claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
καλα πως μπορεις να γαμας μια γκομενα τοσες φορες? δε βαρεθηκες το κομοδινο ακομα?Αυτο Αποκλείεται . Δεν υπάρχει περίπτωση και ενδεχόμενο
καλα πως μπορεις να γαμας μια γκομενα τοσες φορες? δε βαρεθηκες το κομοδινο ακομα?Αυτο Αποκλείεται . Δεν υπάρχει περίπτωση και ενδεχόμενο
τουλαχιτον σο κανεικανενα ετρδακι η αδκα τοσα φραγκα?Την ίδια απορία έχω κι Εγώ.Δεν το χω ξανακάνει αυτο πότε άλλη φορά με εκδιδόμενη.
Αυτό ρε μαλάκα...Κανά χύσιμο στο στόμα παίζει;τουλαχιτον σο κανεικανενα ετρδακι η αδκα τοσα φραγκα?
Δύο μικρά κουλουράκια κουτσούβελα έπρεπε να είχε με τόσες φορές που έχεις πάει...Ότι γραφεί το βιβλίο. By the book. Ψέματα είχε κάτι ψιλά ξεκάρφωτα πριν κάμποσο καιρό
εχει ακομα πολυ κοσμο?Όχι. Μια φορά πήρα ακα και το μετάνιωσα .κόντεψα να μου φύγουν στο λεπτο
όχι, μόνο τα 3 κορίτσια που έγραψα πιο πάνω.@Johnstef ειχες παρει μηπως και μια yana στο κασσανδρας8γ?
χμμ... σε μπουρδέλο δεν έχω τολμήσει να πάω ακόμα. Φοβάμαι μήπως η φάση είναι εντελώς μπίχλα και η συνεύρεση είναι αυστηρά 10λεπτη.Πολυ χλωμο μου ακουγεται οτι στουντιοκοριτσο και μαλιστα της προκοιπης να κανει τελειωτικο στο στομα.
Θα ελεγα απιθανο αλλα δε θελω να ειμαι τοσο πολυ απολυτος.
Αυτο θα το βρεις ευκολα σε μπουρδελα ειδικα μεταξουργιοτικα.
απειροελάχιστα στουντιοκόριτσα φιλάνε, από όσες έχω πετύχει εγώ τουλάχιστον.Αν το κανανε τα στουντιοκοριτσα δηλαδη τις εχυνες στο στομα φανταζομαι τα φιλια που περνουν απο αυτες τις κορασιδες οι υπολοιποι πελατες.χαχαχαχαχαχαχαχ
εγω ρε φιλος πραγματικα με οσες κοπελες εχω νταραβεριστη δε ζητησα ποτέ χυσιμο στο στομα, οχι οτι δε μου αρεσει καθε αλλο αλλα δεν το εχω προτεινη.Αν κατι ηξερα θα το ελεγα δεν ειμαι κομπλεξικοςτελικά, από τις μέχρι στιγμής απαντήσεις, μου φαίνονται δύσκολα τα πράματα, να βρει δηλ. κανείς στουντιοκόριτσο που να κάνει CIM.
Eκτός αν κάποιες το κάνουν σε επιλεγμένους πελάτες κι οι σύντροφοι το κρατάνε για τον εαυτό τους. 'ντάξει, τους καταλαβαίνω.
Εάν πάντως κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω και θέλει να μοιραστεί την πληροφορία, ας γράψει δυο κουβέντες. Thank you.
νομίζω κάποιες φορές αργούν κάπως.σωπα ρε μαγκα ανεβασανε την κριτικη μετα απο κραξιμο.τι ειπες τωρα.
