Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Ρε η μια με κοιτούσε στα μάτια χεσμένη Μήπως ζητήσω δεύτερη. Η άλλη με ρωταγε 'μπορεις;' στην τρίτη ο οδηγός το σφυραγε στο 45' και άλλα διάφορα.
Όταν κλείνεις το ραντεβού ανάλογα με το χρόνο που επιλέγεις, είναι και οι εκτονώσεις. Παντού έτσι είναι ακόμα και στα μασαζ.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.536
Πόντοι
3.246
Η 4η μ επιανε στο μπλα,μπλα να φάει την ώρα με ότι μαλακιες της κατεβαίναν στο κεφάλι και εμφανισιακά δεν πέτυχα ούτε μισή καλύτερη απ αυτές στα στούντιο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θεωρητικά. Σου πα τί γινόταν στην πράξη,όχι πάντα Αλλά συχνα
Αυτα παθαινεις στις αρχες , κοφτην να πατε για δευτερο γυρο μη την αφηνεις να πιανει την παρλα , και παρα 10 ναι το ξερουμε βαραει η ειδοποιηση, λιγες αξιζουν θα σου προτεινα κοπελες αλλα εισαι και περιεργος εσυ :2funny:
Σε οσους εχω προτεινει που εχουμε ιδια γουστα εχουν περασει σουπερ :wanker::wanker::wanker::wanker:

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
11.994
Πόντοι
30.733
Ευχαριστώ για την ενημέρωση φίλε. Είχα βάλει την αχλαδοκωλάρα της στο μάτι καιρό, αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που πήγα. Μετά πήγα στο Θεσσαλίας, είδα τη Κρυσταλ, μύριζε ξεπέτα και δε έμπαινα. Εκεί είδα την άλλη τσα, που με ξέρει απέξω λόγω της Λιλλυς. "Καλή?" τη ρωτάω να δω τι θαμου πει. "Ντο μονο που μπορω ναπω, είναι ότι δεν εχει την ντρελλα της Λιλλυς". Αυτό ήταν, έγινα καπνός, με νεύρα και κάβλες απίστευτες, αλλά με τα 50Ε ακόμα παντελόνι..
Δεν εχασες κατι φιλε , ειναι τσοντομουνα με πλαστικες αλλα τυπικη συμμετοχη κ με τα φεγγαρια της ( εχω κριτικη σχετικη ) . Εχει κοινο δικο της σταθερο οπως εχουν ολες αυτες τυπου Κιρα , Λιλλυ ,Νινα ( κηφισο 60) με τις πλαστικες κ τη gangbang φαση που παραπεμπουν αλλα σε αποδοση ειναι κατω και απο τις 3 κατ εμε . Θυμαμαι μου χε παρει μια ανεκδιηγητη πιπα με τοσο δοντι που σχεδον τον εριξε κ της εγλειψα ρωγες για να ξανατεντωσει ωστε να τη καρφωσω . Εχει πουτανιαρικο αερα αλλα εχει σπασει στο προσωπο κ ο κωλος της εχει ολιγον παρει τη κατιουσα , κρατιεται αν κ αρκετα χαλαρο κορμι οχι σφιχτο

Αυτό με το τζελ μεγάλο συν παντως.
Δεν ειχε μαζι της κ φανταστηκα οτι θα χε βαλει απο πριν. Μολις ξεκιναω διεισδυση τη ρωταω γτ ειχα εντονη αισθηση των τοιχωματων του αιδιου και μου ειπε δε βαζει τζελ ποτε . Μακαρι οντως να το τηρει , μια φορα την εχω παρει κ μου χε κανει εντυπωση

Τελευταία τροποποίηση:

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Δεν εχασες κατι φιλε , ειναι τσοντομουνα με πλαστικες αλλα τυπικη συμμετοχη κ με τα φεγγαρια της ( εχω κριτικη σχετικη ) . Εχει κοινο δικο της σταθερο οπως εχουν ολες αυτες τυπου Κιρα , Λιλλυ ,Νινα ( κηφισο 60) με τις πλαστικες κ τη gangbang φαση που παραπεμπουν αλλα σε αποδοση ειναι κατω και απο τις 3 κατ εμε . Θυμαμαι μου χε παρει μια ανεκδιηγητη πιπα με τοσο δοντι που σχεδον τον εριξε κ της εγλειψα ρωγες για να ξανατεντωσει ωστε να τη καρφωσω . Εχει πουτανιαρικο αερα αλλα εχει σπασει στο προσωπο κ ο κωλος της εχει ολιγον παρει τη κατιουσα , κρατιεται αν κ αρκετα χαλαρο κορμι οχι σφιχτο

