβια που της την ειχα κουμπωσει πριν κανα μηνα . Για οποιον ενδιαφερεται ριχνει αν θελει μια ματια στο link της κριτικης Φιλοτιμη αλλα θα ξεχαστει γρηγορα | Κριτική με βαθμολογία 6.1 από το μέλος maradona7
Ανεβασε τις φωτος που ειχε σαν Ολιβια και εβγαλε τις προηγουμενες οποτε αυτη ειναι

Λοιπον αλανια πορνοβολτα σημερα , στο στοχαστρο μου ηταν η Olivia η καινουργια στο queens . Στο στουντιο δουλευαν 3 καινουργια κοριτσια , Olivia , Alexia και Silvia .Η Αλεξια ηταν η πρωτη της μερα απο οτι μου πε η τσατσα , Δεν ισχυουν οι εθνικοτητες στο διπλα σαητ αν μετραει για καποιον , ολες κολομβιανες ειναι . Επισης κανουν full προγραμμα και οι 3

Olivia πιο μπαμπατσικη εμφανεστατα απο κοντα με παραπανισια κιλακια , οχι τροφαντη αλλα παραπανισια κιλακια κ χαλαρο κορμι , ο πωπος φλατ κ ολιγον πεσμενος , παραβλεψτε το αψεγαδιαστο κορμι που βλεπετε , μετριοτατο προσωπο που δε βοηθουσε ουτε εκει να ρεφαρει , απεχουν οι φωτος δυστυχως . Ψηλο κοριτσι παντως να πω αλλα πηγαινα με βαση τις εικονες στο διπλα σαητ οποτε ματαιωθηκαν πληρως οι προσδοκιες μου , ηλικια περι τα 25

Silvia ολιγον τροφαντουλα κ juicy , φανηκε πιο δεμενο το κορμι σε σχεση με της Olivia παντως αλλα μιλαμε για κατηγορια juicy+ , στηθακια 1.5αρια , αναιμικος χαιρετισμος με ενα hola , μαυρο ολοσωμο φοραγε , κρατηστε τη 1η φωτο και τις 4 τελευταιες , στις υπολοιπες εχει πεσει κοψιμο στη περιφερεια . Μετριο πολυ επισης προσωπο στρογγυλουτσικο , το καλσον κ ολοσωμο μαυρο δε μου επετρεψαν να δω λεπτομερως το κορμι της περαν απο το μια γενικη οψη σε ολο το σκαρι

Τελος η Alexia να πω ηταν η μονη που ηταν σε δωματιο και τη περιμενα αρκετη ωρα , κανα τεταρτο, μεχρι να τη τσεκαρω . Να προσθεσω οτι οσο ημουν στο μαγαζι δε μπηκε κανενας , μονος μου σαλονι εβλεπα τσοντες κ μπαινοεβγαινε η τσατσα . Λεπτο σκαρι γενικα η Αλεξια, οχι σκινυ αλλα λεπτο , προσωπακι οτι βλεπετε στις φωτο μετριο τπτ ιδιαιτερο ( προσωπικα δε μ αρεσε ) , πολυ μικρα στηθακια εξαφανιζονταν στο μικρο σουτιεν ασακια ξεκαθαρα και πεταχτος κωλαρινος αλλα με αρκετα λιπος κατι που δε φαινεται στις φωτο ( οχι βενεζουελανικου τυπου ) . Καλη αναλογια κιλων-βαρους , χαλαρο κορμι οχι γυμνασμενο αλλα ο αρκετα ψωμομενος κωλος με χαλασε προσωπικα , απο τις 3 σιγουρα η καλυτερη θεωρω κ η πιο χαμογελαστη επισης στο σαλονι

Συνεχισα στο Lamour στη Βουλιαγμενης οπου δουλευαν Βικτωρια και η καινουργια η Paula .

Τη Βικτωρια την εχω περιγραψει εδω σε ποστ για οποιον ενδιαφερεται να χει εικονα γτ δεν υπαρχει κριτικη ( συμπαθητικο προσωπακι , 2αρι στηθος ελαφρως πεσμενο , καλος κωλαρινος γεμιζει τη χουφτα, δεν εχει περιττα κιλα αλλα αγυμναστο σκαρι ) . Επισης , οποιος ενδιαφερεται για την Aurora τη κολομβιανη που αναφερθηκε πιο πανω εχω μια περιγραφη στο ιδιο link γτ τις ειχα δει μαζι ενα βραδυ

Η Paula τωρα η καινουργια απεχει απο τις φωτο επισης ξεκαθαρα , παραπανισια κιλα αναρχα κατανεμημενα σε ολο το σωμα και χαλαρο κορμι . Οχι χοντρη αλλα πλαδαρο αγυμναστο σωμα που δεν εχει σχεση με τις φωτο κ μετριο προσωπο . Πολυ πιο εμφανισιμη η Βικτωρια σε προσωπο αλλα κ σε σωμα

Tελος κατεληξα στο Κασσανδρας 6 για να δω ακομα μια ακομη νεοαφιχθεισα τη Carla , δουλευε μαζι με Xenia , καινουργιες κοπελες και οι 2 . Θα γραψω αργοτερα σε καμια ωριτσα κριτικη γτ περασα εν τελει με Carla ετων 23 , απο Βραζιλια
ρε φιλε εκει ηθελα να παω μετα την Λ.αθηνων αλλα πιστευα θα ειναι καμια ακυρη και το εριξα σε αλλη ακυρη στην Αουρορα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom