Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Το νου σας αυτη την φορα θα ναι και σηκωμενη η ψωλη :2funny:
sorry ρε παιδια δεν ηθελα να φανει κατι απο μενα αλλα εκεινη την ωρα εχεις αλλου τα ματια σου.Αυτα γινονται μπαμ μπαμ δε καθεσαι τραβας φωτο σαν το μαλακα

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
sorry ρε παιδια δεν ηθελα να φανει κατι απο μενα αλλα εκεινη την ωρα εχεις αλλου τα ματια σου.Αυτα γινονται μπαμ μπαμ δε καθεσαι τραβας φωτο σαν το μαλακα
Πλάκα κάνουμε ρε, τι συγνώμη ζητάς.
Ο κουλουράκιας όμως είναι επίμονος...και καλά θέλει να δει βυζάκια!!! :2funny::2funny::2funny:

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.312
Πόντοι
3.246
Χαβαλε κανουμε νταξει, δεν χρειάζεται να απολογείσαι αλλα ο κουλουρακιας πρεπει να ξερει οτι βυζι χωρις ψωλη δε παει :2funny:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
ολες οι φωτο αληθινες ειναι κατα 98% απλα εχουν ποιο πολυ φως ειναι ποιο smooth λειες

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
εχω γραψει κριτικη και δεν την εχουν ανεβασει.Προφανος επιλεγουν εδω τα παληκαρια.Και εδω λογοκρησια εχουμε.Μετα αμα δε γραφουμε ημαστε μαλακες

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
εχω γραψει κριτικη και δεν την εχουν ανεβασει.Προφανος επιλεγουν εδω τα παληκαρια.Και εδω λογοκρησια εχουμε.Μετα αμα δε γραφουμε ημαστε μαλακες
Πότε την έγραψες, χθες;; Μίλα με την διαχείρηση. Μερικές φορές κατα την υποβολή δεν φεύγει η κριτική. Το παθαίνω συχνά και αντιγράφω το κείμενο πάντα πριν την υποβάλλω για να μην την χάσω.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ρε μύστες, έχουν γεμίσει τα στούντιο με Λατίνες χοντροκωλαρούδες. Μιλάμε έχουν κάνει φωλιά!!!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
λες να έχουν ενδιαφέρον;
Προσωπικά δεν μου λένε κάτι στις φωτογραφίες, οπότε φαντάσου από κοντά.
Αλλά επειδή είναι υποκειμενικό αυτό, και να πας, ποια διαλέγεις; Έχουν εμφανιστεί πάνω από καμιά δεκαριά και μπορεί να αξίζουν οι 2-3.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Αλλά επειδή είναι υποκειμενικό αυτό, και να πας, ποια διαλέγεις; Έχουν εμφανιστεί πάνω από καμιά δεκαριά και μπορεί να αξίζουν οι 2-3.
Οι χοντροκολαρουδες στις φωτο ετσι και χειροτερα θα ειναι απο κοντα ειδικα αυτες οι λατινες τον ενα μπαζο πισω απο το αλλο.Βεβαια σε αρκετους αρεσει αυτος ο τυπος,τους βλεπω που μπαινουν μεσα δωματιο και καποιοι βιαζονται κιολας μη τους παρει αλλος τη σειρα.Ενταξει αμα ο αλλος το γουσταρει αυτο εμενα μου περισευει απλα μου κανει καπως.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.992
Πόντοι
2.846
εγώ πάλι φτιάχνομαι ή όχι από τη συμπεριφορά της κοπέλας, σε πολύ μεγάλο βαθμό. Και για τη συμπεριφορά δεν μπορείς να ξέρεις αν δεν μπεις δωμάτιο. Οπότε ο κίνδυνος παλτού αυξάνεται :grin:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
εγώ πάλι φτιάχνομαι ή όχι από τη συμπεριφορά της κοπέλας, σε πολύ μεγάλο βαθμό. Και για τη συμπεριφορά δεν μπορείς να ξέρεις αν δεν μπεις δωμάτιο. Οπότε ο κίνδυνος παλτού αυξάνεται :grin:
Εννοείται πως η συμπεριφορά παίζει τεράστιο ρόλο. :hi:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Εννοείται πως η συμπεριφορά παίζει τεράστιο ρόλο. :hi:
Ρε παιδια εχω βαρεθει να ερχεται η πουτανα με την καποτα αναχειρας με το που μπαινει μεσα και καπακι πιπα.
Κατσε μωρη κουριολα πες μια κουβεντα κανε κανα χαδακι κατι εστω μια μαλακια χαιδεψου και λιγο να παρω μπρος.Μας περνανε για ρομποτ νομιζουν οτι με το που τις βλεπουμε μας γινεται καταρτι.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ρε παιδια εχω βαρεθει να ερχεται η πουτανα με την καποτα αναχειρας με το που μπαινει μεσα και καπακι πιπα.
Κατσε μωρη κουριολα πες μια κουβεντα κανε κανα χαδακι κατι εστω μια μαλακια χαιδεψου και λιγο να παρω μπρος.Μας περνανε για ρομποτ νομιζουν οτι με το που τις βλεπουμε μας γινεται καταρτι.
Ούτε στο 20άρικο δεν πρέπει να το ανέχεσαι αυτό.Πόσο μάλλον στο 50άρικο...

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ούτε στο 20άρικο δεν πρέπει να το ανέχεσαι αυτό.Πόσο μάλλον στο 50άρικο...
τι να το ανεχεσαι αφου οι ποιο πολλες ετσι κανουν.Μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου ειναι.Ειδκα στα μπουρδελα κατακορον

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom