Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Βασικα αν καποια κοπελα σε γουσταρει και δωσει εξτρα, και ειπωθει δημοσια η σε πμ τοτε καποιος μπορει να το απαιτησει απ τη κοπελα και να δημιουργηθει προβλημα επειδη δεν θα γουσταρει ας πουμε τον εκαστοτε πελατη και μετα δεν θα δινει πουθενα εξτρα για να αποφυγει τετοιες καταστασεις
Παντως ειναι σπανιο σε στουντιο
Εγω δε θα το λεγα παντως να μην εκθεσω τη κοπελα . Αν εισαι ευγενης και καθαρος , αν δωσεις κανα δωρακι παραπανω θα παρεις το εξτρα , δε το αρνουνται φιλε μου . Παρα πολυ σπανια να σου πει οχι , ειτε ειναι εσκορτου ειτε στουντιοκοριτσο ειτε μπορδελοκοριτσο . Αυτα τα αν σε γουσταρει οκ παιζει ναι αλλα πιο σπανια σε σχεση με το δωρακι . Ευγενης κ καθαρος με το χαμογελο και κατιτις παραπανω και κανεις δουλεια παντα , οι κοπελιες αυτες εχουν μαθουν να εχουν το σωμα τους σαν εργαλειο βιοπορισμου , δεν ειναι καθολου δυσκολο

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.741
Πόντοι
3.246
Εγω δε θα το λεγα παντως να μην εκθεσω τη κοπελα . Αν εισαι ευγενης και καθαρος , αν δωσεις κανα δωρακι παραπανω θα παρεις το εξτρα , δε το αρνουνται φιλε μου . Παρα πολυ σπανια να σου πει οχι , ειτε ειναι εσκορτου ειτε στουντιοκοριτσο ειτε μπορδελοκοριτσο . Αυτα τα αν σε γουσταρει οκ παιζει ναι αλλα πιο σπανια σε σχεση με το δωρακι . Ευγενης κ καθαρος με το χαμογελο και κατιτις παραπανω και κανεις δουλεια παντα , οι κοπελιες αυτες εχουν μαθουν να εχουν το σωμα τους σαν εργαλειο βιοπορισμου , δεν ειναι καθολου δυσκολο
Πιο προσφατο παραδειγμα η κριτικη ενος τυπου που λεγε για cim στη καταλεγια αληθεια? ψεμματα? τι συνεβη στο δωματιο δεν ειμασταν να ξερουμε
Τεσπα πηγε ο αλλος και εφαγε ακυρο βροντερο και ξενερωσε

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Πιο προσφατο παραδειγμα η κριτικη ενος τυπου που λεγε για cim στη καταλεγια αληθεια? ψεμματα? ηταν οτι συνεβη?
Τεσπα πηγε ο αλλος και εφαγε ακυρο βροντερο και ξενερωσε
Κοιτα μου χει τυχει να μου πουν οτι πηραν το ταδε εξτρα επειδη τους γουσταρε μια κοπελα και να ξερω ( πιστεψε με πραγματικα να ξερω ) οτι εχουν πληρωσει και ποσο μαλιστα . Ακομα και δω στο σαητ σε 3 κριτικες το χω πετυχει και τις θυμαμαι . Τεσπα τα κατανοω φιλε μου , μπορει ενα παλικαρι να θελει να δειξει κατι αλλο απο ανασφαλεια ή οτι τον γουσταρει μια κοπελια εκδιδομενη για φλεξαρια , δε μενω ποτε σε αυτα .