μα δεν εννοούσα εσένα σε καμιά περίπτωση. Γενικά το λέω.εγω ρε φιλος πραγματικα με οσες κοπελες εχω νταραβεριστη δε ζητησα ποτέ χυσιμο στο στομα, οχι οτι δε μου αρεσει καθε αλλο αλλα δεν το εχω προτεινη.Αν κατι ηξερα θα το ελεγα δεν ειμαι κομπλεξικος
εγω γιατι νομιζω οτι επιλεγουν τι κριτικες θα ανεβασουν? χαλαρα αυτο συμβαινει.Πολλα μελη το εχουν αντιμετοπισει αυτο.Προσωπικα τουλαχιστον 6-7 κριτικες ποτε δεν ανεβηκανε μην πω παραπανωνομίζω κάποιες φορές αργούν κάπως.
τι να πω; Πάντως εδώ ανεβάζουν και τις θετικές και τις αρνητικές κριτικές, σε αντίθεση με αλλού. Εάν ώρα κάποιες κόβονται, αγνοώ.εγω γιατι νομιζω οτι επιλεγουν τι κριτικες θα ανεβασουν? χαλαρα αυτο συμβαινει.Πολλα μελη το εχουν αντιμετοπισει αυτο.Προσωπικα τουλαχιστον 6-7 κριτικες ποτε δεν ανεβηκανε μην πω παραπανω
Βασικα αν καποια κοπελα σε γουσταρει και δωσει εξτρα, και ειπωθει δημοσια η σε πμ τοτε καποιος μπορει να το απαιτησει απ τη κοπελα και να δημιουργηθει προβλημα επειδη δεν θα γουσταρει ας πουμε τον εκαστοτε πελατη και μετα δεν θα δινει πουθενα εξτρα για να αποφυγει τετοιες καταστασειςεγω ρε φιλος πραγματικα με οσες κοπελες εχω νταραβεριστη δε ζητησα ποτέ χυσιμο στο στομα, οχι οτι δε μου αρεσει καθε αλλο αλλα δεν το εχω προτεινη.Αν κατι ηξερα θα το ελεγα δεν ειμαι κομπλεξικος
χαχα, δε ξερω αδερφε μου δε δοκιμαζω να δινω φιλια στο στουντιο . Σπανια πολυ σε εσκορτουδες μονο , σημερα πριν τη Κατια , πηρα το απογευμα τη ντασα απο γκλαμουρα και επεσαν καποια φιλια γιατι γουσταρα φαση . Γενικα ειναι δεκτικη η Κατια δε το δοκιμασα ομως . Με ειχαν ρωτησει για τη Λιλιαν που ειχε γραψει ο αρχιδακος οτι δινει φιλια φουλ στο 50αρι και ειχα απαντησει το ιδιο, δε χανεις να δοκιμασειςΑυτή δέχεται φιλια;
Μετά από σοβαρή και εκτεταμένη αναλύση των δεδομένων απ τον βορδελικό εγκέφαλο σε συνεργασία με εξειδικευμένες βορδελικές μυστικες υπηρεσίες και εξωτερικους φριλάνσερ συνεργάτες, το συμπέρασμα που βγήκε είναι ότι με την πάρτη σου παίζουν τρία τινα:
Α) είσαι κατά φαντασίαν γαμίκουλας του πληκτρολογίου που γραφεί ότι να ναι όπως και αρκετοί άλλοι στο φόρουμ χωρίς να έχουν πάει καν.
Β) έγραψες έναν καλό λόγο εκ μέρους της παπατζοαλυσίδας για να ανέβει (Κι αλλο) η δουλειά γιατί τελευταία οι αρνητικές κριτικές πηγαιναν βροχή
Γ) είσαι ο τάδε,ξέρεις εσύ ποιος
Για οποιονδήποτε από τους παραπάνω λόγους έγραψες την κριτική καρφώθηκες μόνος σου όταν έγραψες ότι συνομιλουσατε μισά αγγλικά, μισά ρουμανικά ενω αυτη ρουμανικά Δεν μιλάει γρι. Αλβανικά και αγγλικά μιλάει .
ΕΡΑΣΙΡΕΧΝΗ ΠΡΟΜΟΤΟΡΑΚΟ