Αρίστιππος
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2022
- Like
- 776
- Πόντοι
- 81
Άμα προλαβαίνεις τραβά, εγώ δεν προλαβαίνω…Καλά. Δεν τους έπιασα και όλους έναν έναν να ρωτήσω πόσο λιγούρης είναι. Τεσπα γαμα φωτογραφίες εσύ. εγώ εφυγα
Άμα προλαβαίνεις τραβά, εγώ δεν προλαβαίνω…Καλά. Δεν τους έπιασα και όλους έναν έναν να ρωτήσω πόσο λιγούρης είναι. Τεσπα γαμα φωτογραφίες εσύ. εγώ εφυγα
Οπως τα λες ειναι φιλε. Απο τη μια ομως να κραταω ρολοι? ξενερα μου ακουγεται. Καποια στουντιο οντος βαρανε πορτες στο 10 12λεπτο καποια αλλα δεν παιζει τοσο ρολο, η κοπελα καθεται μαζι σου.Αυτό πάντως με την ώρα, ότι στο στούντιο είναι 15-20 λεπτά, εσείς πώς ακριβώς κρατάτε τον χρόνο;
Έχω αρκετές φορές την εντύπωση ότι δεν κάθομαι τόση ώρα μέσα στο δωμάτιο, αλλά με την ένταση της στιγμής και τα χάδια, δεν μου είναι εύκολο να καταλάβω πόση ώρα πέρασε, καθώς ΚΑΝΕΝΑ στούντιο δεν έχει ρολόι. Δεν μιλάω για κοπέλα που αρχίζει τα "baby finish" από μισό λεπτό την κάθε στάση, αυτή είναι ολοφάνερη φόλα.
Αν ρωτήσει κανείς την τσα για το πόση ώρα μέσα στο δωμάτιο, θα πάρει ξεκάθαρη απάντηση για τα λεπτά; Μήπως πρέπει να βάζουμε κανένα χρονόμετρο από την στιγμή που μπαίνει η κοπέλα και να της το δείχνουμε για αποφυγήν παρεξηγήσεων; Στα μασατζίδικα βλέπω την ώρα και το αναφέρω και στην κοπέλα, να ξέρουμε τι μας γίνεται(μου έχουν τύχει και εκεί χαζά, ευτυχώς λίγες φορές, τη μια μάλιστα από τσα) .
Όπως συμφώνησες και εσύ, πληρώνουμε 50 ΟΛΟΚΛΗΡΑ Ευρώ, όχι 10-20€, οπότε, είναι απόλυτα φυσικό να θέλουμε να κάτσουμε την ώρα που δικαιούμαστε.Οπως τα λες ειναι φιλε. Απο τη μια ομως να κραταω ρολοι? ξενερα μου ακουγεται. Καποια στουντιο οντος βαρανε πορτες στο 10 12λεπτο καποια αλλα δεν παιζει τοσο ρολο, η κοπελα καθεται μαζι σου.
Προσωπικα επειδη εχω σπαστει αγρια και δεν ειμαι κανα ζαγαρι θα τους στηνω στον τοιχο οποτε βλεπω να συμβαινει αυτο ειτε σε εμενα ειτε σε συναδελφο.Μεχρι να ανατηλη ο ηλιος απο τη δυση.
ρε συ εδω οι ποιο πολυ που πανε στουντιο οι ιδιοι δεν το καταλαβαινουν πόσο μαλλον τα μαγαζια.Αφου δεν βλεπουν καμια αντιδραση τοτε γιατι να αλλαξει? Για εμενα και εσενα και λιγοστους ακομα?Όπως συμφώνησες και εσύ, πληρώνουμε 50 ΟΛΟΚΛΗΡΑ Ευρώ, όχι 10-20€, οπότε, είναι απόλυτα φυσικό να θέλουμε να κάτσουμε την ώρα που δικαιούμαστε.
Δεν έχω κανένα λεφτόδεντρο, δουλεύω για να έχω κάποια παραπάνω αξιοπρέπεια του μέσου όρου και δεν έχω παράπονο, υγεία να έχουμε, αλλά όχι και να πετάω έτσι τα χρήματά μου, πρέπει να σέβονται τον πελάτη.