Δεν ειχε μαζι της κ φανταστηκα οτι θα χε βαλει απο πριν. Μολις ξεκιναω διεισδυση τη ρωταω γτ ειχα εντονη αισθηση των τοιχωματων του αιδιου και μου ειπε δε βαζει τζελ ποτε . Μακαρι οντως να το τηρει , μια φορα την εχω παρει κ μου χε κανει εντυπωση
Ναι το ξέρω, είχα μελετήσει τις κριτικές.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
https://*****/en/StudioWorker/9168-Karina

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.536
Πόντοι
3.246
Λοιπον η καρινα δεν υπαρχει καν περασα εγω απο κει ,
ειναι φαντασμα, τουλαχιστον στα γραφεια υπαρχουν οι κοπελες δεν ειναι φαντασματα και ας ειναι και με photoshop :2funny:
οποιος καταφερει και την δει ας παρει τηλ 698123456789012345678856756457575:2funny:

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.536
Πόντοι
3.246

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.536
Πόντοι
3.246

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
11.994
Πόντοι
30.733
Λοιπον η καρινα δεν υπαρχει καν περασα εγω απο κει ,
ειναι φαντασμα, τουλαχιστον στα γραφεια υπαρχουν οι κοπελες δεν ειναι φαντασματα και ας ειναι και με photoshop :2funny:
οποιος καταφερει και την δει ας παρει τηλ 698123456789012345678856756457575:2funny:

Η Καρινα , οπως κ η Σανελ απο θησεως , ειναι μουνια με φωτο απο το ινστα που ηρθαν να βιωσουν αληθινη εμπειρια γαμησιου σε βυθισμενα στρωματα για τη καλτιλα. Σε ειδαν απο τη καμερα νωχελικο στο σαλονι για αυτο σου παν ψεμματα , θελουν δραση κ βιαιο σεξ ρε αλητη

ΥΓ. Δες πμ

Ποια είναι η κυρία;

Πρεπει να ναι η πρωην franklin new απο κηφισο , εγινε Αλισα πριν εξαφανιστει κ με αυτο το ονομα ξαναγυρισε μαλλον . Πεσμενο στηθος κ πλαδαρουτσικο σωμα με αρκετη χαλαροτητα παντου χωρις να τη λες χοντρη ομως. Κραταω μια επιφυλαξη γτ δε βλεπω τατουαζ αλλα και στην Ολιβια απο το ιδιο μαγαζι ειχαν εξαφανισαν τα τατου στις φωτο , στο σωμα φερνει παντως στις μαγειρεμενες φωτο που χε πριν καιρο κ στο μαλλι

https://*****/en/StudioWorker/8620-Shakira

Αυτη εδω ειναι καινουργια κ 1η μερα δουλεια . Απο neymar που λεγαν την αλλη στη Σακιρα κ τη Τασια :jerking:

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.536
Πόντοι
3.246

Poutsokordelas

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2022
Like
134
Πόντοι
0
Το δουλεύουν το μωράκι κάθε μέρα 11 ώρα να κάνουν απόσβεση

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
11.994
Πόντοι
30.733
Λοιπον 2 ενημερωσεις για 2 νεα κοριτσια , τη Shakira που δουλευε 1η μερα κ τη Lina .

Lina απο αγιων παντων. Πηγε ανιψακι πιτσιρικας αφου με πηρε να με ρωτησει αν την εχω δει γτ του αρεσαν οι φωτος ( δεν ειναι μελος εδω κ 2 φορες εχει παει σε στουντιο που τον ειχα παρει μαζι ). Μου λεει εν ολιγοις μεγαλες αποκλισεις κ πολυ πειραγμενες φωτο , πολυ πιο λεπτη κ με πιο πεσμενο κωλο ,μετριοτατο προσωπο , διεκπεραιωτικη στο δωματιο δε ξερει αγγλικα

Σακιρα. Εριξα ενα βλεφαρο , παρα πολυ κοντουλα χαλαρο 2αρι βυζι, συμπαθητικο προσωπακι κ χαλαρο κορμι λιγο ζελεδιασμενο οχι σφιχτο καθολου. Δεν εχει περιττα κιλα παρα ελαφρως παραπανω στο πωπο , ουτε πειραγμενη απο επεμβασεις ειναι αλλα αδιαφορη παρουσια , να πω οτι 2 ατομα μειναν να γαμησουν που την ειδαν , ο ενας μετα απο συντομη περισυλλογη. Περαν απο ενα συμπαθητικο προσωπο ουδεν αλλον κατ εμε

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom