You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
sorry ρε παιδια δεν ηθελα να φανει κατι απο μενα αλλα εκεινη την ωρα εχεις αλλου τα ματια σου.Αυτα γινονται μπαμ μπαμ δε καθεσαι τραβας φωτο σαν το μαλακαΤο νου σας αυτη την φορα θα ναι και σηκωμενη η ψωλη
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Σηκωμένη η ψωλή και σκισμένα τα καλτσονάκια.Το νου σας αυτη την φορα θα ναι και σηκωμενη η ψωλη
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
και το avatar που εχω απο τετοια φαση ειναι hellΣηκωμένη η ψωλή και σκισμένα τα καλτσονάκια.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Πλάκα κάνουμε ρε, τι συγνώμη ζητάς.sorry ρε παιδια δεν ηθελα να φανει κατι απο μενα αλλα εκεινη την ωρα εχεις αλλου τα ματια σου.Αυτα γινονται μπαμ μπαμ δε καθεσαι τραβας φωτο σαν το μαλακα
Ο κουλουράκιας όμως είναι επίμονος...και καλά θέλει να δει βυζάκια!!!
όντως. Καλά είχα περάσει μαζί της, θυμάμαι.Και η ανυα παντως ηταν τουμπανο
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Ναι αρχήγε μου, μου το έχεις πει ! ;)και το avatar που εχω απο τετοια φαση ειναι hell
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 17.312
- Πόντοι
- 3.246
Χαβαλε κανουμε νταξει, δεν χρειάζεται να απολογείσαι αλλα ο κουλουρακιας πρεπει να ξερει οτι βυζι χωρις ψωλη δε παειsorry ρε παιδια δεν ηθελα να φανει κατι απο μενα αλλα εκεινη την ωρα εχεις αλλου τα ματια σου.Αυτα γινονται μπαμ μπαμ δε καθεσαι τραβας φωτο σαν το μαλακα
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Πότε την έγραψες, χθες;; Μίλα με την διαχείρηση. Μερικές φορές κατα την υποβολή δεν φεύγει η κριτική. Το παθαίνω συχνά και αντιγράφω το κείμενο πάντα πριν την υποβάλλω για να μην την χάσω.εχω γραψει κριτικη και δεν την εχουν ανεβασει.Προφανος επιλεγουν εδω τα παληκαρια.Και εδω λογοκρησια εχουμε.Μετα αμα δε γραφουμε ημαστε μαλακες
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Ρε μύστες, έχουν γεμίσει τα στούντιο με Λατίνες χοντροκωλαρούδες. Μιλάμε έχουν κάνει φωλιά!!!
λες να έχουν ενδιαφέρον;Ρε μύστες, έχουν γεμίσει τα στούντιο με Λατίνες χοντροκωλαρούδες. Μιλάμε έχουν κάνει φωλιά!!!
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Προσωπικά δεν μου λένε κάτι στις φωτογραφίες, οπότε φαντάσου από κοντά.λες να έχουν ενδιαφέρον;
Αλλά επειδή είναι υποκειμενικό αυτό, και να πας, ποια διαλέγεις; Έχουν εμφανιστεί πάνω από καμιά δεκαριά και μπορεί να αξίζουν οι 2-3.
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Οι χοντροκολαρουδες στις φωτο ετσι και χειροτερα θα ειναι απο κοντα ειδικα αυτες οι λατινες τον ενα μπαζο πισω απο το αλλο.Βεβαια σε αρκετους αρεσει αυτος ο τυπος,τους βλεπω που μπαινουν μεσα δωματιο και καποιοι βιαζονται κιολας μη τους παρει αλλος τη σειρα.Ενταξει αμα ο αλλος το γουσταρει αυτο εμενα μου περισευει απλα μου κανει καπως.Προσωπικά δεν μου λένε κάτι στις φωτογραφίες, οπότε φαντάσου από κοντά.
Αλλά επειδή είναι υποκειμενικό αυτό, και να πας, ποια διαλέγεις; Έχουν εμφανιστεί πάνω από καμιά δεκαριά και μπορεί να αξίζουν οι 2-3.
εγώ πάλι φτιάχνομαι ή όχι από τη συμπεριφορά της κοπέλας, σε πολύ μεγάλο βαθμό. Και για τη συμπεριφορά δεν μπορείς να ξέρεις αν δεν μπεις δωμάτιο. Οπότε ο κίνδυνος παλτού αυξάνεταιΠροσωπικά δεν μου λένε κάτι στις φωτογραφίες, οπότε φαντάσου από κοντά.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Εννοείται πως η συμπεριφορά παίζει τεράστιο ρόλο.εγώ πάλι φτιάχνομαι ή όχι από τη συμπεριφορά της κοπέλας, σε πολύ μεγάλο βαθμό. Και για τη συμπεριφορά δεν μπορείς να ξέρεις αν δεν μπεις δωμάτιο. Οπότε ο κίνδυνος παλτού αυξάνεται
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Ρε παιδια εχω βαρεθει να ερχεται η πουτανα με την καποτα αναχειρας με το που μπαινει μεσα και καπακι πιπα.Εννοείται πως η συμπεριφορά παίζει τεράστιο ρόλο.
Κατσε μωρη κουριολα πες μια κουβεντα κανε κανα χαδακι κατι εστω μια μαλακια χαιδεψου και λιγο να παρω μπρος.Μας περνανε για ρομποτ νομιζουν οτι με το που τις βλεπουμε μας γινεται καταρτι.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Ούτε στο 20άρικο δεν πρέπει να το ανέχεσαι αυτό.Πόσο μάλλον στο 50άρικο...Ρε παιδια εχω βαρεθει να ερχεται η πουτανα με την καποτα αναχειρας με το που μπαινει μεσα και καπακι πιπα.
Κατσε μωρη κουριολα πες μια κουβεντα κανε κανα χαδακι κατι εστω μια μαλακια χαιδεψου και λιγο να παρω μπρος.Μας περνανε για ρομποτ νομιζουν οτι με το που τις βλεπουμε μας γινεται καταρτι.
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
τι να το ανεχεσαι αφου οι ποιο πολλες ετσι κανουν.Μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου ειναι.Ειδκα στα μπουρδελα κατακορονΟύτε στο 20άρικο δεν πρέπει να το ανέχεσαι αυτό.Πόσο μάλλον στο 50άρικο...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 276K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K