συνάδελφοι,
άσχετο αλλά έχετε πετύχει κα'να στουντιοκόριτσο της προκοπής που να δέχεται χύσιμο στο στόμα;
Κανονικά εννοώ, ακάποτα.
Δυο φορές μου έχει συμβεί παλιότερα, χωρίς έξτρα χρήματα και μάλιστα με πρωτοβουλία της κοπέλας.
Η μια ήταν μια μελαχρινούλα ονόματι Γιασμίν, υποτίθεται λατίνα, στο Βριλησσού 46, που έχει σταματήσει πλέον. Δεν την πρόλαβα δεύτερη φορά.
Μετά από λίγο cowgirl το πουλάκι εμφάνισε πτωτικές τάσεις, η κοπέλα έβγαλε το σκουφάκι, με τσιμπούκωσε και τα πήρε στο στόμα της δείχνοντας ότι το ευχαριστιέται.
Η άλλη, στο ίδιο μαγαζί, ήταν η Ηρώ που πλέον δουλεύει ως Ηλέκτρα στο Κηφισού 30/60 - και στην οποία δεν ξαναδίνω τα λεφτά μου γιατί με έκλεψε όπως έχω γράψει κι αλλού, άσε που η τσα μου είπε "τελειωτικό στο στόμα +50€" (τι λέτε ρε παιδιά;;;).
Η τότε Ηρώ το έκανε σε αρκετούς εκείνο το διάστημα για να αποφύγει τη διείσδυση. Δήλωνε ότι είναι στενή και πονάει. Σ' εμένα έλεγε κάτι πονηρά για να με αγχώσει και να μου δείξει ότι μου έκανε και χάρη. Αλλά το χύσιμο στο στόμα ήταν υπέροχο, δεν το συζητώ.
Μια-δυο φορές έχω προτείνει σε στουντιοκόριτσα να τους τα δώσω στο στόμα με +20€, όσο χρεώνουν τα εσκορτάκια που παίρνω, αλλά δεν.
Άσε που, από τη μικρή εμπειρία μου, έχω καταλάβει ότι δεν είναι πολύ σοφό να μπαίνεις σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για έξτρα χρήματα με στουντιοκόριτσο.