Ένας από τους κύριους λόγους που σταμάτησα τελείως τα CG κατ'οίκον. Στα 45-50' τηλέφωνο, μας περνούν για κορόιδα, άσε που ξενερώνεις εντελώς και έχεις πληρώσει ένα σκασμό χρήματα.Μια φορά που χα βίζιτα στο σπίτι. Κοιτούσα το ρολόι στον τοίχο επίτηδες. Στο 50 δίνει τη ληξη ο οδηγός απ όξω με τηλέφωνο. το σφύραω φάουλ . 10 λεπτά ακόμα της λέω. Ήρθες την τάδε ώρα. Α ,νταξει λέει.
Ακριβώς.Να ταν μόνο ο χρόνος. Και στη βίζιτα φολιάζουν αβέρτα. κοιτάνε να τη βγάλουν με ένα πηδημα κάποιες. Αντί για δύο.
Και εγώ αν έχει μπρασελέ το βγάζω , ένα mi band είναι πιο ελαφρύ, βέβαια είναι να σ'αρέσει και στο χέρι γιατί έχει λουράκι καουτσούκ.Με ρολόι δεν μπορώ να κάνω δουλειά. Νιώθω ότι φοράω ρούχο.
Καλησπέρα, συναγωνιστή.Πηγα στη Σαρα και της τον εδωσα στο πιατο.Τρελη γαμησαρα το ειχα αναγκη.Φαγαμε κανα 20λεπτο μεσα μεχρι που της τα πεταξα στη μαπα.
Μήπως από Λ Αθηνών?Καλησπέρα, συναγωνιστή.
Ποια Σάρα είναι αυτή, που δέχεται χύσιμο στο πρόσωπο;
Καλησπέρα, συναγωνιστή.
Όχι παιδιά, καμία σχέση, είπαμε, η Σάρα από Φωκαίας 25.Μήπως από Λ Αθηνών?
Κάπως σαν την Μύκονο. Η φήμη. Πάνε όλοι να δουν περί τίνος πρόκειται και δουλεύει στον αυτόματο. Δηλαδή υπερτιμημένες σνομπ υπηρεσίες μεν αλλά η φήμη όταν ξεκίνησε είχε βάση δε, αντικειμενικά είναι όμορφο νησί.Ρε φιλε πραγματικα δε μπορω να σε καταλαβω.
Πως γινεται μια κορασιδα να ειναι καλη οπως λες οταν σε ξεπεταει στο 10λεπτο αντε μεταβιας 12λεπτο χρονομετρο δηλαδη.
Πως γινεται να ειναι καλη οταν ακολουθει υπηρεσια μπουρδελου φυλης.
Στουντιο ειναι οχι φυλης. 50 δινεις οχι 10 ουτε 20 ευρο.
Αυτες τις συμπεριφορες τις εβλεπα και ενιοτε ακομα βλεπω σε κατι ξεπεσμενα μπουρδελα.
Δε σου λεω να πας εκει η να μην πας κανεις οτι θελεις απλα το θεμα ειναι ποια ειναι η πραγματικοτητα και τι θα μπορουσαμε ολοι μας να κανουμε για να το αλλαξουμε
Ένας μουρλός χρειάζεται να κουβαλάει ρολόι επιτραπέζιο μαζί και να μετράει. αν κλέψουν να τους τα χώσει
Καμια σχεση με στουντιο φιλε απλα ειχα μια ανοιχτη συνομιλια με το hell λογω του οτι ξερει καποια πραγματα προσωπικα που του εχω πει.Μην περιμενεις αν πας κατι τετοιο.sorry για το εκτος θεμαΚαλησπέρα, συναγωνιστή.
Ρε Μπαχαλακηδες,Καμια σχεση με στουντιο φιλε απλα ειχα μια ανοιχτη συνομιλια με το hell λογω του οτι ξερει καποια πραγματα προσωπικα που του εχω πει.Μην περιμενεις αν πας κατι τετοιο.sorry για το εκτος θεμα
Τι ρολογια και κομπολογια ρε παιδια ειμαστε με τα καλα μας?κανονικά έπρεπε να χει ρολόι στον τοιχο. αλλά αυτό δεν συμφέρει το μαγαζί
μυναρα η φωτο σου αρχηγεΜήπως από Λ Αθηνών?
μουναρα η φωτο σου αρχηγε