Απλα ποτε δε θα λεγα οτι πηρα καποιο εξτρα δημοσια γιατι αφενος τη βγαζεις ετσι τη κοπελια στη σεντρα ( στη περιπτωση που σε γουσταρει οντως κ το δινει σε σενα μονο ) ή αφετερου την εκθετεις στον εργοδοτη-νταβατζη-γραφειο της . Η αληθεια ειναι οτι τα περισσοτερα εξτρα τα δινουν με δωρακι και αν ξηγιεσαι ομορφα τα παιρνεις παντα . Οσο για τη Κατ ξερω αν ισχυει κατι τετοιο και αν θες σε πμ σου λεω

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.741
Πόντοι
3.246
Κοιτα μου χει τυχει να μου πουν οτι πηραν το ταδε εξτρα επειδη τους γουσταρε μια κοπελα και να ξερω ( πιστεψε με πραγματικα να ξερω ) οτι εχουν πληρωσει και ποσο μαλιστα . Ακομα και δω στο σαητ σε 3 κριτικες το χω πετυχει και τις θυμαμαι . Τεσπα τα κατανοω φιλε μου , μπορει ενα παλικαρι να θελει να δειξει κατι αλλο απο ανασφαλεια ή οτι τον γουσταρει μια κοπελια εκδιδομενη για φλεξαρια , δε μενω ποτε σε αυτα .

Απλα ποτε δε θα λεγα οτι πηρα καποιο εξτρα δημοσια γιατι αφενος τη βγαζεις ετσι τη κοπελια στη σεντρα ( στη περιπτωση που σε γουσταρει οντως κ το δινει σε σενα μονο ) ή αφετερου την εκθετεις στον εργοδοτη-νταβατζη-γραφειο της . Η αληθεια ειναι οτι τα περισσοτερα εξτρα τα δινουν με δωρακι και αν ξηγιεσαι ομορφα τα παιρνεις παντα . Οσο για τη Κατ ξερω αν ισχυει κατι τετοιο και αν θες σε πμ σου λεω
Στειλε πμ να τα πουμε

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846

Κοιταξε για να μπορεσα να την πεισω να τραβηξω φωτο αυτο τα λεει ολα κατα το πόσο δεκτικη ειναι η κοπελα.
Συμφωνω σε ολα οσα ειπες απολυτως κατανοητος και οσοι καταλαβαν καταλαβαν.
Δεν ζητησα cim απο την Κατια μη παρεξηγηθω αλλα αλλαααα

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ρε βορδελε κοψε τις μαλακιες με τον τυπο.Τι θα κανουμε εδω?Θα ασχολουμαστε ακομα?Αστονα παρατατον

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Εκατσα κανα 20λεπτο ανετοτατα , χαμογελα , καμια βιασυνη και κανενα παραπονο . Κοριτσαρος με υπεροχα στηθακια 2αρι μεγεθος , φρεσκο σωμα 22χρονης , ψηλη με υπεροχο κωλαρακι . Αν κατι ισως υστερουσε ειναι στο προσωπο , μακροστενο με κλασσικα σλαβικα μαγουλακια , μετριο θα λεγα . Σα να γαματε μια φοιτητρια πραγματικα , δε θα σας πω οτι κατεχει τη τεχνη της αποπλανησης , δεν ειναι εμπειρη αλλα ειναι τοσο ορεξατη και κεφατη να γαμηθει και να ευχαριστησει που πραγματικα απο τις φορες που λες αξιζε και το τελευταιο σεντ . Ακομα μου χει μεινει το υπεροχο δερμα της , ο κωλος της και η χαμογελαρα της
Καλή φάση ακούγεται. Έχεις γαμηθεί στην πούτσα αδερφέ.
Αυτή δέχεται φιλια;:grin:
Rawμαντικός ο κουλουράκιας μας. Στην Κ. βάζεις γλώσσα μέχρι λαρύγγι;
χαχα, δε ξερω αδερφε μου δε δοκιμαζω να δινω φιλια στο στουντιο . Σπανια πολυ σε εσκορτουδες μονο , σημερα πριν τη Κατια , πηρα το απογευμα τη ντασα απο γκλαμουρα και επεσαν καποια φιλια γιατι γουσταρα φαση . Γενικα ειναι δεκτικη η Κατια δε το δοκιμασα ομως . Με ειχαν ρωτησει για τη Λιλιαν που ειχε γραψει ο αρχιδακος οτι δινει φιλια φουλ στο 50αρι και ειχα απαντησει το ιδιο, δε χανεις να δοκιμασεις
Ρε ΜΑΓΚΕΣ... ΠΑΝΤΟΥ παίζουνε τσάμπα εξτρά.
Το αν θα το πω εγώ ή όχι δημόσια είναι δικό μου θέμα.
Αλλά αν ο άλλος ζητήσει εξτρά από την κοπέλα, δεν το πάρει, και μανουριάσει ο πελάτης, μαντέψτε ποιος έχει το θέμα στην τελική.
Αυτά με τα αφεντικά τα ακούω βερεσέ. Στα μπουρδέλα υπάρχουν κοπέλες που κάνουν επιλεκτικά ελεύθερο στοματικό.

