Αλανια μου καλησπεριζω , ξεκαπνισα το οπλο στη Νικολ απο deluxe που χα δει φωτος με μεγαλους βυζους κ πεταχτο κωλο κ ειπα να τσεκαρω εκ του συνεγγυς εμφανιση κ υπηρεσιες της νεοαφιχθεισης κορασιδας . Ακολουθει κριτικη
Νικολ , λειψο γαμησι μονο για τις βυζαρες
Συναντηση με τη βενεζουελανα Νικολ στο deluxe στο δωματιο 1 , η νεαρα ειναι λεπτη προς juicy , αγυμναστο χαλαρο νεανικο κορμι με πολυ ωραια 3.5αρια μασταρια που στεκουν ορθια με σκουρες ευμεγεθεις ρωγες , πιο τσουπωτη ξεκαθαρα απο τις φωτο αλλα χωρις να εχουμε υπερβαλλον λιπος καπου , διασπαρτα μικρα τατου , ωραιο αμακιγιαριστο προσωπο και μικρα κωλομερια ελαχιστα πεταχτα ( οχι τονισμενος πεταχτος κωλος οπως απεικονιζεται ) .
Δεν εχει καμπυλες αλλα εχει φρεσκο νεανικο κορμι μαξ 24 ηλικια , προσωπακι κ στηθος θα λεγα τα δυνατα σημεια , κοντουλα γυρω στο 1.65-1.66
Στο παρασυνθημα η πιπα της εχει αρκετο χερι , τη παρακινησα να το βγαλει κ να πηγαινει πιο αργα κ με ακουσε , δοντακι δεν εβαζε να πω . Με την εισοδο στο δωματιο μου ξεκαθαρισε οτι δε δεχεται πιπιλισμα στο βυζι παρα μονο χουφτωμα ( μεγαλο φαουλ κατ εμε ) . Δαχτυλο ξεκινησα να βαζω κατα τη διαρκεια της πιπας αλλα οχι για ωρα καθοτι αλλαξε σταση , εχει ωραιο κορμι που σε καυλωνει στην οψη αλλα δε ξεκουμπωνεις με τους κοφτες .
Ακολουθησαν 3 στασεις , ιεραποστολικο που εβαλε μαξιλαρι απο κατω μονη της και συνεχως κρατουσε με τα 2 χερια ελαφρως τη λεκανη μου για να μη κοπαναω με δυναμη , στα 4 οπου εφαγε μερικα χαστουκια στα κωλομερια αδιαμαρτυρητα και μπρουμυτα που εδωσα ρυθμο κ ενταση ωσπου τελειωσα στο λαστιχο . Μεγαλο μειον το πολυ τζελ στη καποτα ( πραγματικα πολυ ομως ) που δε με αφησε να εχω την επιθυμητη αισθηση στο κλειστο μουνακι της .
Εν ολιγοις αλανια μου ενα λειψο γαμησι μονο για τις βυζαρες που θα ξεχασω γρηγορα κ περαν τουτου ουδεν . Δεν ειναι φολα σαν την ετερη συμπατριωτισσα της τη Λια που χε φερει η αλυσιδα προ λιγου διαστηματος ( τουλαχιστον αυτη καθεται να γαμηθει ) αλλα μονο για ενα αποστειρωμενο γρηγορο πιστολιασμα που δεν αξιζει επαναληψης κ καμιας ιδιαιτερης μνειας . Ευγενικο κοριτσακι αλλα εγω δε τη προτεινω εκτος αν ειστε βυζολαγνοι που ψαχνετε γρηγορο ανευ απαιτησεων γαμησι μετα απο καμια εξοδο