Η Τασια ειναι η Ολιβια του Κηφισου 60 , εχει μια κριτικη σαν Ολιβια που της την ειχα κουμπωσει πριν κανα μηνα . Για οποιον ενδιαφερεται ριχνει αν θελει μια ματια στο link της κριτικης
Φιλοτιμη αλλα θα ξεχαστει γρηγορα | Κριτική με βαθμολογία 6.1 από το μέλος maradona7
Ανεβασε τις φωτος που ειχε σαν Ολιβια και εβγαλε τις προηγουμενες οποτε αυτη ειναι
Λοιπον αλανια πορνοβολτα σημερα , στο στοχαστρο μου ηταν η Olivia η καινουργια στο queens . Στο στουντιο δουλευαν 3 καινουργια κοριτσια , Olivia , Alexia και Silvia .Η Αλεξια ηταν η πρωτη της μερα απο οτι μου πε η τσατσα , Δεν ισχυουν οι εθνικοτητες στο διπλα σαητ αν μετραει για καποιον , ολες κολομβιανες ειναι . Επισης κανουν full προγραμμα και οι 3
Olivia πιο μπαμπατσικη εμφανεστατα απο κοντα με παραπανισια κιλακια , οχι τροφαντη αλλα παραπανισια κιλακια κ χαλαρο κορμι , ο πωπος φλατ κ ολιγον πεσμενος , παραβλεψτε το αψεγαδιαστο κορμι που βλεπετε , μετριοτατο προσωπο που δε βοηθουσε ουτε εκει να ρεφαρει , απεχουν οι φωτος δυστυχως . Ψηλο κοριτσι παντως να πω αλλα πηγαινα με βαση τις εικονες στο διπλα σαητ οποτε ματαιωθηκαν πληρως οι προσδοκιες μου , ηλικια περι τα 25
Silvia ολιγον τροφαντουλα κ juicy , φανηκε πιο δεμενο το κορμι σε σχεση με της Olivia παντως αλλα μιλαμε για κατηγορια juicy+ , στηθακια 1.5αρια , αναιμικος χαιρετισμος με ενα hola , μαυρο ολοσωμο φοραγε , κρατηστε τη 1η φωτο και τις 4 τελευταιες , στις υπολοιπες εχει πεσει κοψιμο στη περιφερεια . Μετριο πολυ επισης προσωπο στρογγυλουτσικο , το καλσον κ ολοσωμο μαυρο δε μου επετρεψαν να δω λεπτομερως το κορμι της περαν απο το μια γενικη οψη σε ολο το σκαρι
Τελος η Alexia να πω ηταν η μονη που ηταν σε δωματιο και τη περιμενα αρκετη ωρα , κανα τεταρτο, μεχρι να τη τσεκαρω . Να προσθεσω οτι οσο ημουν στο μαγαζι δε μπηκε κανενας , μονος μου σαλονι εβλεπα τσοντες κ μπαινοεβγαινε η τσατσα . Λεπτο σκαρι γενικα η Αλεξια, οχι σκινυ αλλα λεπτο , προσωπακι οτι βλεπετε στις φωτο μετριο τπτ ιδιαιτερο ( προσωπικα δε μ αρεσε ) , πολυ μικρα στηθακια εξαφανιζονταν στο μικρο σουτιεν ασακια ξεκαθαρα και πεταχτος κωλαρινος αλλα με αρκετα λιπος κατι που δε φαινεται στις φωτο ( οχι βενεζουελανικου τυπου ) . Καλη αναλογια κιλων-βαρους , χαλαρο κορμι οχι γυμνασμενο αλλα ο αρκετα ψωμομενος κωλος με χαλασε προσωπικα , απο τις 3 σιγουρα η καλυτερη θεωρω κ η πιο χαμογελαστη επισης στο σαλονι
Συνεχισα στο Lamour στη Βουλιαγμενης οπου δουλευαν Βικτωρια και η καινουργια η Paula .
Τη Βικτωρια την εχω περιγραψει εδω σε ποστ για οποιον ενδιαφερεται να χει εικονα γτ δεν υπαρχει κριτικη ( συμπαθητικο προσωπακι , 2αρι στηθος ελαφρως πεσμενο , καλος κωλαρινος γεμιζει τη χουφτα, δεν εχει περιττα κιλα αλλα αγυμναστο σκαρι ) . Επισης , οποιος ενδιαφερεται για την Aurora τη κολομβιανη που αναφερθηκε πιο πανω εχω μια περιγραφη στο ιδιο link γτ τις ειχα δει μαζι ενα βραδυ
Τα πάντα γύρω από τα xxx studio - από το 2006 και καθημερινά από τα μέλη του forum. Ενημερώσεις βαρδιών, μπουρδελότσαρκες, συζητήσεις με studio girls, κριτικές, ανταλλαγές πληροφοριών, δημοσιεύσεις καυτών φωτογραφιών από τα sex studio.
www.bourdela.com
Τα πάντα γύρω από τα xxx studio - από το 2006 και καθημερινά από τα μέλη του forum. Ενημερώσεις βαρδιών, μπουρδελότσαρκες, συζητήσεις με studio girls, κριτικές, ανταλλαγές πληροφοριών, δημοσιεύσεις καυτών φωτογραφιών από τα sex studio.
www.bourdela.com
Η Paula τωρα η καινουργια απεχει απο τις φωτο επισης ξεκαθαρα , παραπανισια κιλα αναρχα κατανεμημενα σε ολο το σωμα και χαλαρο κορμι . Οχι χοντρη αλλα πλαδαρο αγυμναστο σωμα που δεν εχει σχεση με τις φωτο κ μετριο προσωπο . Πολυ πιο εμφανισιμη η Βικτωρια σε προσωπο αλλα κ σε σωμα
Tελος κατεληξα στο Κασσανδρας 6 για να δω ακομα μια ακομη νεοαφιχθεισα τη Carla , δουλευε μαζι με Xenia , καινουργιες κοπελες και οι 2 . Θα γραψω αργοτερα σε καμια ωριτσα κριτικη γτ περασα εν τελει με Carla ετων 23 , απο Βραζιλια