Η άλλη μου έλεγε χθες, σιγά μην κάνω στους γέρους ακάποτη πίπα. Είναι επιλογή της κοπέλας 100%.
Στειλε πμ να τα πουμε
Στείλε εσύ ΡΕ!!!! :2funny::2funny:

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.741
Πόντοι
3.246
Καλή φάση ακούγεται. Έχεις γαμηθεί στην πούτσα αδερφέ.

Rawμαντικός ο κουλουράκιας μας. Στην Κ. βάζεις γλώσσα μέχρι λαρύγγι;

Ρε ΜΑΓΚΕΣ... ΠΑΝΤΟΥ παίζουνε τσάμπα εξτρά.
Το αν θα το πω εγώ ή όχι δημόσια είναι δικό μου θέμα.
Αλλά αν ο άλλος ζητήσει εξτρά από την κοπέλα, δεν το πάρει, και μανουριάσει ο πελάτης, μαντέψτε ποιος έχει το θέμα στην τελική.
Αυτά με τα αφεντικά τα ακούω βερεσέ. Στα μπουρδέλα υπάρχουν κοπέλες που κάνουν επιλεκτικά ελεύθερο στοματικό.

Η άλλη μου έλεγε χθες, σιγά μην κάνω στους γέρους ακάποτη πίπα. Είναι επιλογή της κοπέλας 100%.

Στείλε εσύ ΡΕ!!!! :2funny::2funny:
Οπα ρε τι παιχτηκε μπερδεψες τα προφιλ :2funny:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Καλά. Αλλά ζηλεύει πουτανα το μαλακισμενο
Σταματήστε τις αψιμαχίες.

Θα πω και κάτι για τον φίλο μου τον Κουλουράκια.
Ο βόρδελος, επενδύει σε λάθος γκόμενα. (Αφού επενδύεις που επενδύεις...)
Άλλη στην θέση της Κ., θα του έδινε την ψυχή της, όχι μόνο το στόμα της να αδειάσει μέσα, αλλά είναι πουτάνα με ζήτηση και όσα 50άρικα και να της πετάξεις έχει άλλους τόσους από πίσω με μισάωρα και μονόωρα. Δεν γίνεται δουλειά έτσι.
Φιλικά πάντα.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.741
Πόντοι
3.246
Σε εσένα έκανα πλάκα, στα υπόλοιπα είμαι 100% σοβαρός! :knuppel:
Φιλε ολα ειναι στο παιχνιδι καποιος παιρνει τζαμπα καποιος πληρωνει λιγα καποιος περισσότερα, καποιες δεν δεχονται ακομα κ αν πληρωσεις κανουν και αυτες επιλογες υπαρχει και η χημεια

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Επενδύω γιατί δεν ζητάω τίποτα ιδιαίτερο. Τα βασικά που κανει. Αρκεί που με καβλωνει
Κατανοητό και σεβαστό. Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω, εσύ ξέρεις καλύτερα άλλωστε.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
https://*****/en/StudioWorker/9211-Tina

Σε αυτο το πυραυλοκινητο εχουμε κανα νεο ; δειχνει τουμπανο στις φωτο , ειναι κ made in greece λεει . Μαλλον θα βγω τσαρκα μεσημερακι και θα περασω απο εκει , εναλλακτικα λεω να δω τη χριστινα στο κασ3 , αυτες ολες οι καινουργιες απο εκει καλα λεει ο κλαιν πρεπει να ναι δασκαλεμενες απο τη στρατηγο βαλερια

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Μάγκες καλημέρα.

Ποιές κατά τη γνώμη σας είναι οι 3 πιο όμορφες παρουσίες στα στούντιο αυτή τη περίοδο και τι προτερήματα - μειονεκτήματα έχει η κάθε μία, πάντα κατά τη γνώμη σας ?

Ευχαριστώ πολύ.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Μάγκες καλημέρα.

Ποιές κατά τη γνώμη σας είναι οι 3 πιο όμορφες παρουσίες στα στούντιο αυτή τη περίοδο και τι προτερήματα - μειονεκτήματα έχει η κάθε μία, πάντα κατά τη γνώμη σας ?

Ευχαριστώ πολύ.
Ειναι υποκειμενικο βασικα αρκετα . Μπορει πχ να τη βρισκεις με καποια ( και να παιρνεις καποια εξτρα τα λεγαμε χθες εδω σχετικα ) αλλα αντικειμενικα να υπαρχουν και ομορφοτερες . Σε μενα συμβαινει οφειλω να ομολογησω .

Παντως μιλωντας οσο το δυνατον πιο αντικειμενικα γινεται με βαση τη σκοπια μου εχοντας ως κριτηρια ενα συνδυασμο εμφανισης αλλα και συμμετοχης , θα λεγα ζενια απο τριγγετα , βαλερια κ κατια απο κασ3

Θα πω περισσοτερα αργοτερα γιατι παω για μια καταδρομικη στη τινα που εγραψα παραπανω

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.741
Πόντοι
3.246
Μάγκες καλημέρα.

Ευχαριστώ πολύ.
Με το μαραντονα συμφωνω για κατια και Βαλέρια, συμπληρωνω καταλεγια η οποια ειναι φουλ συνεχως
Βαζω και μια μπονους 4 κοπελα,
πωλινα την οποια μπορει και να την εχεις παρει ηταν σε γραφειο δε θα το πω δημοσια αν θες πμ.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.741
Πόντοι
3.246
Η συνάδελφος της πολυτεχνίτης σωληνομασαζοστουντιακή η Μπέλα ήταν σαφώς πιο καλή. Δεν ξέρω αν βγαίνει Μελανδίας ακόμη.
Δεν την εχω παρει αλλα θα την εχω στα υποψιν αν την ξαναδω καπου

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733

Σε αυτο το πυραυλοκινητο εχουμε κανα νεο ; δειχνει τουμπανο στις φωτο , ειναι κ made in greece λεει . Μαλλον θα βγω τσαρκα μεσημερακι και θα περασω απο εκει , εναλλακτικα λεω να δω τη χριστινα στο κασ3 , αυτες ολες οι καινουργιες απο εκει καλα λεει ο κλαιν πρεπει να ναι δασκαλεμενες απο τη στρατηγο βαλερια
Περασα και τσεκαρα τινα. Πολυ πιο σκινυ-λεπτη σε σχεση με τις φωτογραφιες , πολυ μικρο στηθος και μετριο προσωπο . Καινουργια στο κουρμπετι , ψηλο κοριτσι . Ευγενεστατη με χιουμορ στο σαλοναρισμα και χαμογελο μεχρι τα αυτια αλλα απο εμφανιση ειναι οχι απο μενα

Εχει και ενα σημαδι απο καισαρικη που φαινεται λιγακι αλλα δε με χαλασε αυτο οσο το σωμα που ειναι πολυ σκινυ

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Λέω την ψηλή με τα διάσπαρτα τατού καλλίγραμμη, παλιότερα και στο Silver SPA που ήταν μαζί με Γιάννα (Λάνα)
Δεν την εχω παρει αλλα θα την εχω στα υποψιν αν την ξαναδω καπου
Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν είναι ακριβώς η ίδια απο τωρινές φωτογραφίες, αλλά έχει μία που ταιριάζει, στο πρόγραμμα του Queen Girls Λ. Αθηνών 373. Bella ψηλή μελαχρινή με τατού. Αν είναι η ίδια, πρόσθεσε νέα σκίτσα.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom